Home Home

Gudhjem Søpark - Jogging

Løb på Bornholm og få storslåede naturoplevelser - og sved på panden

Motion i vackra omgivningar

Löpträning i vackra omgivningar

Bornholm är ett eldorado för dig som gillar löpträning. På ett mycket litet område hittar du motionsspår i allt från kuperad skogsterräng till långa plana sandsträckor. Året runt arrangeras många motionslopp, varav Etape Bornholm förmodligen är den mest kända. Det är ett maraton uppdelat på 5 dagar där de tävlande får springa etapper i nästan all tänkbar terräng, bl.a. i kuperad mark, skog och sand. Loppet lockar löpintresserade från hela världen och antalet deltagare har vuxit kraftigt för varje år.

Runt om Gudhjem Søpark hittar ni också spännande motionsrundor:

Den snabba stadsrundan i Gudhjem (cirka 3 km)
Från Gudhjem Søpark springer du i riktning mot Gudhjem. Spring nedför Brøddegade (en av Danmarks brantaste gator) till hamnen. Följ kusten mot Nørresand (Gudhjems andra hamn). Ta av till vänster vid Løkkegade och följ denna fram till Brøddegade. Här går det lite uppför till Restaurant Brøddan, där du tar av åt vänster vid Lillevang. Följ vägen mot Melsted och ta till höger i riktning mot Gudhjem Feriepark. En trevlig liten runda där du bara springer på asfalt.

Salenerundan (cirka 6 km)
En omväxlande runda med vacker utsikt och natursköna omgivningar. Från Gudhjem Søpark springer du i riktning mot Helligdomsklipperne och Bornholms Kunstmuseum. Efter cirka 3 kilometer följer du vägen till höger, ner mot vattnet. Följ kuststigen tillbaka till Gudhjem Søpark. En vacker löprunda i kuperad terräng.

Den ultimata (cirka 12 km)
På denna runda springer du till Bornholms Kunstmuseum och Helligdomsklipperne längs landsvägen. Havet har du på höger sida och kombinerat med den vackra klippkusten får du en perfekt inramning för en längre löprunda. Vid Bornholms Kunstmuseum tar du av till höger mot kuststigen som för dig tillbaka till Gudhjem. Denna väg betecknas av många som en av Danmarks vackraste kuststräckor. Terrängen är kuperad och naturupplevelserna stora på denna löprunda!

Beställ nu
Beställ din semester genom att knappa in önskat ankomstdatum i beställningsboxen till höger på sidan. Ni kan naturligtvis också alltid ringa till oss - alla veckans dagar: +45 5695 7295.

Aktiviteter

Beräkna pris Gudhjem Feriepark
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Avresa (ddmmyy)

Semester Bornholm • Ndr. Kystvej 34 • DK-3700 Rønne • Telefon 0045 56 95 72 95 • E-mail
Bornholm Karta
Semesterhus & Semesterlägenheter
Semesterlägenheter & Rum
Balka Sommarhus
Dueodde Semesterlägenhet
Fredensborg Badehotel
Green Solution House
Hotel Griffen
Gudhjem Feriepark
Gudhjem Penthouse
Gudhjem Søpark
Hasle Feriepark
Hasle Hytteby
Hotel Hammersø
Klintely
Pension Koch
Sandkås Sommarhus
Sandkås Søpark
Sandvig Søpark
Siemsens Gaard
Storløkke Feriepark
Strandpromenaden
Svaneke Lägenheter
Svaneke Sommarhus
Æblehaven
Østersøen Semesterlägenheter
Årsdale Søpark
Alla Semesterställen
Badsemester
Barnens semester
Havsutsikt
Hund på semestern
Romatisk Semester
Pensionärsemester
Rökfri Semester
Alla Semesterställen
Semesterhus & Semesterlägenheter
Semesterlägenheter & Rum
Hyresvillkor
Avbokningsskydd
Hund på semestern