Home Home

             

Semesterhus & Semesterlägenheter på Bornholm

På denna webbplats hittar du de semesterhus och -lägenheter, där du enligt vår åsikt, får mest kvalitet för pengarna. Om du vill veta mer om semesteranläggningarna kan du klicka på bilden eller rubriken vid de enskilda anläggningarna. I rutorna till höger i fönstret kan du göra förfrågningar om pris och lediga perioder. Du kan anlända och avresa alla dagar i veckan - du behöver inte hyra hela veckor. Därför är du också mycket välkommen hit på en minisemester i t.ex. 3-4 dagar.


Dueodde Badehotel på Dueodde
Gudhjem Søpark med Østersøen i baggrunden
Gudhjem Søpark i Gudhjem
Poolen er altid populær
Gudhjem Feriepark i Gudhjem
Härliga semesterlägenheter och sommarhus för 2-4 personer, vid en av Nordeuropas bästa sandstränder. Kilometervis av kritvit sandstrand väntar er. Gillar ni skog och strand, är Dueodde Badehotel rätt val. Härliga semesterlägenheter för 4-6 personer. Rabattmöjlighet om man "endast" är 2 personer. Lägenheterna hälsar er välkomna med en underbar havsutsikt. Vackert beläget mellan Gudhjem, klipporna och havet. Gratis entré till den närbelägna simhallen i Gudhjem. Vackert belägna semesterhus för 4-6 personer i utkanten av Gudhjem. 900 meter till Melsted Strand. Pool och lekland på semesteranläggningen. Enligt ett bornholmskt ordspråk är Gudhjem dina drömmars stad. När ni har upplevt denna vackra stad, inser ni varför.

Hasle Feriepark i Hasle
Hytterne i Hasle er sjove, børnene elsker dem
Hasle Hytteby i Hasle
Feriehus i Saadkaas på Nordbornholm
Klintely Semesterhus i Sandkaas
Välutrustade semesterhus för 4-6 personer, belägna i Hasle Lystskov. Rabattmöjlighet om ni "bara" är 2 personer. Pool med barnpool, hopp- och lekland samt minigolfbana på semesteranläggningen. 400 meter till en av Bornholms bästa stränder, där ni även kan uppelva historiens vingslag - här har man hittat fossil efter 170 miljoner år gamla dinosaurier. Mitt i skogen. Nära stranden. Små trivsamma semesterhus för 2-4 personer, belägna i anslutning till Hasle Feriepark. Det är små kök i stugorna, men större kulinariska expriment kan tillredas i huvudbyggnaden, där också bad- ock toalettfaciliteterna är. På anläggningen är pool med barnpool, hopp- och lekland samt minigolfbana. Ett bra och billigt semesterboende i en mycket trivsam miljö. 7 härliga sommarhus med  havsutsikt. Sommarhusen, som är utrustade till 6-8 personer, ligger endast 400 meter från havet, där du kan uppleva den måleriska kombinationen av vacker sandstrand och branta klippor. På Klintely kan du även hyra dubbelrum och lägenheter och har möjlighet att få frukostbuffé. En underbar semesteranläggning i ett lugnt område. 
Klintely hotellejligheder og ferielejligheder på Bornholms nordkyst
Klintely Hotel & Semesterlägenheter


Pension Koch i Gudhjem

Badedyr i poolen på Storløkke Feriepark
Storløkke Feriepark i Allinge
Klintely hälsar dig välkommen med välutrustade dubbelrum samt lägenheter för 2 eller 2-4 personer. Både rum och lägenheter har havsutsikt. Stranden ligger endast på 400 meters avstånd från Klintely och du har vackra cykel- och gångvägar rakt utanför dörren. Bakom Klintely ligger "Storedalen", en naturskön dal som formades under den senaste istiden. Vackert beläget på toppen av Gudhjem har Pension Koch i över 70 år utgjort inramningen för många härliga semestrar. Lägenheterna och rummen, som har utsikt över Östersjön och Gudhjem, har alla blivit varsamt renoverade och är mycket trivsamma. Njut av pensionatets charmiga trädgård där det även finns grillbord. På Pension Koch kommer ordet "semester" verkligen till sin rätt! Trivsamma semesterhus på en familjevänlig semesteranläggning,  i lugna och vackra omgivningar. Semesterhus för 2, 2-4 och 4-6 personer. Semesterhusen inramar poolområdet med den tillhörande barnpoolen. Härligt gröna ytor med bollplaner, beachvolley, linbana, hopp- och lekland. 900 meter till den mysiga badstranden "Næs".
Æblehavens dejlige feriehuse midt i den gamle æbleplantage
Æblehaven i Allinge
Den gamle købmandsgård i Svaneke ligger billedskønt ved havnen
Østersøen i Svaneke

Svaneke Sommarhus
Inbjudande semesterhus för 4-6 personer belägna i en tidigare äppelplantage. På våren blommar aplarna vackert och på sensommaren kan ni sätta tänderna i de läckra äpplena. Vackert beläget nära havet och Allinge centrum. Pool med barnpool, hopp- och lekland på semesteranläggningen. Möjlighet till havsutsikt mot en liten extra avgift. En köpmannagård från 1700-talet med ett fantastiskt läge: direkt vid Svaneke Havn med utsikt över Östersjön, bjuder välkommen till fräscha lägenheter för 2-10 personer. I trädgården råder sydländsk atmosfär med swimmingpool, rosor, palmer och fikonträd. Østersøen Ferielejligheder är en av Bornholms mest eftertraktade semsteranläggningar. Svaneke är ett av Bornholms mest eftertraktade semesterställen.
I den vackra lilla staden kan vi erbjuda fina sommarhus med plats för 2 till 14 personer.
Sommarhusen är inredda på ett individuellt och charmerande vis. Belägenheten varierar, från Svanekes centrum, till sommarhus nära kust och skog- men ändå på gångavstånd till Svanekes trevliga småstadsatmosfär.

