Home Home

Praktisk Information om Hasle Hytteby

Praktisk information

Adress
Hasle Hytteby
H.C. Sierstedsvej 2
3790 Hasle
Telefon - reception: 0045 2967 8088
Telefon - bokning: 0045 5695 7295 

Allergianpassade stugor
Alla semesterhus är rökfria. Om du är allergisk mot pälsdjur, kan du välja en stuga, som är husdjursfri. Informera oss vänligen om detta i samband med bokning, så reserverar vi en allergianpassad stuga till dig.

Eventuell dunallergi är inte heller något problem, eftersom våra täcken och kuddar inte innehåller dun.

Ankomstdagar 
Du kan anlända och avresa den veckodag som passar bäst - vi har alltså inga fasta ankomstdagar, och som utgångspunkt behöver du heller inte hyra ett bestämt antal dagar. Det ger dig optimal möjlighet att utforma semestern efter egna önskemål och även att välja de billigaste färjeavgångarna. De billigaste färjedagarna är som regel måndagar, tisdagar, onsdagar och torsdagar. 

Ankomsttid
Du får tillträde till semesterhuset från kl. 15.00. Läs eventuellt mer under avsnittet "Nycklar", om du ankommer sent på kvällen.

Avresedagen
På avresedagen ber vi dig vänligen lämna semesterhuset kl. 10.00. 

Bad
I den närbelägna centralbyggnaden (20-100 meter) finns ett tv-rum, storkök samt bad. Badet fungerar som på en campingplats - dvs. att man använder poletter för att få en varm dusch. Poletterna kostar 10 DKK stycket.

Babyutrustningspaket
Du kan gratis låna babyutrustningspaket som består av: barnstol, barnsäng, paraplyvagn (kraftig med sufflett och ryggstödet kan läggas ned), skötdyna och badkar. Utrustningen hämtas i receptionen på Hasle Hytteby. Var vänlig reservera babyutrustningspaketet i samband med bokningen.

Betalningsvillkor
Ett depositum på 25% av resans pris skall vara oss tillhanda senast 14 dagar efter, att du har mottagit vår bekräftelse. Resterande belopp skall vara oss tillhanda senast 4 veckor före ankomst. Vid sen bokning, där mindre än 4 veckor återstår till ankomsten, avtalar vi betalingsdatum i samband med bokningen av semestervistelsen. 

Boka flera stugor samtidigt
Om du vill boka flera stugor samtidigt, gör du bara en vanlig bokning av semesterstugan via internet - men notera i kommentarfältet på bokningsformuläret, hur många stugor som du önskar boka, så hanterar vi din bokning manuellt - och vi bemödar oss givetvis om att placera husen så nära varandra som möjligt.

Buss på Bornholm 
Om du vill ta bussen till Hasle Hytteby skall du ta buss nummer 1, som startar vid färjeterminalen i Rønne. Avstigningshållplatsen ligger endast 150 meter från Hasle Hytteby. Turen tar ca. 20 minuter.

När du återvänder till Rønne, skall du ta buss nr. 4.

Informera chauffören om att du vill gå av vid Hasle Hytteby.

Tidtabell för samtliga busslinjer kan du se här

Campingpass
Det är inte nödvändigt med campingpass eller andra medlemskap för att kunna boka Hasle Hytteby.

Cykeluthyrning 
Du kan hyra cyklar i receptionen. 

Priserna per cykel är:
1 dag: 95 SEK
2 dagar: 185 SEK
3 dagar: 265 SEK
4 dagar: 335 SEK
5 dagar: 385 SEK
6 dagar: 425 SEK
1 Vecka: 465 SEK
Extra dag: 40 SEK


Defibrillator
Vi hoppas inte den kommer i bruk, men för din information, så finns en defibrillator i receptionen på Hasle Feriepark/Hytteby. Det ger lite extra trygghet på semestern

Handikappanpassat
Semesterstugorna är dessvärre inte anpassade till rullstolsbundna personer, eftersom det är trappsteg in till stugorna.

Hundar/Katter
Hundar och katter är välkomna till Hasle Hytteby. En del av våra hus er förbehållna gäster med hundar eller katter. Vi ber dig vänligen upplysa vid bokning om du önskar medbringa hund/katt . På grund av de extra städning som krävs kostar det dig 333 SEK att ta din hund/katt med. Medbringar du 3 eller fler hundar/katter är priset 666 SEK. Priset gäller för hela uppehållet. 

Vi har varje år många gäster, som tar deras hund eller katt med till Bornholm. Det är lätt - du skall endast komma ihåg att de svenska tullmyndigheternas krav skall vara uppfyllda. 

Inköp
Hasle Hytteby har anknytning til Hasle Feriepark. I Hasle Feriepark finns en kiosk, som har ett mindre sortiment livsmedel. Öppettiderna är 07.30 till 10.30 och 15.00 till 20.00. Utanför högsäsongen kan öppettiderna vara lite kortare.

