Home Home

Sommarhus och semesterlägenheter i Svaneke

Svaneke. Sommarhus
för 2-14 personer. Lägenheter. Hotell.

Svaneke. Charm. Atmosfär. Härliga sommarhus och lägenheter. 

Vi ser fram emot att hälsa er välkomna till en härlig semester i Svaneke –  ett av Danmarks mest eftertraktade semesterorter. Det finns inte många sommarhus att hyra i Svaneke, så vi är stolta över att kunna erbjuda er de här härliga sommarhusen - tryck på bilderna eller överskriften för att få mer information om husen.

Man behöver inte hyra en hel vecka åt gången, det går också bra med en minisemester på ett par dagar, så länge det passar in med de övriga beställningarna av sommarhusen. Kom ihåg, att vi gärna hjälper er att beställa färjebiljetter- och det är alltid till ett billigare pris, än om ni själva beställer.


Bülowhuset - Svaneke

Æblehuset - Svaneke
Postgadehuset i Svaneke
Postgadehuset - Svaneke
Bülowhuset är ett ljust och charmerande sommarhus med plats för 10 personer. Sommarhuset ligger perfekt, nära både kust, skog och småstadsidyll. I anslutning till Bülowhuset ligger Æblehuset, vilket gör det möjligt att bo upp till 14 personer ihop. Båda husen är omgivna av fina grönområden och äppelträn. Æblehuset är ett litet mysigt sommarhus med trevlig och ljus inredning för 4-6 personer. Sommarhuset ligger på samma stora tomt som Bülowhuset, och de två husen har gemensam infart. Æblehuset har sin egen lilla trädgård, där man bl.a. kan njuta av att Svaneke har Danmarksrekord i solskenstimmar.  Postgadehuset har plats för 8-10 personer och ligger centralt i Svaneke. Det är endast 100 meter till
Svanekes hamn, och 300 meter till torget med dess blomstrande handelsliv. Postgadehuset har tillgång till swimmingpool och egen mysig trädgård.

MølleGården er skønt feriested i Svaneke med dejlige ferielejligheder.
Svaneke Lägenheter

 
Östersjön i Svaneke


Møllehuset - Svaneke

MølleGården i Svaneke är ett härligt semesterställe, som välkomnar er i stora och fina semesterlägenheter för 2-4 personer samt ett trevligt sommarhus för 4 personer. Därmed kan man vara en stor familj, som reser tillsammans - men har möjlighet att bo var för sig. MølleGården ligger bra, nära havet och Svaneke Torg med charmerande småstadsmiljö.

I en köpmannagård från 1700-talet hälsas gästerna välkomna i inbjudande lägenheter för 2-10 personer med ett fantastiskt läge: Direkt vid Svanekes hamn med utsikt över Östersjön. I trädgården råder sydländsk atmosfär med swimmingpool, rosor, palmer och fikonträd. Østersøens Semesterlägenheter är en av Bornholms mest eftertraktade semsteranläggningar.

 

Härligt och välinrett sommarhus för 4 personer. Egen terrass med trädgårdsmöbler. 


Hotell Siemsens Gaard


Årsdale Søpark

 

Hotel Siemsens Gaard är en gammal köpmannagård, som är vackert beläget vid Svaneke Hamn. Hotellet har trevliga dubbelrum, varav några med havsutsikt. Ett bra tips är att beställa ett rum med halvpension, bestående av en stor frukostbuffé samt en läcker två-rätters-kvällsmeny. Sätt er gärna skönt tillrätta på hotellets terrass. Njut av den goda maten och den fantastiska utsikten över hamnen och havet.

Årsdale Søpark er beläget i det lilla trevliga fiskeläget Årsdale, strax söder om Svaneke. Semesterlägenheterna stod färdiga i juni 2014. Gläd er till nya fräscha semesterlägenheter för 2-4 eller 4-6 personer. Det är möjligt att välja lägenheter med havsutsikt för en liten extrakostnad.

 


 


Beräkna pris Svaneke Sommerhuse
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Avresa (ddmmyy)

Beräkna pris Østersøen Ferielejligheder
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Avresa (ddmmyy)
  

Semester Bornholm • Ndr. Kystvej 34 • DK-3700 Rønne • Telefon 0045 56 95 72 95 • E-mail
Bornholm Karta
Semesterhus & Semesterlägenheter
Semesterlägenheter & Rum
Balka Sommarhus
Dueodde Semesterlägenhet
Fredensborg Badehotel
Green Solution House
Hotel Griffen
Gudhjem Feriepark
Gudhjem Penthouse
Gudhjem Søpark
Hasle Feriepark
Hasle Hytteby
Hotel Hammersø
Klintely
Pension Koch
Sandkås Sommarhus
Sandkås Søpark
Sandvig Søpark
Siemsens Gaard
Storløkke Feriepark
Strandpromenaden
Svaneke Lägenheter
Svaneke Sommarhus
Æblehaven
Østersøen Semesterlägenheter
Årsdale Søpark
Alla Semesterställen
Badsemester
Barnens semester
Havsutsikt
Hund på semestern
Romatisk Semester
Pensionärsemester
Rökfri Semester
Alla Semesterställen
Semesterhus & Semesterlägenheter
Semesterlägenheter & Rum
Hyresvillkor
Avbokningsskydd
Hund på semestern