Home Home

Strandpromenaden - Nya Lyxiga Semesterlägenheter 

Sandvig
Lyxiga Lägenheter
Havsutsikt
Byggt 2015

Lejlighedernes placering: Lejlighed A ligger yderst til venstre. Lejlighed B ligger til højre for Lejlighed A.Lyxlägenheter för 4-6 personer med havsutsikt i Sandvig
Gläd dig till de nya och fräscha lägenheterna på Strandpromenaden i Sandvig.

De två lyxlägenheterna blev färdiga i 2015 och ligger mindre än ett stenkast från havet. 25 meter från lägenheterna ligger en vacker liten strandremsa med fina badmöjligheter. Om man önskar en större strand, så ligger Sandvig Strand endast 150 meter från lägenheterna.

Inom en radie på 300 meter från lägenheterna ligger mysiga caféer, gode restauranger - och inte minst den charmiga hamnen - Sandvig Havn. Du bor centralt i Sandvig, men ändå lugnt. Det blir en bra semester! 


 

Strandpromenaden: Fra stuen i lejlighed A har I en flot havudsigt.Lägenhet A för 4-6 personer - 110 m2
Från entrén kommer man in i det fina köket med barstolar. Köket är öppet ut till vardagsrummet, med en en fin soffgrupp (2 sovplatser i bäddsoffa). Det är havsutsikt från vardagsrummet, som är kombinerat med matplats. Matplatsen består av matbord med plats för 6 personer samt ett tv-hörn med fåtöljer. Från vardagsrummet är det tillträde till badrum med toalett och dusch. Vardagsrummet har också utgång till två terrasser, vilka naturligvis har havsutsikt.

En trappa leder ned till undervåningen. På undervåningen finns ett stort och ett mindre sovrum. Det stora sovrummet har havsutsikt samt eget badrum med toalett, dusch och badkar. Det mindre sovrummet, som har en dubbelsäng, vänder in mot "landsidan". Det är egen utgång från det mindre sovrummet.

Lägenheten ligger på en sluttande terräng, på så sätt att övervåningen är över gatuplan, medan undervåningen ligger delvist över gatuplan. Lägenhet A har ett areal på cirka 65 m2 på övervåningen och cirka 45 m2 på undervåningen.
Ankomstdag: Under högsäsongen är söndag ankomst-/avresedag. Övriga tider på året är det flexibel ankomst- och avresedag.
Ankomst-Avresa: Ankomst från kl. 15.00 på ankomstdagen. Avresa senast kl. 10.00 på avresedagen.

Strandpromenaden: Tv-stuen i Lejlighed A  Strandpromenaden: Køkkenet i lejlighed A 
Strandpromenaden: Det "lille" soveværelse i lejlighed A  Strandpromenaden: Det store soveværelse i lejlighed A. 
Strandpromenaden: Lejlighed A har en stor og flot stue med en fantastisk havudsigt  Strandpromenaden: Lejlighed A har et flot badeværelse med badekar 
   

Lägenhet B för 4-6 personer - 85 m2
Från entrén kommer man in i köket, liksom det är ingång till badrummet från entrén. Köket är öppet ut till vardagsrummet, från vilket det är en fantastisk havsutsikt, samt matbord för 6 personer. Det är också utsikt från den fina soffgruppen (2 sovplatser i bäddsoffan). Vardagsrummet har utgång till en härlig terrass med havsutsikt.

Från vardagsrummet leder en trappa ned till undervåningen, där det är ett stort och ett mindre sovrum. Det stora sovrummet har havsutsikt, men är för övrigt identiskt med sovrummet i lägenhet A.
Ankomstdag: Under högsäsongen är söndag ankomst-/avresedag. Övriga tider på året är det flexibel ankomst- och avresedag.
Ankomst-Avresa: Ankomst från kl. 15.00 på ankomstdagen. Avresa senast kl. 10.00 på avresedagen.

Lägenheten ligger på en sluttande terräng, på så sätt att övervåningen är över gatuplan, medan undervåningen ligger delvist över gatuplan. Lägenhet B har ett areal på cirka 50 m2 på övervåningen och cirka 35 m2 på undervåningen.

