Home Home

Årsdale Søpark - Nya och Fräscha Semesterlägenheter.

Årsdale Søpark.
Nya og Fräscha Semesterlägenheter.
Havsutsikt.

Årsdale Søpark.

Nya och fräscha semesterlägenheter i det trevliga fiskeläget Årsdale
I Årsdale möts man av lokalsamhällets varumärke: Den fina holländska väderkvarnen från 1800-talet. Medan vingarna långsamt roterar i den ljumma brisen, kan ni njuta av semesterstämningen. Och semesterstämningen blir bara bättre, när du ankommer till Årsdale Søpark. Här bjuds du välkommen i nya och fräscha semesterlägenheter för 2-4 och 4-6 personer.

Årsdale Søpark ligger i det trevliga lilla fiskeläget Årsdale - 2 minuters biltur söder om Svaneke

För en liten extrakostnad kan du välja semesterlägenheter med utsikt över havet samt hustaken i Årsdale.  Alla semesterlägenheterna ligger i markhöjd, likaledes har alla lägenheterna antingen terrass eller balkong.

Lägenheterna är utan trappor och i ett plan. Terrängen framför lägenheterna är sluttande, vilket är anledningen till att några lägenheter har balkong i stället för terrass.

För lägenheter med havsutsikt vänder terrasserna mot öst, medan standardlägenheterna utan havsutsikt har terrass/balkong mot väst.

Inredningen
Inredningen i semesterlägenheterna är designad av den kända bornholmska designern Pernille Bülow. Det är många fina detaljer i lägenheterna. Exempelvis består alla bilderna av foton från vardagslivet i Årsdale tagna mellan 1890-1910. Bilderna är alltså över 100 år gamla, och med till att skapa en trevlig atmosfär i lägenheterna. 

Lägenheter för 2-4 personer
Entré, vardagsrum med bäddsoffa (2 sovplatser), stort och välutrustat kök med diskmaskin, sovrum med dubbelsäng (2 sovplatser) och badrum. Från vardagsrummet är det utgång till balkong eller terrass. Det är egen grill till alla lägenheterna. Lägenheterna är mellan 44 och 50 m2.

Lägenheter för 4-6 personer
Entré, vardagsrum med bäddsoffa (2 sovplatser), stort och välutrustat kök med diskmaskin, 2 sovrum med 2 dubbelsängar i vart rum (sammanlagt 4 sovplatser) och 2 badrum. Från vardagsrummet är det utgång till terrass. Det är egen grill till alla lägenheterna. Lägenheterna är 70 m2 och har alla havsutsikt.

Gratis service
* Gratis internet
* Gratis lån av tvättmaskin och torktumlare
* Gratis lån av cyklar

Beställning
Angiv önskat ankomstdatum i beställningsfältet till höger, och se hur billigt du kan bo i dessa fina semesterlägenheter.

Se fram emot en skön semester på Årsdale Søpark – och inte minst det mysiga fiskerläget Årsdale. Du är alltid välkomna att ringa till oss, alla veckans dagar, om du har några frågor: 0045 5695 7295.

Soveværelserne i Årsdale Søpark.  Lejlighederne har forskellig indretning, således at nogle ferielejligheder har større stuer, men til gengæld mindre soveværelser - og omvendt. 
 Det hyggelige sofaarrangement i Årsdale Søpark. Sofaen er en sovesofa i meget høj kvalitet med en fantastisk sidde- og liggekomfort. Årsdale Søpark byder jer velkommen med flotte og lyse køkkener.


Placering på karta:


Beräkna pris Årsdale Søpark
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Avresa (ddmmyy)Vis stort kort

Semester Bornholm • Ndr. Kystvej 34 • DK-3700 Rønne • Telefon 0045 56 95 72 95 • E-mail
Bornholm Karta
Semesterhus & Semesterlägenheter
Semesterlägenheter & Rum
Balka Sommarhus
Dueodde Semesterlägenhet
Fredensborg Badehotel
Green Solution House
Hotel Griffen
Gudhjem Feriepark
Gudhjem Penthouse
Gudhjem Søpark
Hasle Feriepark
Hasle Hytteby
Hotel Hammersø
Klintely
Pension Koch
Sandkås Sommarhus
Sandkås Søpark
Sandvig Søpark
Siemsens Gaard
Storløkke Feriepark
Strandpromenaden
Svaneke Lägenheter
Svaneke Sommarhus
Æblehaven
Østersøen Semesterlägenheter
Årsdale Søpark
Alla Semesterställen
Badsemester
Barnens semester
Havsutsikt
Hund på semestern
Romatisk Semester
Pensionärsemester
Rökfri Semester
Alla Semesterställen
Semesterhus & Semesterlägenheter
Semesterlägenheter & Rum
Hyresvillkor
Avbokningsskydd
Hund på semestern