Flott semesterlägenhet med Fiskbuffé

5 nätter

Gratis fiskbuffé

Totalpris för 2 personer:

Endast SEK 5 295:-

Flott semesterlägenhet med Fiskbuffé

Årsdale Søpark

Inredningen i semesterlägenheterna är designad av den bornholmska designern Pernille Bülow

Årsdale

Trevlig soffgrupp

Finn lugnet i Årsdale

Kök

Beställ 5 nätter här:

Mulig ankomstperiode: 22-01-2019 til 31-12-2018

Beställ 7 nätter här:

Mulig ankomstperiode: 22-01-2019 til 31-12-2018

Årsdale Søpark. Flotta semesterlägenheter i det mysiga fiskerläget Årsdale
På Årsdale Søpark bjuds ni välkomna av stora och flotta semesterlägenheter. Lägenheterna invigdes sommaren 2014, och sen dess har gästerna givit Årsdale Søpark toppbetyg. Gläd er till att uppleva Årsdale Søpark...och dessutom till nedsatt pris:

Allt detta är inkluderat i erbjudandet:
* 5 nätter i stor och flott semesterlägenhet på Årsdale Søpark
* Färja Ystad-Rønne med bil tur/retur
* Strömförbruk samt rengöring vid ankomst och avresa
* Gratis lån af cyklar alle dage
* Gratis fiskbuffé för 2 personer på rökeri (dryck är inte inkluderat)
* Gratis guidetur
* Gratis avbeställningsförsäkring
* Totalpris för 2 personer: Från SEK 5 295:- eller välj 7 nätter från SEK 5 595:-
* Totalpriset gäller vid ankomst efter den 29 augusti. Priser för ankomst i andra perioder:

Ankomst i perioden Pris i SEK for 5 nätter inkl. bilfärja Pris i SEK for 7 nätter inkl. bilfärja
Före 9. augusti 7 595:- 8 095:-
9. augusti - 12. augusti 6 995:- 7 595:-
13. augusti - 28. augusti 6 795:- 7 295:-
Efter 29. augusti 5 295:- 5 595:-


Möjliga ankomsdagar
Om ni väljer 5 nätter:
* Fri ankomst och avresedag

Om ni väljer 7 nätter:
* Erbjudandet gäller endast med ankomstdag måndagar, tisdagar, onsdagar eller torsdagar.
* Vid ankomst på fredagar, lördagar eller söndagar tillkommer en ytterligare avgift på SEK 775:-

Rabattmöjlighet för pensionärer
Är en av resedeltagarna över 65 år? Så maila till info@semester-bornholm.se eller ring till oss på +45 5695 7295, eftersom vi har möjlighet att ge ytterligare rabatter på utvalda ankomstdagar till just pensionärer.

Önskar ni en lägenhet med havsutsikt?
Ni kan välja en lägenhet med havsutsikt mot ett tillägg på endast SEK 130:- per natt.

Extra personer
Om ni är ett sällskap beståede av 3 eller 4 personer, kan tredje och fjärde person komme med for blot SEK 260:- per person - och extrapersonerna får sjävklart också ta del av den gratis fiskbuffén! Lägenheterna är beräknade för 2-4 personer och innehåller ett stort och elegant sovrum med dubbelsäng. Om ni er 3 eller 4 personer, sover de extra personerne på en god bäddsoffa i vardagsrummet.

Semesterlägenheterna
Inredningen i semesterlägenheterna är designad av den bornholmska designern Pernille Bülow. lägenheterna har en flott och stilfull inredning, och det är många vackra detaljer i lägenheterna. Lägenheterna liger i ett plan, och er derför utan trappor. Terrängen framför lägenheterna lutar och därför har några lägenheter balkong i stället för terrass.

Lägenheternas inredning:
Entré, vardagsrum med bäddsoffa (2 sovplatser), stort och välutrustat kök med diskmaskin, sovrum med dubbelsäng (2 sovplatser) och badrum. Från vardagsrummet är det utgång till balkong eller terrass. Det hör egen grill till alla lägenheter. Lägenheterna är mellan 44 och 50 m2.

