Home Home

Sandkås Søpark -  Semesterlägenheter med havsutsikt

Sandkås. Havsutsikt. Fina lägenheter. Trevlig inredning. 

Sandkås Søpark . Vacker havsutsikt. Fina lägenheter för 2-4 personer.

Sandkås Søpark har en fantastisk havsutsikt från samtliga lägenheter. Dessa ligger i det lilla fiskeläget Tejn-Sandkås strax söder om Allinge

Sandkås Strand er for mange det "rigtige Bornholm": Klipper, strand og hav i en malerisk forening.Lägenheterna i Sandkås Søpark har plats till 2 eller 2-4 personer. Den vackra havsutsikten inbjuder till ett dopp, och då passar det bra, att Sandkås Strand ligger nära semesterlägenheterna.

Det "riktiga" Bornholm
Sandkås Søpark ligger i ett lugnt område, men inte långt från restauranger och småstadsliv. Den närmsta restaurangen ligger endast  400 meter från Sandkås Søpark. Man kan också ta den vackra lilla kuststigen till Allinge, som visar det som många kallar det ”Riktiga Bornholm”: Klippor, sandstrand och hav i en vacker förening. Medan den ena vackra panoramautsikten över havet avlöser den andra, möts man snart av en härlig doft från en av öns många trevliga rökerier, som bjuder välkommen med alla sina läckerheter.

Prova också den lokala glassbaren i Sandkås. Den nominerades 2014 i kategorin ”Världens bästa glass” av Politiken, en av Danmarks största dagstidningar.

Lägenheterna
Lägenheterna i Sandkås Søpark ligger i rader om två, där den översta lägenhetsräckan ser ut över den första. Alla lägenheterna har en vacker havsutsikt och fin inredning. 
Läs mer om hur lägenheterna är inredda här.

Gratis guidade turer
När man bor i Sandkås Søpark, finns det möjlighet att komma på en gratis guidad tur - läs mer här. Barn är naturligvis också välkomna i Sandkås Søpark, men det finns inte någon lekplats eller andra barnfaciliteter. Om ni har barn med, rekommenderar vi i stället våra barnvänliga semesterställen –  se mer här.

Därför skall ni välja Sandkås Søpark
Sandkås Søpark är det rätta semesterstället för alla som älskar havsutsikt, fin inredning, lugn och ro. Se hur billig er semester kan bli genom att knappa in önskad semesterperiod i prisberäknaren till höger på sidan. Ankomst- och avresedag är valfria – det är alltså inga fasta ankomstdagar, och man kan också hyra för en kortare period än en vecka.

   
   

Beställning
Beställ din semester genom att knappa in önskat ankomstdatum i beställningsboxen till höger på sidan – eller ring till oss på 0045 5695 7295, så hjälper vi gärna till.


Beräkna pris Sandkås Søpark
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Avresa (ddmmyy)

Semester Bornholm • Ndr. Kystvej 34 • DK-3700 Rønne • Telefon 0045 56 95 72 95 • E-mail
Bornholm Karta
Semesterhus & Semesterlägenheter
Semesterlägenheter & Rum
Balka Sommarhus
Dueodde Semesterlägenhet
Fredensborg Badehotel
Green Solution House
Hotel Griffen
Gudhjem Feriepark
Gudhjem Penthouse
Gudhjem Søpark
Hasle Feriepark
Hasle Hytteby
Hotel Hammersø
Klintely
Pension Koch
Sandkås Sommarhus
Sandkås Søpark
Sandvig Søpark
Siemsens Gaard
Storløkke Feriepark
Strandpromenaden
Svaneke Lägenheter
Svaneke Sommarhus
Æblehaven
Østersøen Semesterlägenheter
Årsdale Søpark
Alla Semesterställen
Badsemester
Barnens semester
Havsutsikt
Hund på semestern
Romatisk Semester
Pensionärsemester
Rökfri Semester
Alla Semesterställen
Semesterhus & Semesterlägenheter
Semesterlägenheter & Rum
Hyresvillkor
Avbokningsskydd
Hund på semestern