De två lägenheterna är inredda med samma höga kvalitetsnivå, men lägenhet B är billigare än lägenhet A, eftersom lägenhet B är mindre än lägenhet A.

Strandpromenaden: Udsigten fra lejlighed Bs terrasse  Strandpromenaden: Sofaarrangementet i lejlighed B. 
Strandpromenaden: Køkkenet og spisestuen i lejlighed B  Strandpromenaden: Lejlighed B 
Strandpromenden: Badeværelset i lejlighed B  Strandpromenaden: Det store soveværelse i lejlighed B. 
   Borgen Hammershus ligger lidt tæt ved Sandvig og Strandpromenaden.

Det riktiga Bornholm
För många bornholmare och turister är Sandvig "det riktiga Bornholm". Det är här du upplever den dramatiska kombinationen av branta klippor och härlig strand.

Redan i början av 1900-talet började gäster från in- och utland att resa till Sandvig för att uppleva den sköna stämningen och medeltidsäventyret på borgen Hammershus.

Du skall naturligvis också uppleva Sandvig Strand, där du möter den fantastiska kombinationen av sand, hav och branta klippor. Fortsätt längs stranden in till Sandvig med de många caféerna och restaurangerna.

Gratis guidade turer
När du bor i en av de två läckra lägenheterna på Strandpromenaden, kan du och dina resedeltagare komma gratis med på våra spännande guidade turer.

 

 Lejlighederne ved Strandpromenaden er det perfekte udgangspunkt for en skøn ferie. Lige foran lejlighederne går stien til Sandvig Strand - og vælger I at gå den anden vej kommer I efter blot 200 meter til den lille hyggelige Sandvig Havn. Strandpromenaden ligger lige ved Sandvig Strand, som har den karakteristiske kombination af sandstrand og klipper. 
   

Har I lyst til at tage kajakerne med til Bornholm? Alternativt kan I leje kajakker flere steder på øen.  Fra Hammerfyret lidt nord for Sandvig, har I udsigt over hele Nordbornholm.  Den lille hyggelige Sandvig Havn

Beställning
Beställ din semester genom att knappa in önskat ankomstdatum i beställningsboxen till höger - eller ring till oss nu på 0045 56 95 72 95, så hjälper vi gärna till med att ordna en skön semester på Bornholm.

Se läget på kartan
Lägenheternas adress är Rådstuestræde 3, Sandvig, 3770 Allinge. Innan renoveringen var Lägenhet A restaurang, vilket är anledningen till att det på den nedanstående Google-kartan står, att det ligger en restaurang på adressen. Men du kan vara lugn, det finns INTE längre någon restaurang som kan störa på adressen.


Beräkna pris Strandpromenaden
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Avresa (ddmmyy)


Visa stor karta
Semester Bornholm • Ndr. Kystvej 34 • DK-3700 Rønne • Telefon 0045 56 95 72 95 • E-mail
Bornholm Karta
Semesterhus & Semesterlägenheter
Semesterlägenheter & Rum
Balka Sommarhus
Dueodde Semesterlägenhet
Fredensborg Badehotel
Green Solution House
Hotel Griffen
Gudhjem Feriepark
Gudhjem Penthouse
Gudhjem Søpark
Hasle Feriepark
Hasle Hytteby
Hotel Hammersø
Klintely
Pension Koch
Sandkås Sommarhus
Sandkås Søpark
Sandvig Søpark
Siemsens Gaard
Storløkke Feriepark
Strandpromenaden
Svaneke Lägenheter
Svaneke Sommarhus
Æblehaven
Østersøen Semesterlägenheter
Årsdale Søpark
Alla Semesterställen
Badsemester
Barnens semester
Havsutsikt
Hund på semestern
Romatisk Semester
Pensionärsemester
Rökfri Semester
Alla Semesterställen
Semesterhus & Semesterlägenheter
Semesterlägenheter & Rum
Hyresvillkor
Avbokningsskydd
Hund på semestern