För större inköp ligger Hasle centrum endast 1200 meter bort. Där finns bland annat Superbrugsen.
 
Internet
Det är gratis internet i den gemensamma byggnaden i Hasle Hytteby. Signalen kan variera beroende på antalet av samtidiga brukare. Om internet skall användas till arbete, rekommenderar vi att man medtager eget mobilt bredband. Dvs. att om nätet inte fungerar optimalt, utlöser det ingen ekonomisk kompensation.   

Köksutrustning
Semesterhusen i Hasle Hytteby har ett välutrustat kök med servis till 6 personer. Du behöver därför inte medbringa köksservis eller liknande.

Minigolf
Pris per person är 25 SEK. Vid grupper med fler än 10 personer är priset 20 SEK per person.

Multibana
Hasle Hytteby har en rolig multibana för bandy-, fotboll-, basket- och beachvolleybana. Du kan gratis låna klubbor, bollar osv. i receptionen.

Nycklar
Nycklarna hämtas i Hasle Hytteby - och Hasle Ferieparks gemensamma reception. Om du ankommer när receptionen är stängd, hänger det på dörren till receptionen ett kuvert med ditt namn på. I detta kuvert ligger nyckeln samt information om vilket hus du skall bo i. 

Parkering
Det är gratis parkering på Hasle Hytteby. Semesterhusen ligger 10-100 meter från parkeringsplatsen.

Pensioniärsrabatt
Som pensionär har du möjlighet att uppleva Bornholm lite billigare. När du beställer boende inklusive färjetransport med bil, markerar du bara i bokningsfältet till höger på sidan, att du önskar en "Pensionärsbil-biljett", så får du färjebiljetten till rabatterat pris. Följande regler gäller för att kunna utnyttja pensionärsrabatten:
* Minst en av resedeltagearna skall vara pensionär eller förtidspensionär.
* Ni får max vara två personer i bilen (det går dock bra att ta med upp till tre barn under 11 år i bilen).
* Pensionärsrabatten gäller ej vid andra kampanjerbjudanden, där det redan ges rabatt på färjebiljetten (kampanjerbjudanden är de reser, som står på startsidan på vår hemsida).

Notera att färjan kan ha ett begränsat antal pensionärsbiljetter på utvalda avgångar.

Städning
Semester skall vara semester! Därför ansvarar vi för att städa din stuga både före din ankomst och efter din avresa - på så sätt är du alltid säker på att det är ordentligt städat när du kommer och slipper besväret när du reser. Betalingen för städningen är inkluderat i priset. Du behöver alltså inte betala extra för städningen.

Allt du behöver göra vid avresan är att slänga evt. sopor samt diska efter dig. 

Till städningen används Svanenmärkta/miljövänliga produkter.

Strykjärn
Du kan låna strykjärn och strykbräda i receptionen - och det är naturligvis gratis.

Telefonnummer
Alla frågor angående bokning: 0045 5695 7295 
Direkt till Hasle Hytteby: 0045 2967 8088

TV-kanaler
Semesterhusen i Hasle Feriepark har ett urval av tv-kanaler. Om det är viktigt för dig att ha ett hus med många tv-kanaler, ber vi dig att upplysa härom i samband med bokning, så gör vi vårt bästa att hitta bästa möjliga hus till dig.

Tvättmaskin och Torktumlare

Om du behöver tvätta, har du möjlighet att hyra tvättmaskin och torktumlare.

Täcken och sänglinne
Det är täcken och huvudkuddar i lägenheten. Lakan och handdukar är därför det endaste som du skall ta med. Alternativt kan du hyra det i receptionen för 115 SEK för lakan och 35 SEK för handdukar. Vänligen reservera om du önskar hyra lakan/handdukar.


 

Aktiviteter

Beräkna pris Hasle Hytteby
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Avresa (ddmmyy)

Semester Bornholm • Ndr. Kystvej 34 • DK-3700 Rønne • Telefon 0045 56 95 72 95 • E-mail
Bornholm Karta
Semesterhus & Semesterlägenheter
Semesterlägenheter & Rum
Balka Sommarhus
Dueodde Semesterlägenhet
Fredensborg Badehotel
Green Solution House
Hotel Griffen
Gudhjem Feriepark
Gudhjem Penthouse
Gudhjem Søpark
Hasle Feriepark
Hasle Hytteby
Hotel Hammersø
Klintely
Pension Koch
Sandkås Sommarhus
Sandkås Søpark
Sandvig Søpark
Siemsens Gaard
Storløkke Feriepark
Strandpromenaden
Svaneke Lägenheter
Svaneke Sommarhus
Æblehaven
Østersøen Semesterlägenheter
Årsdale Søpark
Alla Semesterställen
Badsemester
Barnens semester
Havsutsikt
Hund på semestern
Romatisk Semester
Pensionärsemester
Rökfri Semester
Alla Semesterställen
Semesterhus & Semesterlägenheter
Semesterlägenheter & Rum
Hyresvillkor
Avbokningsskydd
Hund på semestern