Semesterlägenhet + Fiskbuffé

5 nätter i Årsdale
med fiskbuffé
inkl. färja m/bil. 

Totalpris för 2 personer från
SEK 5 695:-

Trevlig semesterlägenhet + Fiskbuffé

Boka 5 nätter här:

Mulig ankomstperiode: 03-10-2022 til 31-12-2022

Boka 7 nätter här:

Mulig ankomstperiode: 03-10-2022 til 31-12-2022

Den trevliga hamnen i Årsdale

Den trevliga hamnen i Årsdale

Alla lägenheter har en fin terrass

Alla lägenheter har en fin terrass

Semesterlägenheterna är inredda av den bornholmska designern Pernille Bülow

Semesterlägenheterna är inredda av den bornholmska designern Pernille Bülow

Kusten vid Årsdale Søpark

Kusten vid Årsdale Søpark

Alla lägenheter har trevliga soffgrupper

Alla lägenheter har trevliga soffgrupper

Köket i Årsdale Søpark

Köket i Årsdale Søpark

Årsdale är en mysig by

Årsdale är en mysig by

Årsdale Søpark. Trevliga semesterlägenheter i det mysiga fiskeläget Årsdale
På Årsdale Søpark välkomnas du av stora och fina semesterlägenheter. Lägenheterna invigdes sommaren 2014, och sedan dess har gästerna givit Årsdale Søpark topprecensioner. Se fram emot att uppleva Årsdale Søpark... dessutom till extrapris:

Allt detta är inkluderat i erbjudandepriset:
* Trevlig semesterlägenhet i Årsdale Søpark
* Fiskbuffé på Snogebæk eller Gudhjem Røgeri för 2 personer
* Färja Ystad-Rønne med bil tur/retur (valgfri färjeavgång)
* El-, vatten- och elförbrukning samt slutstädning
Gratis guidad tur (tillgänglig nästan alla dagar under perioden från påsk till 1 oktober, och under vecka 42)
* Gratis cykeluthyrning
* Gratis avbokningsförsäkring i händelse av sjukdom

Totalpris i SEK for 2 personer
* 5 nätter 5 695:-
* 7 nätter 5 995:-


Erbjudandepriset gäller för ankomst innan 31 december 2022. Om du önskar senare ankomst är priset:

Ankomst under perioden 5 nätter Extra natt 7 nätter
Innan 31 december 5 695:- 685:- 5 995:-


Ankomstdag – Vilken veckodag kan du ankomma?

Om du väljer 5 nätter:
* Du kan fritt välja ankomstdag under veckan

Om du väljer 7 nätter:
* Erbjudandepriset gäller vid ankomst på en måndag, tisdag, onsdag eller torsdag
* Om du väljer 7 nätter och ankommer på en fredag eller söndag gäller tillägget: SEK 417:- (under perioden 18 juni - 13 augusti 2023 är tillägget dock SEK 972:- )
* Om du väljer 7 nätter och ankommer på en lördag gäller tillägget: SEK 833:- (under perioden 18 juni - 13 augusti 2023 är tillägget dock SEK 2 222:-)

Önskar du en lägenhet med havsutsikt?
Du kan välja en lägenhet med havsutsikt mot ett tillägg på endast SEK 140:- per natt (dock är tillägget SEK 210:- under perioden 3/7 - 15/8).

Extra personer
Om ni är 3 eller 4 personer kan den tredje och fjärde personen följa med för endast SEK 270:- per person – och de extra personerna får självklart också en gratis fiskbuffé. Lägenheterna är anpassade till 2-4 personer. De har ett stort och fint sovrum med dubbelsäng. Om ni är 3 eller 4 personer sover de extra personerna i en bäddsoffa i vardagsrummet.

Gratis fiskbuffé på rökeri
Inkluderat i erbjudandet är en gratis fiskbuffé för 2 personer på rökeri. Ni kan välja mellan rökeriet i Gudhjem (norr om Årsdale Søpark) eller Snogebæk (söder om Årsdale Søpark). Det finns också ett bra rökeri i Årsdale som vi kan rekommendera, men rökeriet i Årsdale har inte möjlighet att erbjuda fiskbuffé som i Gudhjem och Snogebæk.

Semesterlägenheterna
Inredningen i semesterlägenheterna är designad av den bornholmska designern Pernille Bülow. Lägenheterna har en snygg och stilren inredning med många fina detaljer. Det finns inga trappor och lägenheterna ligger i ett plan. Terrängen framför lägenheterna sluttar, och därför har några av dem balkong i stället för terrass.

