Home Home

Praktisk Information om Gudhjem Søpark

Praktisk information

Adress 
Gudhjem Søpark
Lille Jernkåsvej 2
3760 Gudhjem
Telefon - bokning: 0045 5695 7295 
Telefon - reception: 0045 5118 2184

Allergianpassade lägenheter
Alla semesterlägenheter är rökfria. Om du är allergisk mot pälsdjur, kan du välja en lägenhet, som är husdjursfri. Informera oss vänligen om detta i samband med bokning, så reserverar vi en allergianpassad lägenhet till dig.

Eventuell dunallergi är inte heller något problem, eftersom våra täcken och kuddar inte innehåller dun.

Ankomstdagar 
Du kan anlända och avresa den veckodag som passar bäst - vi har alltså inga fasta ankomstdagar, och som utgångspunkt behöver du heller inte hyra ett bestämt antal dagar. Det ger dig optimal möjlighet att utforma semestern efter egna önskemål och även att välja de billigaste färjeavgångarna. De billigaste färjedagarna är som regel måndagar, tisdagar, onsdagar och torsdagar. 

Ankomsttid
Du får tillträde till semesterlägenheten från kl. 15.00. Läs eventuellt mer under rubriken "Nycklar", om du ankommer sent på kvällen.

Avresedagen
På avresedagen ber vi dig vänligen lämna semesterlägenheten kl. 10.00. 

Babyutrustningspaket
Du kan gratis låna babyutrustningspaket som består av: barnstol, barnsäng, paraplyvagn (kraftig med sufflett och ryggstödet kan läggas ned), skötdyna och badkar. Utrustningen hämtas i receptionen på semesterstället. Var vänlig reservera babyutrustningspaketet i samband med bokningen.

Betalningsvillkor
Ett depositum på 25% av resans pris skall vara oss tillhanda senast 14 dagar efter, att du har mottagit vår bekräftelse. Resterande belopp skall vara oss tillhanda senast 4 veckor före ankomst. Vid sen bokning, där mindre än 4 veckor återstår till ankomsten, avtalar vi betalingsdatum i samband med bokningen av semestervistelsen. 

Beställ flera lägenheter samtidigt
Om du vill boka flera hus samtidigt, gör du bara en vanlig bokning av semesterlägenheten via internet - men notera i kommentarfältet på bokningsformuläret, hur många lägenheter du önskar boka, så hanterar vi din bokning manuellt - och vi bemödar oss givetvis om att placera lägenheterna så nära varandra som möjligt.

Buss på Bornholm 
Om du vill ta bussen till Gudhjem Søpark, skall du ta buss nummer 1, som startar vid färjeterminalen i Rønne. Avstigningshållplatsen ligger endast 300 meter från Gudhjem Søpark. Turen tar 60 minuter.

När du återvänder till Rønne, kan du ta buss nr. 4.

Tidtabell för samtliga busslinjer kan du se här

Cykeluthyrning 
Du kan hyra cyklar i receptionen i Gudhjem Feriepark, som ligger 50 meter från Gudhjem Søpark. Kom ihåg att reservera dem senast dagen innan.

Frukost
Alla lägenheterna på Gudhjem Søpark är välutrustade och har stora kök, men vill du "slippa" att göra frukost
kan du köpa till det på vårt närliggande semesterställe Pension Koch, som ligger 300 meter bort. (Gäller under perioden 28/4-17/09). Priset är 125 SEK per person och dag. Var vänlig ange vid bokningen, om ni önskar beställa frukost.

Handikappanpassning

Det är möjligt att använda rullstol i lägenheterna som ligger på bottenvåningen. Var vänlig informera oss om någon är rullstolsburen, så vi kan boka den lägenhet som blir bäst.

Hundar/Katter
I en del av lägenheterna på Gudhjem Søpark är hundar och katter välkomna.  På grund av de extra städning som krävs kostar det dig 333 SEK att ta din hund/katt med. Medbringar du 3 eller fler hundar/katter är priset 666 SEK. Priset gäller för hela uppehållet. 

Vi ber dig vänligen upplysa vid bokning om du önskar medbringa hund/katt .

Vi har varje år många gäster, som tar deras hund eller katt med till Bornholm. Det är lätt - du skall endast komma ihåg att de svenska tullmyndigheternas krav skall vara uppfyllda. 

Inköp
200 meter från Gudhjem Søpark ligger Dagli'Brugsen i Gudhjem.

Internet
Det är gratis trådlöst internet i lägenheterna i Gudhjem Søpark. Signalen kan variera beroende på antalet av samtidiga brukare. Om internet skall användas till arbete, rekommenderar vi att man medtager eget mobilt bredband. Dvs. att om nätet inte fungerar optimalt, utlöser det ingen ekonomisk kompensation.   