Naturskönt område - klippor och hav
Årsdale Søpark ligger i den mysiga fiskebyn Årsdale - 2 minuter i bil söder Svaneke. Årsdale är en av Bornholms riktiga smulronställen. Det är en skön atmosfär i det lilla idylliska fiskerläget - något av det, som många betraktar som det "riktiga Bornholm": Små charmerande hus, en flott klippkust och en trevlig liten hamn. Och om du gillar öl så kan du glädja dig åt att det prisbelönta specialbryggeriet Mikkeller öppnar en öl-bar i Årsdale hamn i sommeren 2018.

Gratis extra service
När ni bor på Årsdale Søpark har ni tillgång till följande gratis extra service:
* Gratis hyrcykel
* Gratis trådlöst internet

Hund
Om ni har hund, är ni välkomna att ta den med, eftersom vi har några lägenheter där hundar är tillåtna. Merpriset om ni medbringar hund är SEK 330:- för extra rengöring.

Färjetider
Färjebiljetten är inkluderad i resans pris, och vi sörjer för att beställa biljetten åt er. När ni beställer, ber vi er meddela oss era önskemål (morgon, middag eller kväll), så gör vi vårt allra bästa för att uppfylla era önskemål.

Gratis fiskbuffé på rökeri
En gratis fiskbufét för 2 personer på rökeri är inkluderad i vårt erbjudande är. No kan välja fritt mellan rökeriet i Gudhjem (norr om Årsdale Søpark) eller Snogebæk (söder om Årsdale Søpark). Det ligger också ett gott rökeri i Årsdale, som vi gärna rekommenderar, men rökeriet Årsdale har inte möjlighet att erbjuda fiskebuffé på samma premisser som i Gudhjem och Snogebæk.

Beställ nu
Gläd er till en härlig semester på Årsdale Søpark – och inte minst till det mysiga fiskläget Årsdale. Beställ er semester i beställingsrutan överst på sidan - eller ring till oss. Vi svarar alla dagar i veckan på telefon: +45 5695 7295.

 


Årsdale. Trevligt fiskeläge.

Årsdale omtalas första gången på 1300-talet. Även om ordet ”klimatförändring” knappast var uppfunnet på den tiden, så var det faktiskt en klimatförändring, som var grunden till Årsdales uppkomst. En klimatförändring på 1300-talet betydde nämligen att oerhörda mängder sillstim dök upp i Östersjön. Sillfiskeriet var enormt, och uppköpare från alla länder kring Östersjön seglade till Bornholm för att köpa sill.

Hemsökt av preussiska pirater
Det omfattande affärslivet lockade dessvärre också till sig uppmärksamheten från knappt så önskade gäster. I slutet av 1300-talet var området kring Årsdale hemsökt av preussiska pirater, som med hot om anlagda bränder och krig begärde lösensummor. Men efterhand slogs inkräktarna tillbaka, och under de följande åren var bornholmere och övriga danskar, lika ofta dem som tog på "besök" på den preussiska östersjökusten...

Besök Årsdale Røgeri och Høkeren
I dag är fiskeriet på en något lägre nivå, men man kan fortfarande smaka några av Bornholms bästa rökta sillar  på det lokala rökeriet ”Årsdale Røgeri”. Efter en god lunch är det kanske dags att ta en promenad längs den trevliga hamnen. Kanske köpa en glass hos ”Høkeren”, vilket betyder butiksägare, och som är den lokale närbutiken.  Det vanliga i våra dagar är ju att stora matvarukedjor konkurerar ut de små butikerna, så har invånarna i Årsdale valt en annan lösning. De har nämligen startat ett eget närköp, som drivs av frivilliga. Sätt er tillrätta på terrassen framför Høkaren och få en ”snack” med lokalbefolkningen. Men tro inte på alla rövarhistorierna ...

Prova en tur med havskajak
Medan ni njuter havsutsikten från Høkeren, får ni kanske lust att komma ut på havet. Varför inte passa på att  prova en tur med  havskajak? Nere på Årsdales hamn ligger Bornholms havskajakcenter, där kan man få guidade turer längs den vackra bornholmska östkusten.

