Home Home

Gudhjem Feriepark

Praktisk Information

Gudhjem Feriepark

Adress
Adressen till Gudhjem Feriepark är:
Gudhjem Feriepark
Jernkåsvej 1
DK-3760 Gudhjem
Telefon-bokning: 0045 56 95 72 95
E-post: info@teambornholm.dk  

Allergianpassade lägenheter
Alla lägenheter på Gudhjem Feriepark är rökfria. Om du är allergisk mot pälsdjur kan du välja en lägenhet som är förbjuden för husdjur. Se till att informera oss om detta i samband med din bokning, så ser vi till att reservera en allergianpassad lägenhet till dig.
Eventuell dunallergi är inte något problem, då våra täcken och kuddar inte innehåller dun.

Ankomstdagar
Vi har inga fasta ankomstdagar. Du kan alltså komma och resa alla dagar i veckan. Det ger dig optimala möjligheter att utforma din semester helt efter egna önskemål, och att välja de billigaste färjeavgångarna. De billigaste färjedagarna är vanligtvis måndagar, tisdagar, onsdagar och torsdagar.

Ankomsttid 
Du får tillträde till semesterlägenhet från kl. 15.00. Läs vid behov mer under avsnittet ”Nycklar” nedan, om du ankommer sent på kvällen.

Avresedagen
På avresedagen ber vi dig vänligen lämna semesterlägenheten kl. 10.00. 

Babyutrustningspaket 
Du kan kostnadsfritt låna ett babyutrustningspaket som består av: barnstol, barnsäng, paraplyvagn (kraftig med sufflett och ryggsätet kan läggas ned), skötdyna och badbalja. Utrustningen hämtas receptionen på semesteranläggningen. Vi vänlig reservera detta paket i samband med bokningen. Skriv ett meddelande i kommentarfältet.

Betalningsvillkor
En deposition på 25 % av resans pris måste betalas in senast 14 dagar efter det att du mottagit bekräftelsen. Resterande belopp ska betalas in senast 4 veckor före din ankomst. Vid sen bokning, där mindre än 4 veckor återstår till ankomsten, avtalas betalningsdatum i samband med bokningen av semestervistelsen. 
 
Boka flera lägenheter samtidigt
Om du vill boka flera lägenheter samtidigt gör du bara en vanlig bokning av en lägenhet via internet, men notera i kommentarfältet på bokningsformuläret, hur många lägenheter du vill boka. Sedan gör vi en manuell hantering av er bokning, och vi bemödar oss givetvis om att se till att lägenheterna ligger så nära varandra som möjligt.

Buss på Bornholm
Om du vill ta bussen till Gudhjem Feriepark, är det linje 1 som gäller. Den avgår direkt från färjan i Rønne och det finns en busshållplats 300 meter från Gudhjem Feriepark. Bussen från Rønne till Gudhjem Feriepark tar ca 60 minuter. När man tar bussen från Gudhjem till Rønne, kan man ta linje 4.
Genom att klicka här kan du se alla busstidtabeller på Bornholm, inklusive priser och rabattmöjligheter.

Cykeluthyrning 
Du kan hyra cyklar i receptionen. De skall dock beställas dagen innan.
Priserna per cykel är:
• 1 dag: 100 SEK
• 2 dagar: 200 SEK
• 3 dagar: 290 SEK
• 4 dagar: 370 SEK
• 5 dagar: 375 SEK
• 6 dagar: 400 SEK
• 1 vecka: 435 SEK

Täcken/lakan
Det finns täcken och kuddar i semesterlägenheten. Lakan och handdukar är därför det enda du behöver ta med, alternativt hyra det i receptionen för 115 SEK för lakan och 35 SEK för handdukar. Kom ihåg att förbeställa om du vill hyra lakan/handdukar.

Handikappanpassning
Husen i Gudhjem  Feriepark är inte handikappanpassade, eftersom sovrummen ligger en trappa upp.

Hundar/katter
Hundar och katter är välkomna till Gudhjem Feriepark. Vi har reserverat några av våra  hus speciellt för gäster med husdjur.
På grund av den extra städning som krävs från vår sida, kostar det SEK 333 att ta med sig hunden/katten. Priset gäller för hela vistelsen. Medbringar man 3 eller flera hundar är priset SEK 666 Vi har varje år många gäster som tar med sig sin hund eller katt till Bornholm. Det är enkelt, men tänk på att de svenska tullmyndigheternas krav måste vara uppfyllda. (Normalt är reglerna för införsel av djur till Sverige restriktiva.) 

