Havsutsikt + Ölprovning + Fiskbuffé

Semesterlägenhet vid Boderne
Frukost, ölprovning och fiskbuffé

2 personer i 5 nätter från
SEK 5 495:-

Semester med Havsutsikt + Ölprovning + Fiskbuffé

Boka 5 nätter här:

Mulig ankomstperiode: 27-05-2022 til 31-10-2022

Boka 7 nätter här:

Mulig ankomstperiode: 27-05-2022 til 31-10-2022

Stranden framför Boderne Nr. 1

Stranden framför Boderne Nr. 1

Se fram emot en härlig havsutsikt

Se fram emot en härlig havsutsikt

Välinredda semesterlägenheter för 2 personer

Välinredda semesterlägenheter för 2 personer

Boderne är ett trevligt fiskeläge på Bornholms sydkust

Boderne är ett trevligt fiskeläge på Bornholms sydkust

Köket i Boderne Nr. 1

Köket i Boderne Nr. 1

Fiskbuffén är inkluderad i ditt semesterpaket

Fiskbuffén är inkluderad i ditt semesterpaket

Boderne Nr. 1 – Semester med havsutsikt, strand och shopping  
Boderne Nr. 1 ligger i det lilla mysiga fiskeläget Boderne på Bornholms sydkust. Du bor i härliga och lugna omgivningar endast 200 meter från vackra Boderne strand. Utöver den vackra sandstranden är Boderne också kända för Bornholms största och mest exklusiva klädbutik; Stærmose, där du kan köpa snygga märkesprodukter till reapriser. På Boderne Nr. 1 bor du nära strand och upplevelser. Läs mer om området vid Boderne Nr. 1 här.

Särskilt introduktionserbjudande under 2022
2022 är det första året som Boderne Nr. 1 hyrs ut av Semester Bornholm. Därför får du en stor introduktionsrabatt under 2022. Se ditt attraktiva pris i tabellen nedan eller med hjälp av bokningsrutan på sidan.  

Bornholmska matupplevelser inkluderas i erbjudandet
I erbjudandet får du också en utsökt lunchtallrik och ölprovning på Svaneke Bryghus i Svaneke + en trevlig fiskbuffé på Snogebæk eller Gudhjem Røgeri. Bornholm har stolta traditioner inom både fiskrökning och ölbryggning, så du kan se fram emot att uppleva dessa unika, bornholmska matupplevelser.

Allt detta är inkluderat i erbjudandepriset:
* Semesterlägenhet med havsutsikt i Boderne Nr. 1
* Utsökt lunch samt ölprövning på Svaneke Bryghus för 2 personer
* Fiskbuffé på Snogebæk eller Gudhjem Røgeri för 2 personer
* Färja Ystad-Rønne med bil tur/retur (valgfri färjeavgång)
* El-, vatten- och elförbrukning samt slutstädning
Gratis guidad tur (tillgänglig nästan alla dagar under perioden från påsk till 1 oktober, och under vecka 42)
* Gratis cykeluthyrning
* Gratis avbokningsförsäkring i händelse av sjukdom

Totalpris i SEK for 2 personer
* 5 nätter 5 495:-
* 7 nätter 5 795:-
Erbjudandepriset gäller för ankomst innan 15 juni 2022. Om du önskar senare ankomst är priset:

Ankomst under perioden 5 nätter 7 nätter
Innan 15 juni 5 495:- 5 795:-
15. juni - 18. juni Fullbokat Fullbokat
19 juni - 25 juni 6 095:- 6 195:-
26 juni - 27 juni 7 595:- 8 195:-
28 juni - 9 juli 8 895:- 9 695:-
10 juli - 30 juli 9 195:- 10 095:-
31 juli - 4 augusti 7 895:- 8 595:-
5 augusti - 13 augusti 7 195:- 7 595:-
14 augusti - 30 augusti 5 495:- 6 195:-
31 august - 24 oktober 5 495:- 5 795:-
25 oktober - 31 oktober 5 295:- 5 495:-


Ankomstdag – Vilken veckodag kan du ankomma?
Om du väljer 5 nätter:
* Du kan fritt välja ankomstdag under veckan

