Presenten till din partner - Bornholms nya badhotell


4 eller 7 nätter inkl. bilfärja.
Totalpris for 2 personer
Från SEK 7 995:-

Presenten till din partner - Bornholms nya badhotell

Beställ här:

Mulig ankomstperiode: 22-01-2019 til 26-09-2018

Upplev den underbara atmosfären på Fredensborg Badehotel

Dubbelrum med havsutsikt

Spa med havsutsikt (Åldersgräns 16 år)

Från Radisson till badhotell
Det tidligere Radisson Blu hotel, Hotel Fredensborg, på Strandvejen i Rønne har nyligen genomgått totalrenovering. Det "nya" Fredensborg öppnade som Bornholms nya badhotell april 2018.

Nu kan du glädja dig till flotta nyinredda rum med nya badrum, en imponerande utsikt över Östersjön, samt gourmetmat i topklass – till exempel den berömda fiskbuffén med ett överflöd av färsk fisk, skaldjur och fiskrätter. Vinkällaren bjuder på såväl klassiska som exklusiva viner. Sätt dig gott till rätta i restaurangen, njut av havsutsikten och låt oss överraska dig med läckerheter.

Allt detta är inkluderat i erbjudandet:
* 4 eller 7 nätter i dubbelrum med havsutsikt
* Stor frukostbuffé varje morgon
* Gratis cykeluthyrning
* Färja Ystad-Bornholm tur/retur med bil
* Om du önskar flyga København-Bornholm är det ett tillägg på SEK 1.295:-
* Totalpris för 2 personer: SEK 7 995:-, tag 7 nätter for 10 995:-

Vill du stanna en dag längre?
Om du önskar att förlänga din vistelse med en dag eller mer kostar det SEK 1 600:- per natt

Möjliga ankomsdagar
Om ni väljer 4 nätter:
* Fri ankomst och avresedag

Om ni väljer 7 nätter: 
* Erbjudandet gäller endast med ankomstdag måndagar, tisdagar, onsdagar eller torsdagar. 
* Vid ankomst på fredagar, lördagar eller söndagar tillkommer en ytterligare avgift på SEK 775:-

Njut av Fredensborg Badehotels vackra trädgård

Testa den berömda och kritikerrosade fiskbuffén

Ät middag med fantastisk havsutsikt

Restaurang med havsutsikt
Fredensborg Badehotels nya restaurang ligger med härlig utsikt över havet. Terrassen har parasoller med indbyggd värme, så att du kan sitta och mysa ute en stor del av året. Maten är i topklass, och det samma gäller för hotellets vänliga personal. Efter maden kan du ta din hjärtevän i handen och gå ner på hotellets brygga. Här kan ni lyssna till havets vågskvalp medans solen går ner framför er. Det är semester!

Rønne är Bornholms kulturella knutpunkt
Fredensborg Badehotel ligger på kustsidan av Strandvejen i Rønne. Från hotellet går en skogstig in till Rønne centrum med sitt mysiga torvgliv, Det er också här du finner massor av speciella butiker, spännande muséer, samt många köbmansgårdar från 1800-talet, som vittnar om en tid då många välbärgade skeppsredare bodde i staden.

Utomhus-spabad
Ta din hjärtans kär i handen och ta ett dopp i det varma bubblande vattnet i Fredensborgs Badehotels nya utomhus-spabad (åldersgräns 16 år). Märk hur spabadets inbyggda massagefunktioner får kroppen att slappna fullständigt av. Njut samtidigt av solnedgången över Östersjön med en läcker drink i handen. Det är semester!

Rum med havsutsikt
Fredensborg Badehotels nya inredning är designad av Bornholms ledande designer, Pernille Bülow, som också är känd för sin glaskonst. Alla rum totalrenoverades i 2017-2018 och har fått en elegant inredning med färger präglade av havsomgivelserna och Bornholms natur. Badrummen har efter renoveringen fått ett modernt look med ljusa träslag och sandfärgede kakel. Samtliga rum som ingår i erbjudandet har havsutsikt.

Vill du resa med flyg eller buss?
I erbjudandet är det inkluderat färjebiljett Ystad-Rønne med bil tur/retur. Om du hellre vill resa med buss eller flyg till Bornholm, hjälper vi dig också gärna med det. Maila till info@semester-bornholm.se eller ring till oss på 0045 5695 7295 och få ett gott erbjudande.

Fann du inte det du letade efter?

Ring eller skriv till oss nu och få tips till en härlig semester på Bornholm.

Ring till oss, vi svarar alla veckans dagar.

0045 56 95 72 95

Du får det bästa priset
Genom oss bokar du direkt av uthyraren, och kan därför vara säker på att få det bästa priset. Våra priser inkluderar alltid städning, strömförbrukning och gratis avbeställningsskydd. Vi har med andra ord inga “dolda” kostnader.

Billiga flyg- och färjebiljetter
Vi bokar gärna dina flyg- och färjebiljetter, priset kommer alltid att vara billigare än om du skulle boka på egen hand.

Valfri ankomstdag
Till nästan alla våra resmål kan du ankomma och avresa på den veckodag du önskar, och du behöver inte boka hela veckor.

Boka nu
Välj ditt resmål genom att klicka på bilden som motsvarar resmålet - eller ring oss nu med detsamma på 0045 56 95 72 95, så ger vi dig gärna tips till en härlig semester på Bornholm.