Home Home

                  

Semesterlägenheter och Dubbelrum på Bornholm

På denna webbplats hittar du de semesterhus och -lägenheter där du, enligt vår åsikt, får mest kvalitet för pengarna. Om du vill veta mer om semesteranläggningarna kan du klicka på bilden eller rubriken vid de enskilda anläggningarna. I rutorna till höger i fönstret kan du göra förfrågningar om pris och lediga perioder. Du kan anlända och avresa alla dagar i veckan - du behöver inte hyra hela veckor. Därför är du också mycket välkommen hit på en minisemester i t.ex. 3-4 dagar.

Dueoddes vidunderlige sandstrand
Dueodde Badehotel på Dueodde

Griffen Spa Hotel i Rønne
Klintely i Allinge med udsigt til Østersøen
Klintely Hotel & Semesterlägenheter
         
Härliga semesterlägenheter för 2-4 personer, vid en av Nordeuropas bästa sandstränder. Kilometervis av kritvit sandstrand väntar er. Njut furuskogen eller testa konditionen i de 196 trappstegen som leder upp i Dueoddes Fyrtorn, från vilken det är en fantastisk utsikt över hela Sydbornholm. Gillar ni skog och strand, är Dueodde Badehotel det rätta valet för er. "Griffen" är det danska namnet på fabeldjuret "gripen" som i sagans värld vaktar över skatter. På Hotel Griffen kan ni passande nog också uppleva några av Bornholms alla skatter: Härliga rum med magnifik havsutsikt. Läcker restaurang med utsikt över Bornholms vackraste solnedgång. En av Nordens bästa spa- och wellnessanläggningar. Ett härligt semesterboende för vuxna par. Klintely bjuder välkommen med välutrustade dubbelrum samt lägenheter för 2 eller 2-4 personer. Både rum och lägenheter har havsutsikt. Stranden ligger på bara 400 meters avstånd från Klintely och det är vackra cykel- och gångvägar precis utanför dörren. Bakom Klintely ligger "Storedalen", en naturskön dal som formades under den senaste istiden.
         
Pensin Koch i Gudhjem emmer af nostalgisk feriehygge
Pension Koch i Gudhjem

Hotel Hammersø i Sandvig
Hotell Hammersø i Sandvig

Den gamle købmandsgård i Svaneke huser Bornholms bedst beliggende ferielejligheder
Østersøen i Svaneke

Vackert beläget på toppen av Gudhjem har Pension Koch i över 70 år utgjort inramningen för många härliga semestrar. Lägenheterna och rummen, som har utsikt över Östersjön och Gudhjem, har alla blivit varsamt renoverade och är mycket trivsamma. Njut av pensionatets charmiga trädgård där det även finns grillbord. På Pension Koch blir ordet "semester" verklighet!

Hotellet har en åldersgräns på 14 år, vilket ger en lugn och harmonisk atmosfär. Hotellet ligger idylliskt mellan sjö och klippor i Sandvig. Idyllen fortsätter inne på hotellet, som är inrett med äkta mattor, porslin från Kunglig dansk, antikviteter och tavlor. Rummen har en äldre men trevlig möblering. Ni kan njuta av halvpensionen, som är inkluderad, i hotellets restaurang med utsikt över Hammersøen. Ett vackert semesterställe för er som älskar ro, atmosfär och natur.

En köpmannagård från 1700-talet med ett fantastiskt läge direkt vid Svaneke Havn med utsikt över Östersjön, bjuder välkommen till fräscha lägenheter för 2-10 personer. I trädgården råder sydländsk atmosfär med swimmingpool, rosor, palmer och fikonträd. Østersøen Ferielejligheder är en av Bornholms mest eftertraktade semsteranläggningar.

Hotel Siemsens Gaard i Svaneke
Hotell Siemsens Gaard i Svaneke
Stammerhalle Badhotell
Stammershalle Badhotell
MølleGården er skønt feriested i Svaneke med dejlige ferielejligheder.
Svaneke Lägenheter

Hotel Siemsens Gaard är en gammal köpmannagård, som är vackert belägen vid Svaneke Hamn. Hotellet har trevliga dubbelrum, varav några med havsutsikt. Ett bra tips är att beställa ett rum med halvpension, bestående av en stor frukostbuffé samt en läcker två-rätters-kvällsmeny. Förutom den trevliga atmosfären är Hotel Siemsens Gaard också känt för sin restaurang. Sätt er skönt tillrätta på hotellets terrass. Njut av den goda maten och den fantastiska utsikten över hamnen och havet.

Stammershalle Badehotels historia började redan 1911, då det var ett av Bornholms mest eftertraktade semesterställen. Eftertraktat är det också idag, när värdparet Henriette Lassen och Henrik Pedersen har inrett det gamla badhotellet med charmerande dubbelrum. Alla rummen har en fantastisk utsikt över Östersjön. Från hotellets restaurang kan ni njuta av havsutsikten, medan några av Danmarks duktigaste kockar tillreder maten åt er. Gläd er till en härlig gourmetsemester i ett vackert naturområde.

MølleGården i Svaneke är ett härligt semesterställe, som välkomnar er i stora och fina semesterlägenheter för 2-4 personer samt ett trevligt sommarhus för 4 personer. Därmed kan man vara en stor familj, som reser tillsammans - men har möjlighet att bo var för sig. MølleGården ligger bra, nära havet och Svaneke Torg med charmerande småstadsmiljö.Fredensborg Badehotel i RønneDet tidligere Radisson Blu hotel, Hotel Fredensborg, på Strandvejen i Rønne har nyligen genomgått totalrenovering. Det "nya" Fredensborg öppnade som Bornholms nya badhotell den 1. maj 2017. 


 

  

Beräkna pris Dueodde Badehotel
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Avresa (ddmmyy)

Beräkna pris Griffen Spa Hotel
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Avresa (ddmmyy)

Beräkna pris Klintely
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Avresa (ddmmyy)

Beräkna pris Pension Koch
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Avresa (ddmmyy)

Beräkna pris Hotel Hammersø
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Avresa (ddmmyy)

Beräkna pris Østersøen Ferielejligheder
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Avresa (ddmmyy)

Beräkna pris Hotel Siemsens Gaard
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Avresa (ddmmyy)


Beräkna pris Svaneke Lejligheder
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Avresa (ddmmyy)

Semester Bornholm • Ndr. Kystvej 34 • DK-3700 Rønne • Telefon 0045 56 95 72 95 • E-mail
Bornholm Karta
Semesterhus & Semesterlägenheter
Semesterlägenheter & Rum
Balka Sommarhus
Dueodde Semesterlägenhet
Fredensborg Badehotel
Green Solution House
Hotel Griffen
Gudhjem Feriepark
Gudhjem Penthouse
Gudhjem Søpark
Hasle Feriepark
Hasle Hytteby
Hotel Hammersø
Klintely
Pension Koch
Sandkås Sommarhus
Sandkås Søpark
Sandvig Søpark
Siemsens Gaard
Storløkke Feriepark
Strandpromenaden
Svaneke Lägenheter
Svaneke Sommarhus
Æblehaven
Østersøen Semesterlägenheter
Årsdale Søpark
Alla Semesterställen
Badsemester
Barnens semester
Havsutsikt
Hund på semestern
Romatisk Semester
Pensionärsemester
Rökfri Semester
Alla Semesterställen
Semesterhus & Semesterlägenheter
Semesterlägenheter & Rum
Hyresvillkor
Avbokningsskydd
Hund på semestern