Om du väljer 7 nätter:
* Erbjudandepriset gäller vid ankomst på en måndag, tisdag, onsdag eller torsdag
* Om du väljer 7 nätter och ankommer på en fredag eller söndag gäller tillägget: SEK 417:- (under perioden 19 juni - 14 augusti är tillägget dock SEK 972:- )
* Om du väljer 7 nätter och ankommer på en lördag gäller tillägget: SEK 833:- (under perioden 19 juni - 14 augusti är tillägget dock SEK 2 222:-)

Så är semesterlägenheterna inredda
Entré med ingång till badrum samt kombinerat rum och litet kök med bland annat kaffemaskin, vattenkokare och kylskåp. Rummet, som har en imponerande panoramautsikt över havet, har dubbelsäng, matbord och tv. Från rummet finns utgång till en terrass med havsutsikt. Det finns också en terrass vid ingången så att du har såväl morgon- som kvällssol. Semesterlägenheterna ligger på en höjd, men med en tillhörande parkeringsplats så att du har smidig tillgång till såväl sommarhuset som lägenheterna.    

Hund
I några av semesterlägenheterna på Boderne Nr. 1 är det tillåtet att ta med hund. Om du vill ta med din hund ber vi dig informera oss om det i samband med din bokning. Då tillkommer en kostnad på SEK 352:- som täcker extra städning.

Trygghetsgaranti

Världen har blivit mer oförutsägbar. På Boderne Nr. 1 kan du köpa vistelser med Trygghetsgaranti, som gör att du kan avbeställa din semester gratis om du trots allt inte vill resa. Du behöver inte uppge någon anledning, och du kan avboka ända fram till 30 dagar innan din ankomst. Priset är endast SEK 415:- per semesterbostad. Beställ Trygghetsgarantin i samband med bokningen av din semester.

Boka din semester nu

Boka din semester genom att ange ditt önskade ankomstdatum i bokningsrutan - eller genom att ringa till oss nu på +45 56 95 72 95.

Boderne Nr. 1 är välinredda semesterlägenheter för 2 personer

Boderne Nr. 1 är välinredda semesterlägenheter för 2 personer

Se fram emot en utsökt lunch med ölprovning

Se fram emot en utsökt lunch med ölprovning

Kaklat badrum med dusch och toalett

Kaklat badrum med dusch och toalett

Boka din semester nu
Du beställer det speciella introduktionserbjudandet på Boderne Nr. 1 genom att ange ditt önskade ankomstdatum i bokningsrutan. Du kan också maila info@semester-bornholm.se eller ringa till oss nu på +45 56 95 72 95, så ger vi dig bra tips och idéer inför härliga semesterdagar på Bornholm.

Boka 5 nätter här:

Mulig ankomstperiode: 27-05-2022 til 31-10-2022

Boka 7 nätter här:

Mulig ankomstperiode: 27-05-2022 til 31-10-2022

Den mysiga hamnen i Boderne

Den mysiga hamnen i Boderne

Upplev Bornholm på cykel

Upplev Bornholm på cykel

Gå på marknadsdagar i Åkirkeby

Gå på marknadsdagar i Åkirkeby

Stranden framför Boderne Nr. 1

Stranden framför Boderne Nr. 1

Åk på bisonsafari

Åk på bisonsafari

Upplev dinosaurierna på NaturBornholm

Upplev dinosaurierna på NaturBornholm

Kommer du att vinna det stora priset på travbanan?

Kommer du att vinna det stora priset på travbanan?

Ett av de mysiga gamla fiskarhusen i Boderne

Ett av de mysiga gamla fiskarhusen i Boderne

Bästa badsemestern i Boderne

Boderne Nr. 1 ligger i det lilla fiskeläget Boderne på Bornholms sydkust. Redan i början av 1600-talet började bönderna i området att komplettera sina intäkter från mark och djur med fiske. Fiskarnas utrustning förvarades i små röda skjul – som kallades ”boder” – längs med stranden, och därmed fick Boderne sitt namn.

De röda bodarna står fortfarande kvar, men i dag är Boderne mera känt för sin fina strand, samt Bornholms största och mest exklusiva klädbutik Stærmose, där du hittar snygga märkeskläder från till exempel Max Mara, Armani, Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, Boss och Sand, samt inte minst konsthantverk från den bornholmska designern Pernille Bülow. Besök också den stora outletavdelningen där du kan hitta vanligtvis dyra märkeskläder till rätt låga priser. Efter att du har gjort några klipp kan du njuta av den mysiga stämningen i Bodernes lilla café med en god kopp kaffe eller ett glas bubbel.

