Sol, strand och hav

4 nätter på Dueodde
inkl. färja m/bil.

Totalpris för 2 personer från
SEK 3 995:-

Sol, strand och hav

Dueodde Badehotel ligger i en vacker tallskog

Dueodde Badehotel ligger i en vacker tallskog

Se båtarna segla förbi från Dueodde Fyrtårn

Se båtarna segla förbi från Dueodde Fyrtårn

Njut på stranden som ligger nära din lägenhet

Njut på stranden som ligger nära din lägenhet

Boka 4 nätter här:

Mulig ankomstperiode: 27-05-2022 til 27-09-2022

Boka 7 nätter här:

Mulig ankomstperiode: 27-05-2022 til 24-09-2022

Du bor i en trevlig semesterlägenhet på Dueodde Badehotel

Du bor i en trevlig semesterlägenhet på Dueodde Badehotel

Dueodde Badehotel – Nära både skog och strand
Dueodde Badehotel ligger i trevliga omgivningar precis vid vackra Dueodde Strand, som 2021 utsågs till en av de bästa badstränderna i Europa av världens största resesajt ”Lonely Planet”. Du är nära havet, men det är ingen havsutsikt från lägenheterna eftersom en vacker tallskog ligger precis framför dem. Ta en av de små skogsstigarna – som börjar precis vid hotellet – så är du på stranden efter några få hundra meters promenad. Se fram emot en härlig semester i ett fantastiskt naturområde, som både barn och vuxna kommer att älska. Dueodde är en bra utgångspunkt för en semester på Bornholm. 

Allt detta är inkluderat i erbjudandepriset:  
* Trevlig semesterlägenhet på Dueodde Badehotel, som ligger nära Bornholms sydspets Dueodde
* Färja Ystad-Rønne med bil tur/retur (valfri färjeavgång)
* Elförbrukning samt städning vid ankomst och avresa
* Gratis guidad tur (tillgänglig nästan alla dagar under perioden från påsk till 1 oktober)
* Gratis avbokningsförsäkring i händelse av sjukdom

* Totalpris för 2 personer i SEK
  * 4 nätter från 3 995:-
  * 7 nätter från 4 995:-
Erbjudandepriset gäller vid ankomst innan den 12 juni. Vid ankomst andra dagar är priset i SEK:

Ankomst under perioden 4 nätter Extra nat 7 nätter
Innan 12 juni 3 995:- 549:- 4 995:-
12 juni - 18 juni Fullbokat - Fullbokat
19 juni - 24 juni 4 795:- 549:- 5 495:-
25 juni - 29 juni 5 995:- 795:- 7 295:-
30 juni - 7 juli 8 295:- 1 395:- 10 995:-
8 juli - 29 juli 8 995:- 1 649:- 11 995:-
30 juli - 4 augusti 6 895:- 1 095:- 8 895:-
5 augusti - 14 augusti 6 195:- 795:- 7 595:-
15 augusti - 3 september 5 495:- 795:- 7 195:-
4 september - 28 september 3 995:- 549:- 4 995:-


Ankomstdag – Vilken veckodag kan du ankomma?

Om du väljer 4 nätter:
* Du kan fritt välja ankomstdag

Om du väljer 7 nätter:
* Erbjudandepriset gäller vid ankomst på en måndag, tisdag, onsdag eller torsdag
* Om du väljer 7 nätter och ankommer på en fredag eller söndag gäller ett tillägg på: SEK 555:- (under perioden 19 juni - 14 augusti är tillägget dock SEK 972:- )
* Om du väljer 7 nätter och ankommer på en lördag gäller ett tillägg på: SEK 555:- (under perioden 19 juni - 14 augusti är tillägget dock SEK 2 222:- )

Önskar du högre komfort, eller har du barn med?
Lägenheterna i erbjudandet har kombinerat sov- och vardagsrum. Om du önskar en större lägenhet, med mer plats och separat sovrum, kan du uppgradera lägenheten för endast SEK 125:- per natt. I de större lägenheterna kan du också utan tilläggskostnad ta med 1-2 barn (under 15 år). Läs mer om semesterlägenheterna här.

