Home Home

Bornholm - Barnens Ö

Härliga stränder. Familjemys. Nya kompisar. Spännande upplevelser.

Bornholm är barnens ö. Den trivsamma atmosfären och den spännande naturen inbjuder till lek. Kilometer efter kilometer av härlig och barnvänlig sandstrand lockar till strand- och vattenlek. Eller vad sägs om ett besök på Bornholms Middelaldercenter (Medeltidscenter) Upplev hur det var att leva på medeltiden - riddarna brakar samman och lansarna splittras till ljudet av trumpeter och skränande åskådare. En av Danmarks äldsta och vackraste nöjesparker, "Joboland Brændesgårdshaven", hälsar er välkomna med allt från gokartbanor och vattenland till minizoo.

Ni kan också uppleva naturens vingslag på upplevelsecentret Naturbornholm, där ni kan uppleva hur Bornholm skapades för många miljoner år sedan. Hör den fantastiska historien om hur Bornholm skapades av glödande lava. På den tiden låg Bornholm inte i Östersjön, utan nära ekvatorn och stora dinosaurier härskade på ön. Ett spännande upplevelsecenter som både barn och vuxna kommer att älska.

Nedan hittar du de semesteranläggningar på Bornholm som enligt vår åsikt är de mest barnvänliga. Ni är nära stranden och det finns ofta både lekland, hoppland och swimmingpool på anläggningarna. Om du vill veta mer om semesteranläggningarna kan du klicka på bilden eller rubriken vid de enskilda anläggningarna. I rutorna till höger i fönstret kan du göra förfrågningar om pris och lediga perioder.


Dueodde Badehotel på Dueodde


Gudhjem Feriepark i Gudhjem


Hasle Feriepark i Hasle
Härliga semesterlägenheter för 2-4 personer, vid en av Nordeuropas bästa sandstränder. Kilometervis av kritvit sandstrand väntar er. Gillar ni skog och strand, är Dueodde Badehotel verkligen rätt. Vackert belägna semesterhus för 4-6 personer i utkanten av Gudhjem. 900 meter till Melsted Strand. Pool och lekland på semesteranläggningen. Enligt ett bornholmskt ordspråk är "Gudhjem skapat av samma stoff som drömmar vävs". När ni har upplevt denna vackra stad, inser ni varför. Välinredda och välutrustade semesterhus för 4-6 personer, belägna i Hasle Lystskov. Rabattmöjlighet om ni "bara" är 2 personer. Pool med barnpool, hopp- och lekland samt minigolfbana på semesteranläggningen. 400 meter till en av Bornholms bästa stränder, där ni även kan uppelva historiens vingslag - här har man hittat fossil efter 170 miljoner år gamla dinosaurier.

Hasle Hytteby i Hasle

Storløkke Feriepark i Allinge

Æblehaven i Allinge
Mitt i skogen. Nära stranden. Små trivsamma semesterhus för 2-4 personer, belägna i anslutning till Hasle Feriepark. Alla stugor nyrenoverades 2007 och ger ett mycket trevligt och fräscht intryck. Dusch och toalett i gemensam byggnad. Pool med barnpool, hopp- och lekland samt minigolfbana på semesteranläggningen. Ett bra och billigt semesterboende i en mycket trivsam miljö. Trivsamma semesterhus på en familjevänlig semesteranläggning, belägen i lugna och vackra omgivningar. Semesterhus för 2, 2-4 och 4-6 personer, moderniserade 2008. Poolområdet med barnpoolen nyrenoverades 2010. Härligt gröna ytor med bollplaner, linbana, hopp- och lekland. 900 meter till den mysiga badstranden "Næs". Inbjudande semesterhus för 4-6 personer belägna i en före detta äppelplantering. På våren blommar aplarna vackert och på sensommaren kan ni sätta tänderna i öns saftigt läckra äpplen. Vackert beläget nära havet och centrala Allinge. Pool med barnpool, hopp- och lekland på semesteranläggningen. Alla semesterhus moderniserades 2007. Möjlighet till havsutsikt mot en liten extra avgift.

Østersøen i Svaneke


Mor/farföräldrar med barnbarn

I en köpmannagård från 1700-talet hälsas gästerna välkomna till fina lägenheter för 2-10 personer, som har med ett fantastiskt läge: direkt vid Svanekes hamn med utsikt över Östersjön. I trädgården råder sydländsk atmosfär med swimmingpool, rosor, palmer och fikonträd. Østersøen Ferielejligheder är en av Bornholms mest eftertraktade semsteranläggningar. Bornholm är som gjord för en trevlig semester med barnbarnen. Om en av er är över 65 år, har ni möjlighet att köpa pensionärsbiljetter till färjan. Ni får gratis ta med upp till tre barn under 11 år i bilen. Ring till oss på 0045 5695 7295, så hjälper vi gärna till med tips och råd till en skön mor/farföräldrar-barnbarnresa till Bornholm. Barnbarnen kommer att älska det. Klicka här för att läsa mer.  

 

 

 

 

  

Gratis babyutrustningspaket
På våra semesteranläggningar kan ni gratis låna ett babyutrustningspaket som består av matstol, barnsäng, paraplyvagn, skötdyna och badbalja. Kom bara ihåg att ange detta i kommentarfältet i samband med er bokning.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beräkna pris Dueodde Badehotel
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Avresa (ddmmyy)

Beräkna pris Gudhjem Feriepark
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Avresa (ddmmyy)

Beräkna pris Hasle Feriepark
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Avresa (ddmmyy)

Beräkna pris Hasle Hytteby
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Avresa (ddmmyy)

Beräkna pris Storløkke Feriepark
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Avresa (ddmmyy)

Beräkna pris Æblehaven Feriecenter
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Avresa (ddmmyy)

Beräkna pris Østersøen Ferielejligheder
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Avresa (ddmmyy)

Semester Bornholm • Ndr. Kystvej 34 • DK-3700 Rønne • Telefon 0045 56 95 72 95 • E-mail
Bornholm Karta
Semesterhus & Semesterlägenheter
Semesterlägenheter & Rum
Balka Sommarhus
Dueodde Semesterlägenhet
Fredensborg Badehotel
Green Solution House
Hotel Griffen
Gudhjem Feriepark
Gudhjem Penthouse
Gudhjem Søpark
Hasle Feriepark
Hasle Hytteby
Hotel Hammersø
Klintely
Pension Koch
Sandkås Sommarhus
Sandkås Søpark
Sandvig Søpark
Siemsens Gaard
Storløkke Feriepark
Strandpromenaden
Svaneke Lägenheter
Svaneke Sommarhus
Æblehaven
Østersøen Semesterlägenheter
Årsdale Søpark
Alla Semesterställen
Badsemester
Barnens semester
Havsutsikt
Hund på semestern
Romatisk Semester
Pensionärsemester
Rökfri Semester
Alla Semesterställen
Semesterhus & Semesterlägenheter
Semesterlägenheter & Rum
Hyresvillkor
Avbokningsskydd
Hund på semestern