Lägenheternas planlösning består av:
Entré, vardagsrum med bäddsoffa (2 bäddar), stort och välutrustat kök med diskmaskin, sovrum med dubbelsäng (2 bäddar) och badrum. Från vardagsrummet finns en utgång till balkong eller terrass. Det finns egen grill till alla lägenheterna. Lägenheterna är mellan 44 och 50 m2.

Vackert naturområde - klippor och hav
Årsdale Søpark ligger i det mysiga fiskeläget Årsdale - 2 minuters bilfärd söder om Svaneke. Årsdale är Bornholms dolda pärla. Det är en härlig atmosfär i det lilla idylliska fiskeläget – något av det som många betraktar som det ”riktiga Bornholm”: Små charmiga hus, en vacker klippkust, rökeri och en trevlig liten hamn - och så finns det världskända ölbryggeriet ”Mikkeller” också representerat i Årsdale.

Gratis tjänster
När du bor på Årsdale Søpark har du tillgång till följande tjänster utan kostnad:   
* Gratis cykelhyra
* Gratis trådlöst internet

Färjetider
Färjebiljetten är inkluderad i resans pris, och vi tar hand om biljettbokningen åt dig. När du bokar din semesterbostad ber vi dig att informera om dina önskade färjetider (morgon, middag eller kväll), så gör vi vårt yttersta för att uppfylla dina önskemål.

Hund
I några av semesterlägenheterna på Årsdale Søpark är det tillåtet att ta med hund. Om du vill ta med din hund ber vi dig informera oss om det i samband med din bokning. Då tillkommer en kostnad på SEK 352:- som täcker extra städning.

Trygghetsgaranti
Världen har blivit mer oförutsägbar. På Årsdale Søpark kan du köpa vistelser med Trygghetsgaranti, som gör att du kan avbeställa din semester gratis om du trots allt inte vill resa. Du behöver inte uppge någon anledning, och du kan avboka ända fram till 30 dagar innan din ankomst. Priset är endast SEK 415:- per semesterbostad. Beställ Trygghetsgarantin i samband med bokningen av din semester.

Boka din semester nu

Boka din semester genom att ange ditt önskade ankomstdatum i bokningsrutan - eller genom att ringa till oss nu på +45 56 95 72 95.

Lägenheterna utan havsutsikt ligger intill en mysig trädgård

Lägenheterna utan havsutsikt ligger intill en mysig trädgård

Sovrummet i Årsdale Søpark

Sovrummet i Årsdale Søpark

I grannbyn Svaneke kan du gå på marknad

I grannbyn Svaneke kan du gå på marknad

Årsdale - Mysig by med lång historia

Kusten framför Årsdale Søpark

Kusten framför Årsdale Søpark

Klipporna vid Årsdale Søpark

Klipporna vid Årsdale Søpark

Årsdale är en mysig by med fina gamla hus

Årsdale är en mysig by med fina gamla hus

Brygghuset Mikkeler har en filial i Årsdale

Brygghuset Mikkeler har en filial i Årsdale

Årsdale omnämndes första gången på 1300-talet. Även om ordet ”klimatförändring” knappast var uppfunnet på den tiden, så var det faktiskt en klimatförändring som la grunden för utvecklingen av Årsdale. En klimatförändring på 1300-talet innebar nämligen att sillstim dök upp i helt oerhörda mängder i Östersjön. Sillfisket var enormt, och inköpare från alla länder omkring Östersjön seglade till Bornholm – däribland Årsdale – för att köpa sill.

Hemsökt av preussiska sjörövare
Den omfattande handeln tilldrog sig tyvärr också uppmärksamhet från oönskade gäster. I slutet av 1300-talet härjade preussiska sjörövare i området kring Årsdale, och de avtvingade sig lösensummor med hot om bränder och krig. Men efter hand kunde sjörövarna slås tillbaka, och under de kommande åren var det lika ofta bornholmare som begav sig på "besök" till den preussiska östersjökusten…

Besök Årsdale Røgeri och Høkeren
I dag är fisket på en något lägre nivå än på 1300-talet, men du kan fortfarande njuta av riktigt bra rökt sill på det lokala rökeriet ”Årsdale Røgeri”. Efter en god lunch är det kanske dags att ta en liten promenad i den mysiga hamnen. I hamnen hittar du specialbryggeriet Mikkeller, som normalt endast har ölbarer i storstäder som New York och Singapore – men Mikkeller älskar Årsdale, så de har självklart också en ölbar i det lilla fiskeläget. Efter en kall öl är det kanske dags för en glass från den lokala butiken ”Høkeren”. I en tid då stora mataffärer annars tränger bort de små butikerna har Årsdales invånare gjort något annorlunda. De har nämligen skapat en egen liten butik. Sätt dig till rätta på terrassen framför Høkeren och prata lite med lokalborna. Men tro inte på alla deras rövarhistorier…