Köksutrustning

Semesterhusen i Gudhjem Søpark har ett välutrustad kök för 6 personer. Du behöver därför inte medbringa köksservis eller liknande.

Nycklar
Nycklarna hämtas i receptionen på Gudhjem Søpark. Om du ankommer när receptionen är stängd, hänger det på dörren till receptionen en välkomsthälsning med ditt namn på. I detta kuvert ligger nyckeln samt information om vilket semesterlägenhet du skall bo i. 

Parkering
Det är gratis parkering på Gudhjem Søparks två parkeringsplatser. Semesterlägenheterna ligger 10-150 meter från parkeringsplatsen, beroende på vilken semesterlägenhet du bor i - och vilken parkeringsplats du väljer.

Pensioniärsrabatt
Som pensionär har du möjlighet att uppleva Bornholm lite billigare. När du beställer boende inklusive färjetransport med bil, markerar du bara i bokningsfältet till höger på sidan, att du önskar en "Pensionärsbil-biljett", så får du färjebiljetten till rabatterat pris. Följande regler gäller för att kunna utnyttja pensionärsrabatten:
* Minst en av resedeltagearna skall vara pensionär eller förtidspensionär.
* Ni får max vara två personer i bilen (det går dock bra att ta med upp till tre barn under 11 år i bilen).
* Pensionärsrabatten gäller ej vid andra kampanjerbjudanden, där det redan ges rabatt på färjebiljetten (kampanjerbjudanden är de reser, som står på startsidan på vår hemsida).

Notera att färjan kan ha ett begränsat antal pensionärsbiljetter på utvalda avgångar.

Simmhall
Även om Gudhjem Søpark ligger nära Melsteds badstrand, så kan det ju vara dagar på våren och sensommaren som är roligare att tillbringa inomhus. Därför har alla gäster på Gushjem Søpark gratis tillträde till Gudhjem simhall, som endast ligger 800 meter från Gudhjem Søpark. Observera dock att simhallen beräknas vara stängd 15 maj 17 juli 2017 på grund av reparation.

Städning
Semester skall vara semester! Därför ansvarar vi för att städa alla lägenheter både före din ankomst och efter din avresa - på så sätt är du alltid säker på att det är ordentligt städat när du kommer och slipper besväret när du reser. Betalingen för städningen är inkluderat i priset. Du behöver alltså inte betala extra för städningen.

Allt du behöver göra vid avresan är att slänga evt. sopor samt diska efter dig. 

På Gudhjem Søpark tänker städpersonalen miljövänligt. Alla städprodukter är Svanenmärkta/miljövänliga.

Strykjärn
Du kan låna strykjärn och strykbräda i receptionen - och det är naturligvis gratis.

Telefonnummer
Telefonnummer till Gudhjem Søpark är: 0045 5648 5172 

Tennisbana
Uthyrning av tennisbana SEK 65,-. Hyra av tennisracketar SEK 40,-.

Tvättmaskin

Det är tvättmaskin i alla lägenheterna på Gudhjem Søpark.

Täcken och sänglinne
Det är täcken och huvudkuddar i lägenheten. Lakan och handdukar är därför det endaste som du skall ta med. Alternativt kan du hyra det i receptionen för 115 SEK för lakan och 35 SEK för handdukar. Vänligen reservera om du önskar hyra lakan/handdukar.


 

Aktiviteter

Beräkna pris Gudhjem Søpark
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Avresa (ddmmyy)

Semester Bornholm • Ndr. Kystvej 34 • DK-3700 Rønne • Telefon 0045 56 95 72 95 • E-mail
Bornholm Karta
Semesterhus & Semesterlägenheter
Semesterlägenheter & Rum
Balka Sommarhus
Dueodde Semesterlägenhet
Fredensborg Badehotel
Green Solution House
Hotel Griffen
Gudhjem Feriepark
Gudhjem Penthouse
Gudhjem Søpark
Hasle Feriepark
Hasle Hytteby
Hotel Hammersø
Klintely
Pension Koch
Sandkås Sommarhus
Sandkås Søpark
Sandvig Søpark
Siemsens Gaard
Storløkke Feriepark
Strandpromenaden
Svaneke Lägenheter
Svaneke Sommarhus
Æblehaven
Østersøen Semesterlägenheter
Årsdale Søpark
Alla Semesterställen
Badsemester
Barnens semester
Havsutsikt
Hund på semestern
Romatisk Semester
Pensionärsemester
Rökfri Semester
Alla Semesterställen
Semesterhus & Semesterlägenheter
Semesterlägenheter & Rum
Hyresvillkor
Avbokningsskydd
Hund på semestern