Tidsresa genom miljontals år

Förr i tiden körde fiskarkvinnorna fångsten med fisk i skottkärror till den närliggande större byn, Åkirkeby, för att sälja fisken på marknaden där. Då var det givetvis en ansträngande promenad upp för backen med en tungt lastad skottkärra, men i dag tar det dig endast cirka 10 minuter med bil från Boderne till Åkirkeby. Du kan också låna en av de gratis cyklarna på Boderne Nr. 1. 

När du är i Åkirkeby är ett bra tips att besöka upplevelsecentret NaturBornholm. NaturBornholm visar dig Bornholms dramatiska utveckling från rödglödgande lava till dagens frodiga solskensö. Det är också vid NaturBornholm som den fennoskandiska randzonen skär igenom landskapet. Märk historiens vingslag när du står med ett ben på sandsten och det andra på granit som är 1,2 miljarder år äldre. Då var det dinosaurier som härskade över Bornholm – och på NaturBornholm kan du se lämningar av förstenade dinosaurier, stora dinosauriemodeller och inte minst dinosauriernas nutida släktingar: levande krokodiler.

Spela på hästar

Besök också Åkirke med den berömda kristna dopfunten från 1150, som är en av de få – kanske den enda i världen – med hedniska runinskrifter. Sägnen säger att detta skulle ge dopfunten magiska krafter. Denna magi var Adolf Hitler så intresserad av att han 1941 beordrade att dopfunten skulle skickas till Tyskland. Snart dök dock andra och mer brådskande utmaningar upp för Tyskland, och därför kan du fortfarande se dopfunten i Åkirkeby. De magiska krafterna har – diplomatiskt uttryckt – aldrig blivit ”vetenskapligt bevisade”, så inskrifterna handlar kanske bara om att bornholmarna 1150 spelade på ”två hästar” eftersom det var osäkert om kristendomen eller Oden/Tor skulle vinna kampen om danskarnas tro.

Du kan också spela på två hästar… bokstavligt talat… på världens minsta travbana, som ligger endast 6 kilometer från Åkirkeby. Du kan stå precis bredvid hästarna när de kommer med full fart på upploppet. Kanske blir det du som tar hem den stora vinsten? På vägen hem till Boderne Nr. 1 kan du köra genom Bisonskoven där det finns goda chanser att se några av Europas sista bisonoxar. Det är en fantastisk upplevelse att se de stora djuren.

Michelinrestaurang och rökt sill

Om du vann storvinsten på travbanan väljer du kanske att äta middag på Michelinrestaurangen Kadeau, som ligger endast 10 minuter bort med bil söder om Boderne Nr. 1. Andra bra restaurangförslag är Fredensborg Badehotel i Rønne med franskinspirerade rätter och havsutsikt. När du är på Bornholm ska du självklart också testa Bornholms nationalrätt: Den rökta sillen. Ett av öns bästa rökerier är Bakkarøgeriet, som ligger bara några få minuter med bil från Boderne.

Låna en gratis cykel och åk på en tur

När du bor i Boderne Nr. 1, kan du låna en cykel gratis. Bornholms vidsträckta nät av cykelstigar börjar endast 500 meter Boderne Nr. 1. Ta en tur längs med de böljande sädesfälten och njut av de vackra utsiktspunkterna från cykelstigen.

Boka din semester nu

Boka det attraktiva erbjudandet via bokningsrutan på denna sida. Du är också mycket välkommen att maila info@semester-bornholm.se eller ringa till oss nu +45 56 95 72 95

Boka 5 nätter här:

Mulig ankomstperiode: 27-05-2022 til 31-10-2022

Boka 7 nätter här:

Mulig ankomstperiode: 27-05-2022 til 31-10-2022

Søren Sillehoved underhåller på de guidade turerna

Søren Sillehoved underhåller på de guidade turerna

Boka 5 nätter här:

Mulig ankomstperiode: 27-05-2022 til 31-10-2022

Boka 7 nätter här:

Mulig ankomstperiode: 27-05-2022 til 31-10-2022

Gratis guidade turer - Spännande historier väntar dig

Det finns många spännande historier kopplade till historien och naturen på Bornholm. För att ge våra gäster bästa möjliga upplevelse tar vi dig med på en guidad tur till Bornholms ”hemliga platser”. Turen guidas på danska av Søren Sillehoved. Tro det eller ej, men det är hans riktiga namn! Søren Sillehoved har utsetts till en av Danmarks bästa guider, och han är en mästare på att leverera intressanta berättelser för både barn och vuxna. Programmet för de guidade turerna under 2022 kan du se här.