Vackra Årsdale Mølle
Du måste självklart också ta en tur förbi Årsdale Mølle, som är en av Danmarks finaste och bäst bevarade väderkvarnar av den holländska typen. Väderkvarnen byggdes 1877 och drivs idag av den fjärde generationen. Hör suset när de enorma vingarna snurrar ovanför huvudet på dig. Testa också att gå in i väderkvarnen där dess maskineri bullrar och träverket vibrerar. Dåtidens teknik fungerar fortfarande på bästa sätt.

God mat hos Gorms
Du kanske känner till restaurangen ”Gorms” från Köpenhamn. Restaurangen har fått många bra omdömen – och från 2022 har de även en filial i Årsdale. Gorms ligger endast 250 meter från Årsdale Søpark. Där kan du se fram emot god italienskinspirerad mat.

Ta ett dopp i havet
Har du kanske fått in lite mjöldamm i näsan? Kan det locka med en badtur? I Årsdale slipper du få sand mellan tårna eftersom sanden är täckt av det vackert röda Årsdalegruset. På stranden skapar stora vandringsblock en trevlig atmosfär. Ta med dig en kopp kaffe. Sätt dig på en sten. Betrakta utsikten. Njut av lugnet. Känn semesterkänslan.

En snabbtur till Svaneke
När kvällen närmar sig rekommenderar vi att du tar en tur till Svaneke, där det finns många bra restauranger och roliga shoppingmöjligheter. Med bil tar det endast 2 minuter till Svaneke, men vad sägs om en trevlig cykeltur via cykelstigarna? Som gäst på Årsdale Søpark har du möjlighet att låna en cykel helt gratis.

Bokning
Ange ditt önskade ankomstdatum i bokningsrutan här på sidan för att se hur billigt du kan få bo i dessa trevliga semesterlägenheter. Se fram emot en härlig semester på Årsdale Søpark – och inte minst i det trevliga fiskeläget Årsdale. Du är alltid mycket välkommen att ringa oss alla veckans dagar om du har frågor: +45 56 95 72 95.

Årsdalebukten framför Årsdale Søpark

Årsdalebukten framför Årsdale Søpark

Ät en god lunch på det lokala rökeriet i Årsdale

Ät en god lunch på det lokala rökeriet i Årsdale

Årsdale Mølle är Årsdales kännetecken

Årsdale Mølle är Årsdales kännetecken

Boka 5 nätter här:

Mulig ankomstperiode: 03-10-2022 til 31-12-2022

Boka 7 nätter här:

Mulig ankomstperiode: 03-10-2022 til 31-12-2022

Svaneke - Danmarks östligaste köpstad

Kusten vid Svaneke

Kusten vid Svaneke

Hønseskidning i Svaneke är populärt

Hønseskidning i Svaneke är populärt

Årsdale Søpark ligger nära Svaneke. När du bor i Årsdale Søpark får du därför inte missa att även uppleva Svaneke. Turen från Årsdale till Svaneke tar endast 2 minuter med bil, men testa även att ta dig dit med en av de gratis lånecyklarna på Årsdale Søpark, eller ta den vackra promenadturen längs med kuststigen.

Utmärkt bevarad stadsmiljö
Svaneke har som en av mycket få städer i Europa mottagit Europarådets guldmedalj för bevaring av stadsmiljön. På en tur med den lokala hästspårvagnen kan du luta dig tillbaka och njuta av de vackra gamla korsvirkeshusen. Från hamnen går du upp via de små gränderna till torget, där det alltid råder en festlig stämning – särskilt under marknadsdagarna då det finns möjlighet att göra bra affärer med lokalborna. Vi vill också rekommendera att du besöker Svaneke Købmandshandel, som är en levande och trevlig butik från 50-talet.

Besök grannbyarna Årsdale och Listed
Längs med kusten vid Svaneke finns några av Bornholms vackraste kuststigar. I nordlig riktning kommer du till det lilla fiskeläget Listed, och söderut går stigen tillbaka till Årsdale. På vägen till Årsdale kan du ta dig ett dopp i "Hullehavn", som är en fin badvik i en liten naturhamn.