Hund
I några av våra semesterlägenheter är det tillåtet att ta med hund. Om du vill ta med din hund ber vi dig att informera om det i samband med din bokning. Då tillkommer en avgift på SEK 352:- som täcker extra städning.

Trygghetsgaranti

Världen har blivit mer oförutsägbar. På Dueodde Badehotel kan du köpa vistelser med Trygghetsgaranti, som gör att du kan avbeställa din semester gratis om du trots allt inte vill resa. Du behöver inte uppge någon anledning, och du kan avboka ända fram till 30 dagar innan din ankomst. Priset är endast SEK 415:- per semesterbostad. Beställ Trygghetsgarantin i samband med bokningen av din semester.

Boka din semester nu

Boka din semester genom att ange ditt önskade ankomstdatum i bokningsrutan - eller genom att ringa till oss nu på +45 56 95 72 95.

Dueodde är skog, strand och hav, så långt ögat når

Dueodde är skog, strand och hav, så långt ögat når

Sanddynerna vid Dueodde Badehotel

Sanddynerna vid Dueodde Badehotel

Boka en större lägenhet och få ett separat sovrum

Boka en större lägenhet och få ett separat sovrum

Dueodde Badehotel

Dueodde Badehotel – Lägenhet för 2 personer

Dueodde Badehotel – Lägenhet för 2 personer

Dueodde Badehotel – Alla lägenheter har välutrustat kök

Dueodde Badehotel – Alla lägenheter har välutrustat kök

De större lägenheterna har separat sovrum

De större lägenheterna har separat sovrum

Dueodde. Strand så långt ögat når. Trevliga semesterlägenheter
Dueodde är en av Europas bästa badstränder. Kilometervis av kritvit sand, så långt ögat når. Duedde Ferielejligheder är belägna i trevliga omgivningar med egen tallskog och vackra sanddyner – och inte minst precis vid den underbara sandstranden. Läs mer om det vackra området vid Dueodde Badehotel här.

Trevliga semesterlägenheter
Dueodde Badehotel välkomnar dig med trevliga semesterlägenheter för 2 personer. Lägenheterna är inredda som följer: Entré med ingång till badrum. Kombinerat sovrum och vardagsrum med soffa, samt välutrustat kök. Det finns tv och radio i alla lägenheter. Lägenheterna är ljusa och välinredda, och har antingen terrass eller balkong, varifrån du har stora möjligheter att njuta av att Bornholm är den plats i Danmark som har flest soltimmar. För ett tilläggspris på endast SEK 125:- per natt kan du välja en större lägenhet med separat sovrum. Därmed får du mer plats, och har även möjlighet att (utan tilläggskostnad) ta med 2 extra personer, så att ni är 4 personer totalt. De två extra personerna sover i en bäddsoffa i vardagsrummet.

Frukost
Under perioden mellan 1 juni till 31 augusti har du möjlighet att köpa till frukost i det lilla trevliga caféet som ligger på Dueodde Badehotel.

Hund
Till några av våra semesterlägenheter är det tillåtet att ta med hundar. Om du önskar att ta med din hund går det bra, om du informerar om det i samband med din bokning. Det tillkommer en extra städkostnad på SEK 352:-

Boka din semester nu
Boka det attraktiva erbjudandet via bokningsrutorna på denna sida. Du är också mycket välkommen att maila info@semester-bornholm.se eller ringa till oss nu: +45 56 95 72 95

Boka 4 nätter här:

Mulig ankomstperiode: 27-05-2022 til 27-09-2022

Dueodde Badehotel ligger vackert i tallskogen nära stranden

Dueodde Badehotel ligger vackert i tallskogen nära stranden

Boka 7 nätter här:

Mulig ankomstperiode: 27-05-2022 til 24-09-2022

Kritvit sand och blått hav, så långt ögat når

Kritvit sand och blått hav, så långt ögat når

Besök de tyska bunkrarna från andra världskriget

Besök de tyska bunkrarna från andra världskriget

Njut på stranden

Njut på stranden

Boka 4 nätter här:

