Gudhjem med fiskbuffé

4 nätter i Gudhjem. Fiskbuffé på det lokala rökeriet. Totalpris inklusive färja med bil:
4 personer från SEK 6 795:-

Gudhjem med fiskbuffé

Beställ Gudhjem Feriepark efter 12/8

Mulig ankomstperiode: 27-09-2023 til 27-10-2023

Beställ Gudhjem Søpark efter 12/8:

Mulig ankomstperiode: 27-09-2023 til 27-10-2023

“Christiansøfarten” i Gudhjems hamn

“Christiansøfarten” i Gudhjems hamn

Sköna semsterdagar i Gudhjem - Allt detta är inkluderat:
* 4 nätter i fräscht feriehus eller ferielägenhet i Gudhjem (inrett för 4-6 personer)
* Fiskbuffé för 4 personer på det lokala rökeriet i Gudhjem
* Färja Ystad-Rønne med bil tur/retur inklusive max 4 personer
* Strömförbruk
* Rengöring vid ankomst och avresa
* Gratis avbeställningsförsäkring
* Välj mellan feriehus i Gudhjem Feriepark eller ferielägenhet i Gudhjem Søpark

Totalpris för max 4 personer inklusive färja med bil från:
Gudhjem Feriepark: SEK 6 795:-

Erbjudandepriset gäller vid ankomst efter 2 september 2023. Om du vill anlända vid andra tillfällen är priset:

Priser for Gudhjem Feriepark:

Ankomst i perioden Gudhjem Feriepark
4 nätter
Extra natt
Innan 13 oktober 6 795:- 1 050:-
13 oktober - 22 oktober 10 395:- 1 950:-
23 oktober - 31 oktober 7 395:- 1 250:-


Priser for Gudhjem Søpark:

Ankomst i perioden Gudhjem Søpark
4 nætter
Extra natt
Innan 13 oktober 7 495:- 1 250:-
13 oktober - 22 oktober 9 195:- 1 600:-
23 oktober - 31 oktober 7 295:- 1 250:-


Gudhjem Feriepark eller Gudhjem Søpark

Gudhjem Feriepark och Gudhjem Søpark är grann- semesterbyar med blott 50 meter i mellan. Om ni har barn med på resan rekommenderar vi feriehusen på Gudhjem Feriepark, eftersom det är många barnaktiviteter där. Är ni ett sällskap bestående av vuxna, rekommendrar vi er att välja Gudhjem Søpark, som har större kök och större sovrum. Här på sidan kan du läsa mer om Gudhjem Feriepark och Gudhjem Søpark och området runt omkring.

Färjetider
Ni kan välja fritt på alla färjetider, bara det finns lediga platser ombord. Meddela oss era önskemål (morgon, middag eller kväll), så gör vi vårt allra bästa för att uppfylla era önskemål.

Fler än 4 nätter? Lägenhet med havutsikt?
Önsker ni stanna fler än 4 nätter är tilläggspriset SEK 1 038:- per natt (SEK 1 192:- i Gudhjem Søpark).
För ett tillägg på SEK 231:- per natt kan ni få en lägenhet med havsutsikt.

Hund
I några av våra feriehus/ferielägenheter är det tillåtet med hund. Om ni har hund med ber vi er att upplysa oss om det i förbindelse med er beställning. Det tillkommer en extra avgift på SEK 538:- för extra rengöring.

Trygghetsgaranti
Världen har blivit mer oförutsägbar. På Griffen Spahotel kan du köpa vistelser med Trygghetsgaranti, som gör att du kan avbeställa din semester gratis om du trots allt inte vill resa. Du behöver inte uppge någon anledning, och du kan avboka ända fram till 30 dagar innan din ankomst. Priset är endast SEK 454:- per semesterbostad. Beställ Trygghetsgarantin i samband med bokningen av din semester.

Beställ semestern nu
Ni kan beställa er semester via denna websida - men ni är också mycket välkomna att ringa till oss på +45 56 95 72 95 eller maila till: info@semester-bornholm.se

Gudhjem Feriepark

Pool med havsutsikt

Pool med havsutsikt

Trevligt vardagsrum

Trevligt vardagsrum

Sovrum på övervåningen

Sovrum på övervåningen

Gudhjem. Sköna Feriehus. Klippor. Vatten. Stämning.
Gudhjem Feriepark består av mysiga feriehus med ett särdeles gott läge - nära Gudhjems centrum, klipporna och havet.

Njut av eftermiddagssolen
Njut av eftermiddagssolen från terrasserna eller gå en tur till det mysiga gamla fiskerläget Melsted, som ligger endast 500 meter från Gudhjem Feriepark. I Melsted är det som om tiden stått stilla, som om tiden har stannat en gång för länge sen. I Melsted finner ni också stranden samt det spännande lantbruksmuséet, som fungerer som en levende gård anno 1950. Muséet är en unik upplevelse för alla åldrar.

