Home Home

Bornholm - Badsemester

Kilometer efter kilometer af sandstrand. Kritvit sand så långt blicken når

Det är så många saker du går miste om på Bornholm. Till exempel har vi inte smällt upp stora hotell mitt på stranden. Stränderna är inte heller fulla med rosa glasskiosker och strandhytter. Istället får du nöja dig med att njuta av en oförstörd natur och bada vid några av Europas bästa sandstränder ...

Bornholm är det optimala semesterresmålet även när du vill ha badsemester. På Nordbornholm hittar du små fina badvikar med sandstrand, omgivna av idylliska klippor. Längre söderut tar de långa sandstränderna vid, med Dueodde som den absolut bästa och största stranden. Här finns flera kilometer av vit sandstrand redo att tas i besittning. Sanden här är så finkornig att man använde den i timglas på 1800-talet ... bland annat ägde kejsar Napoleon ett sådant timglas!

På denna sida hittar du de bästa anläggningarna för badsemestern. Om du vill veta mer om semesteranläggningarna kan du klicka på bilden eller rubriken vid de enskilda anläggningarna. I rutorna till höger i fönstret kan du göra förfrågningar om pris och lediga perioder.
 


Dueodde Badehotel på Dueodde

Hasle Feriepark i Hasle

Hasle Hytteby i Hasle
Härliga semesterlägenheter för 2-4 personer, vid en av Nordeuropas bästa sandstränder. Kilometervis av kritvit sandstrand väntar er. Gillar ni skog och strand, är Dueodde Badehotel verkligen rätt. Välutrustade semesterhus för 4-6 personer, belägna i Hasle Lystskov. Rabattmöjlighet om ni bara är 2 personer. Pool med barnpool, hopp- och lekland samt minigolfbana på semesteranläggningen. 400 meter till en av Bornholms bästa stränder, där ni även kan uppelva historiens vingslag här har man hittat fossil efter 170 miljoner år gamla dinosaurier. Mitt i skogen. Nära stranden. Små trivsamma semesterhus för 2-4 personer, belägna i anslutning till Hasle Feriepark. Dusch och toalett i gemensam byggnad. Pool med barnpool, hopp- och lekland samt minigolfbana på semesteranläggningen. Ett bra och billigt semesterboende i en mycket trivsam miljö.


Æblehaven i Allinge
Inbjudande semesterhus för 4-6 personer belägna i en före detta äppelplantering. På våren blommar aplarna vackert och på sensommaren kan ni sätta tänderna i öns saftigt läckra äpplen. Vackert beläget nära havet och centrala Allinge. Pool med barnpool, hopp- och lekland på semesteranläggningen. 
Möjlighet till havsutsikt mot en liten extra avgift.

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beräkna pris Dueodde Badehotel
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Avresa (ddmmyy)

Beräkna pris Hasle Feriepark
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Avresa (ddmmyy)

Beräkna pris Hasle Hytteby
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Avresa (ddmmyy)

Beräkna pris Æblehaven Feriecenter
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Avresa (ddmmyy)

Semester Bornholm • Ndr. Kystvej 34 • DK-3700 Rønne • Telefon 0045 56 95 72 95 • E-mail
Bornholm Karta
Semesterhus & Semesterlägenheter
Semesterlägenheter & Rum
Balka Sommarhus
Dueodde Semesterlägenhet
Fredensborg Badehotel
Green Solution House
Hotel Griffen
Gudhjem Feriepark
Gudhjem Penthouse
Gudhjem Søpark
Hasle Feriepark
Hasle Hytteby
Hotel Hammersø
Klintely
Pension Koch
Sandkås Sommarhus
Sandkås Søpark
Sandvig Søpark
Siemsens Gaard
Storløkke Feriepark
Strandpromenaden
Svaneke Lägenheter
Svaneke Sommarhus
Æblehaven
Østersøen Semesterlägenheter
Årsdale Søpark
Alla Semesterställen
Badsemester
Barnens semester
Havsutsikt
Hund på semestern
Romatisk Semester
Pensionärsemester
Rökfri Semester
Alla Semesterställen
Semesterhus & Semesterlägenheter
Semesterlägenheter & Rum
Hyresvillkor
Avbokningsskydd
Hund på semestern