Gratis för er
Det anordnas guidade turer nästan varje dag under perioden mars-oktober. Som gäster hos oss kan du komma med gratis på en av dessa turer. Vid din ankomst till semesterbostaden har vi lagt gratis biljetter i ett välkomstkuvert till dig. Eftersom deltagarantalet är begränsat gäller erbjudandet tyvärr inte gruppresor med över 10 personer.

Boka din semester nu
Boka det attraktiva erbjudandet via bokningsrutan på denna sida. Du är också mycket välkommen att maila info@semester-bornholm.se eller ringa till oss nu +45 56 95 72 95

Praktisk information om Boderne Nr. 1

Adress
Boderne 1, Boderne
3720 Åkirkeby

Telefonbokning: +45 56 95 72 95
Mail: info@semester-bornholm.se

Ankomsttid
Du kan komma in i semesterlägenheten från kl. 15.00 på ankomstdagen. Läs eventuellt mer under punkten "Nyckelutlämning".

Avresetid
På avresedagen ber vi dig vänligast att lämna semesterlägenheten senast kl. 10.00, så att den hinner bli städad åt efterföljande gäster.

Ankomstdag
Som utgångspunkt kan du fritt välja ankomst- och avresedag, eftersom du inte behöver boka hela veckor. Du kan därmed också välja en minisemester på t.ex. 3-4 övernattningar. Det ger dig möjlighet att sätta ihop semestern helt utifrån dina egna önskemål, och välja att resa på dagarna då färjebiljetterna är billigast. Det är vanligen måndagar, tisdagar, onsdagar och torsdagar.

Babypaket
Du kan gratis låna ett babypaket bestående av: Barnstol, barnsäng, ihopfällbar vagn (stabil paraplyvagn med sufflett, med helt plant ryggläge), skötbädd och badkar. Vi ber dig vänligast reservera babypaketet i samband med din bokning.

Betalningsvillkor
Vi ber dig vänligast att betala in en deposition på 25 % av resans pris senast 10 dagar efter att du har mottagit vår bekräftelse på din beställning. Resterande belopp ska betalas in senast 45 dagar innan din ankomst. Om du gör din beställning mindre än 45 dagar innan din ankomst ber vi dig att betala dagen efter att du har mottagit vår bekräftelse på din beställning.  

Boka flera lägenheter på en gång
Vill du boka flera lägenheter på en gång behöver du bara göra en vanlig beställning av en lägenhet via internet, samt notera i beställningsformulärets kommentarsfält hur många lägenheter du önskar. Då gör vi en manuell hantering av din beställning – och vi eftersträvar självklart att välja lägenheter som är placerade så nära varandra som möjligt.

Buss till Boderne Nr. 1
Busshållplatsen på Boderne ligger cirka 500 meter från semesterlägenheterna. Tidtabeller för bussarna samt översiktkarta över samtliga bussnät på Bornholm hittar du här: www.bat.dk

Cyklar
Du kan låna gratis cyklar på Boderne Nr. 1. Kom bara ihåg att själv ta med cykelhjälm samt eventuella cykellyktor om du vill cykla under kvällstid.

Disktrasor, toalettpapper med mera
Vid din ankomst finns en disktrasa, diskhandduk och toalettpapper för de första dagarna i semesterlägenheten. Om du har behov av mer behöver du själv se till att ta med/köpa detta.  

Elförbrukning
El-, värme- och vattenförbrukning är inkluderad i hyrespriset. 

Grill
Det finns tillgång till en gemensam grill på Boderne Nr. 1, som du fritt kan utnyttja. Eftersom terrasserna är gjorda av trä är det tyvärr inte tillåtet att grilla på terrasserna framför lägenheterna.

Handikappförhållanden
Boderne Nr. 1 ligger på en höjd, men det gör även den tillhörande parkeringsplatsen, så att du lätt kan ta dig från din bil och in i lägenheten. Det finns inga trappsteg eller trappor i lägenheten. När det gäller några av lägenheterna med havsutsikt är det dock tre trappsteg från ingången in till lägenhetsområdet.