Ta turen till Christiansø
Från hamnen i Gudhjem har ni möjlighet att ta färjan till Christiansø, där ännu fler upplevelser väntar er. Försvarsanläggningarna på Christiansø byggdes under 1600-tallet och fungerade som Danmarks främsta flottbas i Östersjön. Ön blev flera gånger bombad av engelska styrkor, men höll på mirakulöst vis stånd, och förblev därför en dansk ö. Kanonerne från slaget står där ännu och vittnar om en helt annan värld.

Inredning
Feriehusene i Gudhjem Feriepark är inredda således: Entré, badrum med dusch och toalett, kombinerat vardagsrum och matsal med hörnsoffa (två sovplatser) och tv. Kök; kylskåp, liten frysbox, kaffemaskin och el-vattenkokare. I vardagsrummet finns trappuppgång till två sovrum med 2 sängar vardera.

Feriehus med havsutsikt eller ej?
Önsker ni stanna fler än 4 nätter är tilläggspriset SEK 764 per natt.
För ett tillägg på SEK 208;- per natt kan ni få en lägenhet med havsutsikt.
Ni har som udgangspunkt ett vanligt kök med 2 kokplattor. Om ni önskar ett feriehus med större kök, kan ni välja det för ett merpris på endast SEK 35 per natt.
Om ni önskar havsutsikt. /större kök /extra övernattningar, ber vi er att upplysa oss om det i förbindelse med er beställning.

Upplev förunderliga Gudhjem
I ett gammalt lokalt ordspråk sägs det att "Gudhjem är skapat av samma material som drömmar". När ni själva har upplevt denna förunderliga stad, byggd på en brant klippsida, kommer ni att förstå ordspråkets ursprung

Hund
I några av våra feriehus/ferielägenheter är det tillåtet med hund. Om ni har hund med ber vi er att upplysa oss om det i förbindelse med er beställning. Det tillkommer en extra avgift på SEK 347:- för extra rengöring.

Beställ er semester nu
Beställ er semester här- men ni är självklart också mycket välkomna att maila info@semester-bornholm.se. eller ringa till oss nu på +45 5695 7295

Mulig ankomstperiode: til

Gudhjem Søpark

Fina lägenheter med altan

Fina lägenheter med altan

Kombinerat kök och matrum

Kombinerat kök och matrum

Sovrum

Sovrum

Flotta lägenheter. Vackert belägna i Gudhjem
Gudhjem Søpark är granne med Gudhjem Feriepark. De två semesterbyarna ligger naturskönt mellan klippor, hav och småstadsliv.

Indredning
Lägenheterna på Gudhjem Søpark är på 67m2 och är inredda med:
Entré, badrum med tvättmaskin och torktumlare, 2 sovrum med dubbelsängar (2 sovplatser i varje sovrum), stort kök med blandt annnat diskmaskin, kaffemaskin och elvattenkokare samt vardagsrum (2 sovplatser på bäddsoffa i vardagsrummet), tv samt terrass med utemöbler. Alla lägenheter har terrass på begge sidor av lägenheten, så att ni kan njuta morgonsol såvel som kvällssol.

Bottenvåning eller 1:a våning?
Lägenheterna ligger i marknivå eller på 1.a våning. Om ni föredrar det ena läget framför det andra ber vi er uppge det kommentarfältet, när ni beställer.

Gudhjem Simhall
Som gäst på Gudhjem Søpark har ni gratis entré till Gudhjem Simhall, som ligger i närheten.

Fler än 4 nätter? Lägenhet med havutsikt?
Önsker ni stanna fler än 4 nätter är tilläggspriset SEK 1 192:- per natt.
För ett tillägg på SEK 231:- per natt kan ni få en lägenhet med havsutsikt.

Hund
I några av våra feriehus/ferielägenheter är det tillåtet med hund. Om ni har hund med ber vi er att upplysa oss om det i förbindelse med er beställning. Det tillkommer en extra avgift på SEK 347:- för extra rengöring.