MølleGården er skønt feriested i Svaneke med dejlige ferielejligheder.
Svaneke Lägenheter
Sandvig Søpark ligger tæt på Sandvig Strand
Sandvig Søpark

Årsdale Søpark

MølleGården i Svaneke är ett härligt semesterställe, som välkomnar er i stora och fina semesterlägenheter för 2-4 personer samt ett trevligt sommarhus för 4 personer. Därmed kan man vara en stor familj, som reser tillsammans - men har möjlighet att bo var för sig. MølleGården ligger bra, nära havet och Svaneke Torg med charmerande småstadsmiljö. 

Gläd er till nya och fina semesterlägenheter. Inredningen är designad av den bornholmska designern Pernille Bülow. Dessa nya fräscha semesterlägenheter med bra läge i Sandvig har plats för 2-4 eller 4-6 personer. 
 

Årsdale Søpark er beläget i det lilla trevliga fiskeläget Årsdale, strax söder om Svaneke. 
Gläd er till nya fräscha semesterlägenheter för 2-4 eller 4-6 personer. Det är möjligt att välja lägenheter med havsutsikt för en liten extrakostnad.

Sandkås Søpark byder jer velkommen med dejlige lejligheder, som alle har en skøn havudsigt.
Sandkås Søpark
Sandkaas Sommerhuse - Nyd den fantastiske havudsigt fra det store vinduesparti i stuen
Sandkås Sommerhuse
Gudhjem Penthouse - Der er en dejlig havudsigt over byens  flotte tage.
Gudhjem Penthouse

Sandkås Søpark erbjuder sköna semesterdagar med havsutsikt. Fina lägenheter med plats för 2 eller 2-4 personer. Lägenheterna med både vackert och lugnt läge ligger i Sandkås strax söder om Allinge. Ett attraktivt semesterställe till ett billigt pris.
  

Sandkås Sommarhus är två  sommarhus med fantastisk havsutsikt. Husen har ljus inredning med fina möbler för 2-4 personer. Se fram emot sköna semesterdagar i dessa härliga sommarhus nära vackert naturområde.

 

Gudhjem Penthouse är en lyxig semesterlägenhet med havsutsikt och perfekt läge i centrum av Gudhjem. Lägenheten rymmer 12-14 personer, samt fritt tillträde till swimmingpool. Gudhjem Penthouse är sannolikt en av Bornholms finaste semesterlägenheter.

Strandpromenaden i Sandvig
Strandpromenaden i Sandvig

Härliga lyxlägenheter endast 25 meter från havet i Sandvig. Lägenheterna har en fantastisk havsutsikt och rymmer 4-6 personer. Det är endast 50 meter till stranden. Goda restauranger och mysiga caféer ligger inom ett avstånd på 400 meter, och lägenheterna har likväl ett lugnt läge. Lägenheterna totalrenoverades 2015.

 


 

  

Beräkna pris Dueodde Badehotel
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Avresa (ddmmyy)

Beräkna pris Gudhjem Søpark
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Avresa (ddmmyy)

Beräkna pris Gudhjem Feriepark
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Avresa (ddmmyy)

Beräkna pris Hasle Feriepark
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Avresa (ddmmyy)

Beräkna pris Hasle Hytteby
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Avresa (ddmmyy)

Beräkna pris Klintely
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Avresa (ddmmyy)

Beräkna pris Pension Koch
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Avresa (ddmmyy)

Beräkna pris Storløkke Feriepark
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Avresa (ddmmyy)

Beräkna pris Æblehaven Feriecenter
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Avresa (ddmmyy)

Beräkna pris Østersøen Ferielejligheder
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Avresa (ddmmyy)

Beräkna pris Svaneke Lejligheder
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Avresa (ddmmyy)

Beräkna pris Svaneke Sommerhuse
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Avresa (ddmmyy)

Semester Bornholm • Ndr. Kystvej 34 • DK-3700 Rønne • Telefon 0045 56 95 72 95 • E-mail
Bornholm Karta
Semesterhus & Semesterlägenheter
Semesterlägenheter & Rum
Balka Sommarhus
Dueodde Semesterlägenhet
Fredensborg Badehotel
Green Solution House
Hotel Griffen
Gudhjem Feriepark
Gudhjem Penthouse
Gudhjem Søpark
Hasle Feriepark
Hasle Hytteby
Hotel Hammersø
Klintely
Pension Koch
Sandkås Sommarhus
Sandkås Søpark
Sandvig Søpark
Siemsens Gaard
Storløkke Feriepark
Strandpromenaden
Svaneke Lägenheter
Svaneke Sommarhus
Æblehaven
Østersøen Semesterlägenheter
Årsdale Søpark
Alla Semesterställen
Badsemester
Barnens semester
Havsutsikt
Hund på semestern
Romatisk Semester
Pensionärsemester
Rökfri Semester
Alla Semesterställen
Semesterhus & Semesterlägenheter
Semesterlägenheter & Rum
Hyresvillkor
Avbokningsskydd
Hund på semestern