Fina Årsdale väderkvarn
Självklart skall ni också besöka Årsdale Mølle. Møllen - vilket betyder väderkvarn, är en av Danmarks finaste och bäst bevarade väderkvarnar av holländsk typ. Møllen uppfördes 1877, och drivs nu av 4:e generationen. Märk suset, när de jättelika vingarna snurrar över huvudet på er. Prova också att gå in i kvarnen, där maskineriet bullrar och  trävirket skakar. Förflutna tiders teknik fungerar fortfarande på bästa sätt.

Kan ett dopp fresta?
Årsdale Strand er berømt for sit flotte røde grus og store vandreblokke. Kanske har ni fått lite mjöldamm i näsan? Kan ett dopp fresta? I Årsdale undgår ni att få sand mellan tårna, eftersom stranden är täckt av det vackert röda ”Årsdale Grus”. På stranden pyntar stora vackra klippblock. Tag med en kopp kaffe. Sätt er på en sten. Betrakta utsikten. Njut av tystnaden. Märk känslan av semester.

En kvällstur til Svaneke
Vid kvällstid vill vi råda er att ta en tur til Svaneke, där det finns flera bra restauranger och trevliga shoppingmöjligheter. Med bil tar det endast 2 minuter att komma till Svaneke, eller kanske en trevlig cykeltur längs cykelvägen? Som gäst på Årsdale Søpark har man möjlighet att låna cyklar gratis.

Ankomstdagar
Ni kan anlända och avresa alla veckodagar – det är alltså inga fasta ankomstdagar, och ni kan också hyra för kortare perioder än en vecka.

Beställ nu
Efterfråga din pris och beställ din semester genom att knappa in önskat ankomstdatum i beställingsboxen här på sidan. Ni är också alltid hjärtligt välkomna att ringa oss alla veckans dagar på +45 56 95 72 95 eller mejla: info@semester-bornholm.se, så hjälper vi gärna till med att ordna en skön semester på Bornholm.

Gå en trevlig kvällspromenad i “Hullehavn”. Svanekebornas vattenhål...

Vackra korsvirkeshus i Svaneke

Den trevliga hamnen i Svaneke

Restaurangen “Svaneke Bryghus”

Svaneke.  Bornholms östligaste stad. Trivsamt och gemytligt.

Årsdale Søpark ligger nära Svaneke, så glöm inte att besöka och uppleva denna vackra lilla småstad. Med bil, så tar det endast 2 minuter att köra mellan de två småstäderna. Men prova gärna att cykla, Årsdale Søpark har gratis lånecyklar, eller gå längs den otroligt vackra kuststigen.

Guldmedalj
Svaneke är en av få städer i Europa som har fått Europarådets guldmedalj, för att man har lyckats så väl med att bevara stadens historiska karaktär. På en tur med den lokala häst-spårvagnen kan man luta sig bekvämt tillbaka och njuta åsynen av de vackra gamla korsvirkeshusen.
Från hamnen kan man strosa upp längs någon av de små gatorna, som leder till torget, där det alltid råder en trivsam stämning, särskilt på torgdagarna då man kan fynda i torghandlarnas lokalproducerade utbud. Och vi vill också rekommendera ett besök i Svaneke Købmandshandel, som är en levande och trevlig speceriaffär som ser ut som den gjorde på 50-talet.

Besök Listed och Hullehavn
Längs kusten vid Svaneke sträcker sig några av Bornholms vackraste kuststigar. Går ni norrut kommer ni till det lilla fiskeläget Listed, där ni bland annat kan äta hummer på "Hummerhytten", och söderut går stigen till Årsdale. På väg mot Årsdale kan ni ta er en simtur i "Hullehavn", som är en inbjudande badvik i en liten naturhamn.

Bornholms kreativa centrum
Men Svaneke är inte bara gemyt och pittoreska miljöer. Svaneke är också Bornholms kreativa centrum. Här finns allt vad hjärtat, ögonen och gommen kan begära: Glaskonst. Tavlor. Designkläder. Handgjord lakrits, choklad, glass och karameller. Och så får vi givetvis inte glömma det lokala rökeriet med de läckra fiskdelikatesserna och Svaneke Bryghus med sin prisbelönta öl.