Bornholms kreativa centrum
Men Svaneke är inte bara en trevlig ort. Det är också Bornholms kreativa centrum. Här finns allt som hjärtat, ögonen och magen kan önska sig. Glaskonst. Målningar. Designkläder. Handgjord lakrits, choklad, glass och karameller.  Och så får vi självklart inte glömma det lokala rökeriet med de goda fiskdelikatesserna och Svaneke Bryghus med sin prisbelönta öl.

Upplev Hønseskidning
Du måste självklart också delta i den lokala versionen av bingo: "Hønseskidning". Spelet går i all sin enkelhet ut på att tre höns släpps lös på ett stort bingofält. Sedan gäller det att spela om vilket nummer som hönsen först lägger en "klatt" på. Om du har satsat på rätt ”skitnummer” har du vunnit. Det är ett spel som bara måste upplevas!

Guldskatter
Redan för många hundra år sedan var området mellan Årsdale och Svaneke den mest attraktiva platsen på Bornholm – här bodde också en av Bornholms kungar. På den tiden var Bornholm uppdelat i flera kungariken. Men området var också besökt av sjörövare, så dyrbarheter grävdes med jämna mellanrum ner i jorden… och några av dem glömdes bort med tiden. Besök den arkeologiska utgrävningsplatsen "Sortemuld", där många tusen guldgubbar har hittats de senaste åren. Bornholms Museum arrangerar kontinuerligt rundvisningar… och kanske lyckas du också hitta en guldgubbe precis som Prins Joachim gjorde 2019.

Bokning
Ange ditt önskade ankomstdatum i bokningsrutan här på sidan för att se hur billigt du kan få bo i de trevliga semesterlägenheterna i Årsdale Søpark. Du är alltid välkommen att ringa oss alla veckans dagar om du har frågor: +45 56 95 72 95.

Boka 5 nätter här:

Mulig ankomstperiode: 03-10-2022 til 31-12-2022

Boka 7 nätter här:

Mulig ankomstperiode: 03-10-2022 til 31-12-2022

Svaneke Bryghus är alltid värt ett besök

Svaneke Bryghus är alltid värt ett besök

Den trevliga hamnen i Svaneke

Den trevliga hamnen i Svaneke

Svaneke har många fina hus

Svaneke har många fina hus

Søren Sillehoved underhåller i Ekkodalen

Søren Sillehoved underhåller i Ekkodalen

Boka 5 nätter här:

Mulig ankomstperiode: 03-10-2022 til 31-12-2022

Boka 7 nätter här:

Mulig ankomstperiode: 03-10-2022 til 31-12-2022

Gratis guidade turer - Spännande historier väntar dig

Det finns många spännande historier kopplade till historien och naturen på Bornholm. För att ge våra gäster bästa möjliga upplevelse tar vi dig med på en guidad tur till 0Bornholms ”hemliga platser”. Turen guidas på danska av Søren Sillehoved. Tro det eller ej, men det är hans riktiga namn! Søren Sillehoved har utsetts till en av Danmarks bästa guider, och han är en mästare på att leverera intressanta berättelser för både barn och vuxna. Programmet för de guidade turerna under 2022 kan du se här.

Gratis för er
Det anordnas guidade turer nästan varje dag under perioden mars-oktober. Som gäster hos oss kan du komma med gratis på en av dessa turer. Vid din ankomst till semesterbostaden har vi lagt gratis biljetter i ett välkomstkuvert till dig. Eftersom deltagarantalet är begränsat gäller erbjudandet tyvärr inte gruppresor med över 10 personer.

Boka din semester nu
Boka det attraktiva erbjudandet via bokningsrutan på denna sida. Du är också mycket välkommen att maila info@semester-bornholm.se eller ringa till oss nu +45 56 95 72 95

Fann du inte det du letade efter?

Ring eller skriv till oss nu och få tips till en härlig semester på Bornholm.

Ring till oss, vi svarar alla veckans dagar.

0045 56 95 72 95

info@semester-bornholm.se

Du får det bästa priset
Genom oss bokar du direkt av uthyraren, och kan därför vara säker på att få det bästa priset. Våra priser inkluderar alltid städning, strömförbrukning och gratis avbeställningsskydd. Vi har med andra ord inga “dolda” kostnader.

Billiga flyg- och färjebiljetter
Vi bokar gärna dina flyg- och färjebiljetter, priset kommer alltid att vara billigare än om du skulle boka på egen hand.

Valfri ankomstdag
Till nästan alla våra resmål kan du ankomma och avresa på den veckodag du önskar, och du behöver inte boka hela veckor.