Inköp
Mataffären Dagli Brugsen ligger 100 meter från Gudhjem Feriepark.

Internet
Det är gratis trådlöst internet i dalla lägenheter i Gudhjem Feriepark. Signalen kan variera beroende på antalet av samtidiga brukare. Om internet skall användas till arbete, rekommenderar vi att man medtager eget mobilt bredband. Dvs. att om nätet inte fungerar optimalt, utlöser det ingen ekonomisk kompensation.   

Köksutrustning
Semesterhusen i Gudhjem Feriepark har välutrustade kök till 6 personer.

Frukost
Frukost ingår ej. Om du vill slippa att göra frukost, kan du köpa till frukost på vårt närliggande semesterställe: Pension Koch, som ligger 400 meter från Gudhjem Feriepark (under perioden 28/4-17/09) Priset är 125 SEK per person och dag. Var vänlig att upplysa vid beställningen, om du önskar beställa frukost.

Parkering
Det är gratis parkering vid Gudhjem Feriepark. Semesterhusen ligger placerade 10-100 meter från parkeringsplatsen. Om du önskar en speciell placering av semesterlägenheten, med hänsyn till parkeringen, så ber vi att du informerar om det i samband med bokningen.

Pensionärsrabatt
Som pensionär har man möjlighet att uppleva Bornholm lite billigare. När du beställer boende inklusive färjetransport med bil, markerar du bara i bokningsfältet, att du önskar pensionärsbiljett, så får du ett särskilt rabatterat pris. Följande regler gäller för att du ska kunna utnyttja pensionärsrabatten:
* Minst en av deltagarna i sällskapet ska vara över 65 år.
* Ni får max vara två personer i bilen (det går dock bra att ta med upp till tre barn under 11 år i bilen).
* Pensionärsrabatten gäller inte vid speciella kampanjerbjudanden, där det redan ges rabatt på färjebiljetten (kampanjerbjudanden är de resor som står på startsidan på vår hemsida).

Vänligen notera att färjan kan ha begränsat antal pensionärsbiljetter på vissa avgångar.

Nycklar 
Nycklarna hämtas i receptionen i Gudhjem Feriepark. Om du ankommer när receptionen är stängd, kommer nyckeln att ligga i ett kuvert med ditt namn på, i nyckelskåpet på höger sida av receptionsdörren. I kuvertet står också vilket hus du skall bo i. 
 
Städning
Semester ska vara semester! Därför ansvarar vi för att städa lägenheten före din ankomst och efter din avresa. På så sätt kan du alltid vara säker på att lägenheten är ordentligt städad när du kommer och slipper besväret med att städa när du reser. Betalningen för städningen ingår i priset när du bokar genom oss. Du behöver alltså inte betala extra för städningen.

Allt du behöver göra vid avresan är att slänga ev. sopor samt diska efter dig.
I Gudhjem Feriepark använder vi endast miljömärkta rengöringsprodukter.

Strykjärn
Strykjärn och strykbräda kan lånas i receptionen, vilket givetvis är gratis för våra gäster.

 


 


Familie Ferie Bornholm • Ndr. Kystvej 34 • DK-3700 Rønne • Telefon +45 56 95 72 95 • Telefax +45 56 95 67 95 • E-mail
Bornholm Karta
Semesterhus & Semesterlägenheter
Semesterlägenheter & Rum
Balka Sommarhus
Dueodde Semesterlägenhet
Fredensborg Badehotel
Green Solution House
Hotel Griffen
Gudhjem Feriepark
Gudhjem Penthouse
Gudhjem Søpark
Hasle Feriepark
Hasle Hytteby
Hotel Hammersø
Klintely
Pension Koch
Sandkås Sommarhus
Sandkås Søpark
Sandvig Søpark
Siemsens Gaard
Storløkke Feriepark
Strandpromenaden
Svaneke Lägenheter
Svaneke Sommarhus
Æblehaven
Østersøen Semesterlägenheter
Årsdale Søpark
Alla Semesterställen
Badsemester
Barnens semester
Havsutsikt
Hund på semestern
Romatisk Semester
Pensionärsemester
Rökfri Semester
Alla Semesterställen
Semesterhus & Semesterlägenheter
Semesterlägenheter & Rum
Hyresvillkor
Avbokningsskydd
Hund på semestern