Delta i "Hönsbingo"
Givetvis måste ni också delta i den lokala varianten av bingo: "hönsbingo". Den går i all enkelhet ut på att man släpper ut 3 hönor på ett stort bingofält. Sedan gäller det att satsa på i vilken ruta hönsen först lägger en "klatt". Det går knappt att beskriva, det bara måste upplevas!

Beställ nu
Efterfråga din pris och beställ din semester genom att knappa in önskat ankomstdatum i beställingsboxen här på sidan. Ni är också alltid hjärtligt välkomna att ringa oss alla veckans dagar på +45 56 95 72 95 eller mejla: info@semester-bornholm.se, så hjälper vi gärna till med att ordna en skön semester på Bornholm.

Søren Sillehoved underhåller gästerna på en vandring i “Ekkodalen”

Gratis guidad tur

Det finns många spännande berättelser med anknytning till Bornholms historia och speciella natur. För att ni ska få så stort utbyte som möjligt av er vistelse, tar vi er med på en guidad tur till Bornholms "hemliga platser". Vår guide på turerna är Søren Sillehoved - och ja, det är faktiskt hans riktiga namn! Søren Sillehoved har utnämnts till en av Danmarks bästa guider, och han är en riktig mästare på att trollbinda både barn och vuxna med sina spännande berättelser.

De guidade turerna äger rum nästan varje dag under perioden mars-oktober. Som våra gäster kan ni följa med gratis på en av dessa turer - kom bara ihåg att hämta biljetterna i receptionen. Eftersom deltagarantalet är begränsat gäller erbjudandet tyvärr inte för gruppresor med fler än 10 personer.

Är ni flera än 10 personer henviser vi då till Bornholms Guide- og Gruppeservice.

Turerna försiggår över hela Bornholm. Fråga gärna i receptionen hur ni lättast tar er till rundturernas startplatser.

Beställ nu
Efterfråga din pris och beställ din semester genom att knappa in önskat ankomstdatum i beställingsboxen här på sidan. Ni är också alltid hjärtligt välkomna att ringa oss alla veckans dagar på +45 56 95 72 95 eller mejla: info@semester-bornholm.se, så hjälper vi gärna till med att ordna en skön semester på Bornholm.

Bilder från Bornholm

Rökeriet “Nordbornholms Røgeri” i Allinge

“Christiansøfarten” i Gudhjem

Hamnen i Gudhjem

Njut av klipporna

Segla med “Hammerhavnens Baadfart”

Hammershus

Klippformationen “Løvehovederne”

Hamnen “Hammerhavnen”

Lantbruksmuseet “Melstedgaard”

Dueodde

Rundkyrkan i Østerlars

Helligdommen

Beställlning
Beställ din semester på Klintely vid att knappa in ert önskade ankomstdatum i beställningsrutan här. Ni kan också maila eller ringa till oss nu på +45 5695 7295 så ger vi er goda råd och idéer till härliga semesterdagar på Bornholm.

Fann du inte det du letade efter?

Ring eller skriv till oss nu och få tips till en härlig semester på Bornholm.

Ring till oss, vi svarar alla veckans dagar.

0045 56 95 72 95

Du får det bästa priset
Genom oss bokar du direkt av uthyraren, och kan därför vara säker på att få det bästa priset. Våra priser inkluderar alltid städning, strömförbrukning och gratis avbeställningsskydd. Vi har med andra ord inga “dolda” kostnader.

Billiga flyg- och färjebiljetter
Vi bokar gärna dina flyg- och färjebiljetter, priset kommer alltid att vara billigare än om du skulle boka på egen hand.

Valfri ankomstdag
Till nästan alla våra resmål kan du ankomma och avresa på den veckodag du önskar, och du behöver inte boka hela veckor.

Boka nu
Välj ditt resmål genom att klicka på bilden som motsvarar resmålet - eller ring oss nu med detsamma på 0045 56 95 72 95, så ger vi dig gärna tips till en härlig semester på Bornholm.