Home Home

Green Solution House- 4-stjärnigt miljövänligt hotell i Rønne

Ekologi
Gourmémat Miljötänkande

Glæd jer til hygge og skønne dage hånd-i-håndEn grön och skön semester
Green Solution House är Bornholms nya ”gröna” hotell. Det 4-stjärniga hotellet byggdes om och uppgraderades till ett ”grönt” hotell baserat på nya banbrytande teknologier inom miljötänkande.  Gläd dig till:
* Perfekt läge i Rønne, nära hav och strand
* Komfortabla rum och god service
* Gourmémat

Fina omdömen
Kort efter att den nya restaurangen hade öppnat fick den två stjärnor i Den Danske Spiseguide, vilket är mycket sällsynt för en nyöppnad restaurang. Dels er det ett erkännande endast att bli omnämnd i guiden, dels anses det fint att få 1 stjärna, medan 2 stjärnor är sällsynt - och speciellt för en nyöppnad restaurang. Under 2016 har Green Solution House blivit nominerad till "Årets mat- och logi i Danmark".

Och det är inte bara maten på Green Solution House, som fått fina omdömen. I december 2015 korades Green Solution House till "Årets byggnad 2015" i Danmark. Maten och omgivningarna är därför i topp... och vi garanterar, att servicen också är på högsta nivå!

Allt det här ingår i erbjudandet:
* 4 nätter i komfortabelt dubbelrum
* 4x frukostbuffé med primärt ekologiska produkter
* Färja Ystad-Rønne med bil och 2 personer tur/retur
* Gratis avbeställningsskydd
* Erbjudande för 2 personer: 5.895:-

Det är möjligt att få extra bädd till barnen:
* 0-2 år: Gratis (baserat på, att barnet sover i föräldrarnas säng)
* 3-12 år: 270:- per natt, inklusive frukost
* Över 12 år: 535:- per natt, inklusive frukost

Färjetider
Ni kan fritt välja ankomstdagar och färjetider. Var vänlig ange önskad färjetid (morgon, middag, kväll) vid beställning, så gör vi vårt yttersta för att uppfylla era önskemål.

Green Solution House forkæler dig med gourmetmadGourmémat
Bornholm är känt för gourmémat, och Green Solution House´s chefkock Kasper Beyer är en av stjärnorna på solskensöns gourméhimmel. Gläd dig till läcker mat baserad på de finaste lokala råvaror, som i största möjliga utsträckning är ekologiska. Därför har Green Solution House naturligtvis ett ekologiskt certifikat.

Hand i hand
Efter en utsökt middag bör man ta sin utkårna i handen och gå en promenad genom den parkliknande romantiska trädgården, men prova också att gå genom den lilla skogsdungen ned till stranden, som ligger framför Green Solution House. Stick ned tårna i den varma sanden och njut av varandras sällskap medan solen långsamt går ned i havet framför er. Det är semester!

Fina rum
Samtliga rum renoverades 2014-2015. Rummen är mycket fina, men förvänta inte att allt är nytt. Det är mer klimatsmart att ompolstra slitna, men fortfarande fina, designstolar med ekologiskt tyg än att köpa nya stolar i Kina. Mattorna och gardinerna är framställda så att de rensar luften. Det bidrar till både frisk luft och en god nattsömn.
 

Rønne er en hyggelig by med sine charmerende huse og brostensbelagte gaderRønne
Green Solution House ligger i Bornholms huvudstad Rønne. När man väljer Green Solution House bor man således nära hav, strand, skog och stadsliv i öns huvudstad. Läs mer om Rønne här.

Semester som hjälper miljön
De nya delarna av Green Solution House är bland annat byggda efter principen ”vaggan till vaggen”. Det innebär att alla byggnadsmaterial lätt skall kunna skiljas åt för att återanvändas i framtida byggnader. På så sätt sparar vi på världens råmaterial. De delar av de gamla byggningarna, som man var tvungna att riva ned, har återanvänts i det nya byggeriet och de gamla termorutorna har smälts ned och används som isoleringsmaterial i andra byggningar. Hotellets avfall förvandlas till gödning i en speciell förbränningsanläggning. Denna gödsel används i hotellets köksträdgård. Det är solceller i terrassglaset på rumsaltanerna, på så sätt tillverkar byggningen sin egen ström. Upplev ännu fler intressanta detaljer, när du besöker Green Solution House.

Beställ nu

Beställ din semester genom att knappa in dit önskade ankomstdatum i beställningsboxen till höger på sidan – eller ring oss på +45 56 95 72 95, så hjälper vi gärna till.

   
   
   
Solen varmer øens klipper op. Læg dig. Nyd varmen. Mærk følelsen af ferie  Tag en tur gennem den lille skov foran Green Solution House. Sæt dig på stranden. Mærk den friske luft. Hør vandets brusen, mens solen varmer dig. 

Placering på karta

4-stjärnigt hotell i Rønne
Period:
10-01-2017 -> 31-12-2017
Ange önskat ankomstdatum
(ddmmyy)

Semester Bornholm • Ndr. Kystvej 34 • DK-3700 Rønne • Telefon 0045 56 95 72 95 • E-mail
Bornholm Karta
Semesterhus & Semesterlägenheter
Semesterlägenheter & Rum
Balka Sommarhus
Dueodde Semesterlägenhet
Fredensborg Badehotel
Green Solution House
Hotel Griffen
Gudhjem Feriepark
Gudhjem Penthouse
Gudhjem Søpark
Hasle Feriepark
Hasle Hytteby
Hotel Hammersø
Klintely
Pension Koch
Sandkås Sommarhus
Sandkås Søpark
Sandvig Søpark
Siemsens Gaard
Storløkke Feriepark
Strandpromenaden
Svaneke Lägenheter
Svaneke Sommarhus
Æblehaven
Østersøen Semesterlägenheter
Årsdale Søpark
Alla Semesterställen
Badsemester
Barnens semester
Havsutsikt
Hund på semestern
Romatisk Semester
Pensionärsemester
Rökfri Semester
Alla Semesterställen
Semesterhus & Semesterlägenheter
Semesterlägenheter & Rum
Hyresvillkor
Avbokningsskydd
Hund på semestern