Home Home

          

Hotell, Semesterhus & Semesterlägenheter på Bornholm

På denna webbplats hittar du de hotell, semesterhus och -lägenheter där du enligt vår åsikt får mest kvalitet för pengarna. Om du vill veta mer om semesteranläggningarna kan du klicka på bilden eller rubriken vid de enskilda anläggningarna. I rutorna till höger på skärmen kan du göra förfrågningar om pris och lediga perioder. Du kan ankomma och avresa alla dagar i veckan - du behöver inte hyra hela veckor. Det går också bra att hålla en minisemester på exv. 3-4 dagar.

Familien trives på Dueodde Badehotel
Dueodde Badehotel på Dueodde
Gudhjem Søpark med Østersøen i baggrunden
Gudhjem Søpark i Gudhjem
Poolen er altid populær
Gudhjem Feriepark i Gudhjem
Härliga semesterlägenheter för 2-4 personer, vid en av Nordeuropas bästa sandstränder. Kilometervis av kritvit sandstrand väntar er. Gillar ni skog och strand, är Dueodde Badehotel verkligen rätt. Härliga semesterlägenheter för 4-6 personer. Rabattmöjlighet om man "endast" är 2 personer. Lägenheterna hälsar er välkomna med en underbar havsutsikt. Vackert beläget mellan Gudhjem, klipporna och havet. Gratis entré till den närbelägna simhallen i Gudhjem. Vackert belägna semesterhus för 4-6 personer i utkanten av Gudhjem. 900 meter till Melsted Strand. Pool och lekland på semesteranläggningen. Enligt ett bornholmskt ordspråk är Gudhjem dina drömmars stad. När ni har upplevt denna vackra stad, inser ni varför.
Dejlige ferielejligheder i Hasle Feriepark
Hasle Feriepark i Hasle
Hytterne i Hasle er sjove, børnene elsker dem
Hasle Hytteby i Hasle
Feriehus i Saadkaas på Nordbornholm
Klintely Semesterhus i Sandkaas
Välutrustade semesterhus för 4-6 personer, belägna i Hasle Lystskov. Rabattmöjlighet om ni "bara" är 2 personer. Pool med barnpool, hopp- och lekland samt minigolfbana på semesteranläggningen. 400 meter till en av Bornholms bästa stränder, där ni även kan uppelva historiens vingslag - här har man hittat fossil efter 170 miljoner år gamla dinosaurier. Mitt i skogen. Nära stranden. Små trivsamma semesterhus för 2-4 personer, belägna i anslutning till Hasle Feriepark. Det är små kök i stugorna, men större kulinariska expriment kan tillredas i huvudbyggnaden, där också bad- ock toalettfaciliteterna är. På anläggningen är pool med barnpool, hopp- och lekland samt minigolfbana. Ett bra och billigt semesterboende i en mycket trivsam miljö. 7 härliga sommarhus med  havsutsikt. Sommarhusen, som är utrustade till 6-8 personer, ligger endast 400 meter från havet, där du kan uppleva den måleriska kombinationen av vacker sandstrand och branta klippor. På Klintely kan du även hyra dubbelrum och lägenheter och har möjlighet att få frukostbuffé. En underbar semesteranläggning i ett lugnt område. 
Klintely hotellejligheder og ferielejligheder på Bornholms nordkyst
Klintely Hotell & lägenheter