Beställ er semester nu
Beställ er vistelse i beställningsrutan här eller ring till oss nu på +45 56 95 72 95

Mulig ankomstperiode: til

Vackra Gudhjem

Vackra Gudhjem

Gemytligt i hamnen i Gudhjem

Gemytligt i hamnen i Gudhjem

Upplev lantbruksmuseet “Melstedgaard”

Upplev lantbruksmuseet “Melstedgaard”

Gudhjem är trots sin ringa storlek en av Bornholms mest kända städer.
Hamnen är Gudhjems hjärta. Här sjuder det av liv på de små kaféerna. Härifrån avgår dagliga båtturer till Ertholmene, som inkluderar de spännande fästningsöarna Christiansø och Frederiksø öster om Bornholm. Man kan även ta en tur med det stolta fartyget Thor som stävar nerför kusten till de vackra klippformationerna "Helligdomsklipperne", där även Bornholms Kunstmuseum ligger. Medan Thor återvänder till Gudhjem, har ni möjlighet att besöka konstmuseet som bjuder på en imponerande samling av bornholmsk konst och sedan ta en senare avgång tillbaka till Gudhjem. Man kan också promenera tillbaka längs kuststigen. Det tar omkring en timme och är en oerhört vacker promenad.

Bognemark - Oluf Høsts mest kendte motiv
De många små välbevarade husen, som är byggda i nivåer längs den branta klippsluttningen, ger Gudhjem en alldeles speciell atmosfär. Redan på 1800-talet vallfärdade konstnärer till staden för att uppleva det speciella "Gudhjem-ljuset" över horisonten. En av de mest kända konstnärerna, Oluf Høst, har förärats ett eget museum i staden - här har ni goda möjligheter att få skåda "ljuset" och få en konstupplevelse utöver det vanliga.

800 meter från Gudhjem Feriepark och Gudhjem Søpark hittar ni den lilla samhället Melsted, som är som en tidsficka där tiden stått stilla sedan lång tid tillbaka. Staden lockar även med ett imponerande lantbruksmuseum och en liten, men härlig sandstrand. Längst upp i Gudhjem tornar Gudhjem Mølle upp sig mot himlen.

Nere på hamnen i Gudhjem ligger Gudhjems rökeri. Prova en böckling med gräslök, rädisa och rå äggula - en specialitet från området, som kallas "Sol över Gudhjem". Varsågoda och välkomna till Gudhjem!

Beställ nu
Efterfråga din pris och beställ din semester genom att knappa in önskat ankomstdatum i beställingsboxen här på sidan. Ni är också alltid hjärtligt välkomna att ringa oss alla veckans dagar på +45 56 95 72 95 eller mejla: info@semester-bornholm.se, så hjälper vi gärna till med att ordna en skön semester på Bornholm.

Mulig ankomstperiode: til

Beställ Gudhjem Søpark efter 12/8:

Mulig ankomstperiode: 27-09-2023 til 27-10-2023

Bilder från Bornholm

Rökeriet “Nordbornholms Røgeri” i Allinge

Rökeriet “Nordbornholms Røgeri” i Allinge

“Christiansøfarten” i Gudhjem

“Christiansøfarten” i Gudhjem

Hamnen i Gudhjem

Hamnen i Gudhjem

Njut av klipporna

Njut av klipporna

Segla med “Hammerhavnens Baadfart”

Segla med “Hammerhavnens Baadfart”

Hammershus

Hammershus

Klippformationen “Løvehovederne”

Klippformationen “Løvehovederne”

Hamnen “Hammerhavnen”

Hamnen “Hammerhavnen”

Lantbruksmuseet “Melstedgaard”

Lantbruksmuseet “Melstedgaard”

Dueodde

Dueodde

Rundkyrkan i Østerlars

Rundkyrkan i Østerlars

Helligdommen

Helligdommen

Beställlning
Beställ din semester på Gudhjem Feriepark eller Gudhjem Søpark i Gudhjem vid att knappa in ert önskade ankomstdatum i beställningsrutan här. Ni kan också maila eller ringa till oss nu på +45 5695 7295 så ger vi er goda råd och idéer till härliga semesterdagar på Bornholm.

Fann du inte det du letade efter?

Ring eller skriv till oss nu och få tips till en härlig semester på Bornholm.

Ring till oss, vi svarar alla veckans dagar.

0045 56 95 72 95

info@semester-bornholm.se

Du får det bästa priset
Genom oss bokar du direkt av uthyraren, och kan därför vara säker på att få det bästa priset. Våra priser inkluderar alltid städning, strömförbrukning och gratis avbeställningsskydd. Vi har med andra ord inga “dolda” kostnader.

Trygghetsgaranti
Du kan köpa vistelser med Trygghetsgaranti, som gör att du kan boka den semester du önskar dig – och samtidigt känna dig trygg eftersom du kan avboka den igen utan extra kostnad.

Billiga flyg- och färjebiljetter
Vi bokar gärna dina flyg- och färjebiljetter, priset kommer alltid att vara billigare än om du skulle boka på egen hand.

Valfri ankomstdag
Till nästan alla våra resmål kan du ankomma och avresa på den veckodag du önskar, och du behöver inte boka hela veckor.