Hund
I några av lägenheterna på Boderne Nr. 1 är det tillåtet att ta med hundar. Om du vill ta med din fyrbenta vän ber vi dig att informera oss om det vid din bokning av lägenheten. På grund av den extra rengöring som krävs kostar det SEK 352,- att ta med din hund. Det är lätt för dig att ta med din hund till Bornholm – också om du reser via Sverige. Du behöver bara komma ihåg att uppfylla den svenska tullmyndighetens krav. Normalt är reglerna för införsel av djur till Sverige restriktiva. Dock är reglerna mycket enkla när du ”endast” är på genomresa till Bornholm. Läs eventuellt mer här.

Inköp
Närmaste inköpsmöjligehter finns i Super Brugsen i Åkirkeby, som ligger cirka 6 km från Boderne Nr. 1.

Internet
Det finns en gratis trådlös internetuppkoppling i semesterlägenheterna. Signalstyrkan kan påverkas av antalet användare. Om du ska använda internetuppkopplingen i arbetssyfte rekommenderar vi därför att du tar med eget mobilt bredband. Om nätet inte fungerar optimalt är detta inte någon anledning till ekonomisk kompensation. Koden till internet hittar du i din semesterlägenhet.

Nyckelutlämning
När vi skickar dig bekräftelsen på din bokning informerar vi dig också om när du får nyckeln till din semesterlägenhet. Det fungerar smidigt, och det är inget problem om du kommer sent på kvällen.

Parkeringsplats
Det finns gratis parkering precis vid Boderne Nr. 1.

Rengöring
På semestern ska man ta det lugnt! Därför ser vi till att rengöra din lägenhet vid ankomst och avresa, så att du alltid är säker på att lägenheten är ordentligt städad vid din ankomst, och du själv slipper att göra rent innan din avresa. När du beställer via oss är rengöringen alltid inkluderad i priset. Du ska därför inte betala extra för rengöringen. Vid din avresa ber vi dig därför endast att se till att möblerna står på plats, att disken är rengjord och att eventuellt avfall har lämnats i områdets miljöstation.

Täcken/sängkläder
Det finns täcken och huvudkuddar i lägenheten. Sängkläder och handdukar är därför det enda du själv behöver ta med. Alternativt kan du hyra ett paket bestående av lakan, örngott och påslakan samt en stor och en liten handduk för SEK 190,- per person. Kom gärna ihåg att förbeställa på +45 56 95 72 95, om du vill hyra sängkläder/handdukar. 

Boka din semester nu
Boka det attraktiva erbjudandet via bokningsrutan på denna sida. Du är också mycket välkommen att maila info@semester-bornholm.se eller ringa till oss nu +45 56 95 72 95

Boka 5 nätter här:

Mulig ankomstperiode: 27-05-2022 til 31-10-2022

Boka 7 nätter här:

Mulig ankomstperiode: 27-05-2022 til 31-10-2022

Boderne Nr. 1 - Hitta hit

Adress

Boderne 1
3720 Åkirkeby

Boka din semester nu
Boka det attraktiva erbjudandet via bokningsrutan på denna sida. Du är också mycket välkommen att maila info@semester-bornholm.se eller ringa till oss nu +45 56 95 72 95

Boka 5 nätter här:

Mulig ankomstperiode: 27-05-2022 til 31-10-2022

Boka 7 nätter här:

Mulig ankomstperiode: 27-05-2022 til 31-10-2022

Fann du inte det du letade efter?

Ring eller skriv till oss nu och få tips till en härlig semester på Bornholm.

Ring till oss, vi svarar alla veckans dagar.

0045 56 95 72 95

info@semester-bornholm.se

Du får det bästa priset
Genom oss bokar du direkt av uthyraren, och kan därför vara säker på att få det bästa priset. Våra priser inkluderar alltid städning, strömförbrukning och gratis avbeställningsskydd. Vi har med andra ord inga “dolda” kostnader.

Billiga flyg- och färjebiljetter
Vi bokar gärna dina flyg- och färjebiljetter, priset kommer alltid att vara billigare än om du skulle boka på egen hand.

Valfri ankomstdag
Till nästan alla våra resmål kan du ankomma och avresa på den veckodag du önskar, och du behöver inte boka hela veckor.