Pension Koch i Gudhjem er ægte, romantisk ferienostalgi
Pension Koch i Gudhjem

Badedyr i poolen på Storløkke Feriepark
Storløkke Feriepark i Allinge
Klintely hälsar dig välkommen med välinredda dubbelrum samt lägenheter för 2 eller 2-4 personer. Både rum och lägenheter har havsutsikt. Stranden ligger på bara 400 meters avstånd från Klintely och du har vackra cykel- och gångvägar rakt utanför dörren. Bakom Klintely ligger "Storedalen", en naturskön dal som formades under istiden. Vackert beläget på toppen av Gudhjem har Pension Koch i över 70 år utgjort inramningen för många härliga semestrar. Lägenheterna och rummen, som har utsikt över Östersjön och Gudhjem, har alla blivit varsamt renoverade och är mycket trivsamma. Njut av pensionatets charmiga trädgård där det även finns grillbord. På Pension Koch blir ordet "semester" verklighet! Trivsamma semesterhus på en familjevänlig semesteranläggning,  i lugna och vackra omgivningar. Semesterhus för 2, 2-4 och 4-6 personer. Semesterhusen inramar poolområdet med barnpoolen. Härligt gröna ytor med bollplaner, beachvolley, linbana, hopp- och lekland. 900 meter till den mysiga badstranden "Næs".
Æblehavens dejlige feriehuse midt i den gamle æbleplantage
Æblehaven i Allinge
Den gamle købmandsgård i Svaneke ligger billedskønt ved havnen
Østersøen i Svaneke
Skønt hotel i Rønne med flot spa- og wellnessområde
Hotel Griffen i Rønne
Inbjudande semesterhus för 4-6 personer belägna i en tidigare äppelplantage. På våren blommar aplarna vackert och på sensommaren kan ni sätta tänderna i de läckra äpplena. Vackert beläget nära havet och Allinge centrum. Pool med barnpool, hopp- och lekland på semesteranläggningen. Möjlighet till havsutsikt mot en liten extra avgift. I en köpmannagård från 1700-talet hälsas gästerna välkomna i inbjudande lägenheter för 2-10 personer med ett fantastiskt läge: Direkt vid Svanekes hamn med utsikt över Östersjön. I trädgården råder sydländsk atmosfär med swimmingpool, rosor, palmer och fikonträd. Østersøens Semesterlägenheter är en av Bornholms mest eftertraktade semsteranläggningar. "Griffen" är det danska namnet på fabeldjuret "gripen", som i sagans värld vaktar över skatter. På Hotel Griffen kan ni passande nog också uppleva några av Bornholms alla skatter: Härliga rum med magnifik havsutsikt. Läcker restaurang med utsikt över Bornholms vackraste solnedgång. En av Nordens bästa spa- och wellnessanläggningar. Ett härligt semesterboende för vuxna. 


Fredensborg Badehotel i Rønne


Den tidigare medlem av Radisson-kedjan, Hotel Fredensborg, på Strandvejen i Rønne har nyligen genomgått totalrenovering. Det "nya" Fredensborg öppnade som Bornholms nya badhotell den 1. maj 2017.

  

Beräkna pris Dueodde Badehotel
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Avresa (ddmmyy)

Beräkna pris Gudhjem Søpark
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Avresa (ddmmyy)

Beräkna pris Gudhjem Feriepark
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Avresa (ddmmyy)

Beräkna pris Hasle Feriepark
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Avresa (ddmmyy)

Beräkna pris Hasle Hytteby
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Avresa (ddmmyy)

Beräkna pris Klintely
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Avresa (ddmmyy)

Beräkna pris Pension Koch
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Avresa (ddmmyy)

Beräkna pris Storløkke Feriepark
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Avresa (ddmmyy)

Beräkna pris Æblehaven Feriecenter
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Avresa (ddmmyy)

Beräkna pris Østersøen Ferielejligheder
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Avresa (ddmmyy)

Semester Bornholm • Ndr. Kystvej 34 • DK-3700 Rønne • Telefon 0045 56 95 72 95 • E-mail
Bornholm Karta
Semesterhus & Semesterlägenheter
Semesterlägenheter & Rum
Balka Sommarhus
Dueodde Semesterlägenhet
Fredensborg Badehotel
Green Solution House
Hotel Griffen
Gudhjem Feriepark
Gudhjem Penthouse
Gudhjem Søpark
Hasle Feriepark
Hasle Hytteby
Hotel Hammersø
Klintely
Pension Koch
Sandkås Sommarhus
Sandkås Søpark
Sandvig Søpark
Siemsens Gaard
Storløkke Feriepark
Strandpromenaden
Svaneke Lägenheter
Svaneke Sommarhus
Æblehaven
Østersøen Semesterlägenheter
Årsdale Søpark
Alla Semesterställen
Badsemester
Barnens semester
Havsutsikt
Hund på semestern
Romatisk Semester
Pensionärsemester
Rökfri Semester
Alla Semesterställen
Semesterhus & Semesterlägenheter
Semesterlägenheter & Rum
Hyresvillkor
Avbokningsskydd
Hund på semestern