Home Home

Green Solution House– ”Grönt” hotell i Rønne

Ekologi
Gourmémat Miljötänkande

Grönt och Gott
När man tillbringar semestern på det 4-stjärniga hotellet Green Solution House i Rønne, kommer man at möta en mångfald av nya miljöriktiga lösningar. 2014-2015 förvandlades det som tidigare var Hotell Ryttergården till ett ”grönt” hotell baserat på nya banbrytande teknologier inom miljötänkande. Hotellet öppnades på nytt i april 2015, och det var HKH Kronprins Frederik som invigde det "nya" hotellet. Läs mer om invigningen här.


Om du…
* vill bo i komfortabla rum
* tycker om at bo nära havet
* älskar god mat
* uppskattar god service
* tänker på miljön
… så skall du hålla din semester på Green Solution House.

Green Solution House forkæler dig med gourmetmadGourmémat
Bornholm är känt för gourmémat, och Green Solution House´s chefkock Kasper Beyer är en av stjärnorna på solskensöns gourméhimmel. Gläd dig till läcker mat baserad på de finaste lokala råvaror, som i största möjliga utsträckning är ekologiska. Därför har Green Solution House naturligtvis ett ekologiskt certifikat.

Hand-i-Hand
Efter en utsökt middag bör man ta sin utkårna i handen och gå en promenad genom den parkliknande romantiska trädgården, men prova också att gå genom den lilla skogsdungen ned till stranden, som ligger framför Green Solution House. Stick ned tårna i den varma sanden och njut av varandras sällskap medan solen långsamt går ned i havet framför er. Det är semester!

Fina rum
Samtliga rum renoverades 2014-2015. Rummen är mycket fina, men förvänta inte att allt är nytt. Det är mer klimatsmart att ompolstra slitna, men fortfarande fina, designstolar med ekologiskt tyg än att köpa nya stolar i Kina. Mattorna och gardinerna är framställda så att de rensar luften. Det bidrar till både frisk luft och en god nattsömn. Rummen är inredda på följande vis: Entré med ingång till ljust och fint badrum. Kombinerat sovrum och vardagsrum med skrivbord, tv, stor dubbelsäng samt arrangemang med fåtöljer och utgång till balkong med utsikt mot skogen.

Rønne er en hyggelig by med sine charmerende huse og brostensbelagte gaderRønne
Green Solution House ligger i Bornholms huvudstad Rønne. När man väljer Green Solution House bor man således nära hav, strand, skog och stadsliv i öns huvudstad. Läs mer om Rønne här.

Semester som hjälper miljön
 Green Solution House är bland annat byggda efter principen ”vaggan till graven”. Det innebär att alla byggnadsmaterial lätt skall kunna separeras för att återanvändas i framtida byggnader. På så sätt sparar vi på världens råmaterial. De delar av de gamla byggningarna, som man var tvungna att riva ned, har återanvänts i det nya byggeriet och de gamla termorutorna har smälts ned och används som isoleringsmaterial i andra byggningar. Hotellets avfall förvandlas till gödning i en speciell förbränningsanläggning. Denna gödsel används i hotellets köksträdgård. Det är solceller i terrassglaset på rumsaltanerna, på så sätt tillverkar byggningen sin egen ström. Upplev ännu fler intressanta detaljer, när du besöker Green Solution House.

   
  Den "levende væg" i Green Solution House 
Green Solution House har lyse og nyrenoverede værelser.  Green Solution House: Hotellet har nogle lækre og lyse værelser. Glæd jer til også til den skønne terrasse, hvor I kigger ud på skoven foran Green Solution House. 
Solen varmer øens klipper op. Læg dig. Nyd varmen. Mærk følelsen af ferie  Tag en tur gennem den lille skov foran Green Solution House. Sæt dig på stranden. Mærk den friske luft. Hør vandets brusen, mens solen varmer dig.

Beställ nu
Beställ din semester genom att knappa in önskat ankomstdatum i beställningsboxen till höger på sidan. Ni kan naturligtvis också alltid ringa till oss - alla veckans dagar: +45 5695 7295.


Beräkna pris Green Solution House
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Avresa (ddmmyy)


Semester Bornholm • Ndr. Kystvej 34 • DK-3700 Rønne • Telefon 0045 56 95 72 95 • E-mail
Bornholm Karta
Semesterhus & Semesterlägenheter
Semesterlägenheter & Rum
Balka Sommarhus
Dueodde Semesterlägenhet
Fredensborg Badehotel
Green Solution House
Hotel Griffen
Gudhjem Feriepark
Gudhjem Penthouse
Gudhjem Søpark
Hasle Feriepark
Hasle Hytteby
Hotel Hammersø
Klintely
Pension Koch
Sandkås Sommarhus
Sandkås Søpark
Sandvig Søpark
Siemsens Gaard
Storløkke Feriepark
Strandpromenaden
Svaneke Lägenheter
Svaneke Sommarhus
Æblehaven
Østersøen Semesterlägenheter
Årsdale Søpark
Alla Semesterställen
Badsemester
Barnens semester
Havsutsikt
Hund på semestern
Romatisk Semester
Pensionärsemester
Rökfri Semester
Alla Semesterställen
Semesterhus & Semesterlägenheter
Semesterlägenheter & Rum
Hyresvillkor
Avbokningsskydd
Hund på semestern