Mulig ankomstperiode: 27-05-2022 til 27-09-2022

Boka 7 nätter här:

Mulig ankomstperiode: 27-05-2022 til 24-09-2022

Dueodde är Bornholms sydspets

Kejsar Napoleon och den fina sanden

Dueodde är Bornholms sydligaste punkt. Kilometervis av sandstrand som är perfekt för strandlekar. Vattnet är klart, och sanden är så fin att den ända fram till 1800-talet användes i timglas – bland annat av Kejsar Napoleon. Skogen, stranden och havet ger dig härliga naturupplevelser, men du kan också njuta av alla andra upplevelser på Dueodde – till exempel:

Utsikt över hav, strand och historia

Dueodde är en mini-by med restaurang, små butiker och den berömda glasskiosken "Krølle Bølle Is", som frestar med goda glassar. Du får inte heller missa att njuta av utsikten från Dueodde Fyrtårn. De 198 stegen tar dig upp till toppen, varifrån du har en fantastisk utsikt över havet och hela Sydbornholm. Vacker utsikt har du även från Bornholmertårnet på Dueodde. Bornholmertårnet är en tidigare Nato-avlyssningsstation som under det kalla kriget var Natos främsta ögon och ögon mot länderna i Warszawapakten. Därför var Bornholmertårnet självklart en nagel i ögat på Warszawapaktens länder, som hade detaljerade planer på att angripa Dueodde och Bornholmertårnet i händelse av en konflikt. Idag är Bornholmertårnet omgjort till ett museum över kalla kriget. Kom och lyssna på de spännande historierna om spioner och hemliga uppdrag på Bornholm – och se de många föremålen från kalla kriget såsom MIG-jaktflygplanet, som användes vid en dramatisk flykt från Polen till Danmark.

Kanoner och bunkrar från andra världskriget

I skogen mellan Dueodde Badehotel och Bornholmertårnet ligger två tyska kanonbunkrar från andra världskriget. På den tiden fanns här ingen skog, och med motsvarande kanonbunkrar i Östpreussen på den andra sidan av Östersjön var tanken att tyskarna skulle ha kontroll över inseglingen i de ryska Östersjöhamnarna. De mycket kraftiga kanonerna kom dock aldrig i användning, men de metertjocka bunkrarna kommer fortsätta att vittna om hemska tider de kommande århundradena. Trots det är de två bunkrarna värda ett besök.

Vackra cykelstigar

Bornholm har ett brett nät av cykelstigar, som startar precis vid Dueodde Badehotel. Hyr en cykel och upplev de böljande sädesfälten på vägen till det lilla mysiga fiskeläget Snogebæk cirka 6 kilometer från Dueodde. Här finns upplevelser för såväl öga som mun, t.ex. trevliga caféer, restauranger, designbutiker samt handgjord glass och choklad. Du måste självklart också besöka den lilla trevliga hamnen. Ta med fiskespöt. Det finns goda möjligheter till fångst, och om du inte har fiskelyckan med dig så kan du köpa god färsk och rökt fisk hos Snogebæk Røgeri. Kom också ihåg att besöka den stora loppmarknaden på lördagar, där det finns massor av bra erbjudanden.

Dueodde Golfbana

Dueodde är också känt för sin 18-håls golfbana, som med sina många sjöar och åar liknar en sea-side-bana. Om du behöver ännu mer motion så kan du ta många trevliga löpturer vid Dueodde Badehotel. Under sommaren är Dueodde också värd för loppet ”Etape Bornholm”, som är ett maratonlopp under 5 dagar, där sandsträckan på Dueodde är en av de svåraste etapperna.

Dueodde är en bra utgångspunkt för din semester på Bornholm

Dueodde ligger i ett vackert naturområde med kort köravstånd till många av Bornholms sevärdheter. När du bor på Dueodde är du därför nära många trevliga upplevelser. Om du har barn med så kommer de självklart att älska stranden, men testa också att besöka den stora nöjesparken Brændesgårdshaven, där alla attraktioner är gratis när entrén väl är betald. Om du har lite större barn med dig så kommer de förmodligen att älska all fart och fläkt i Bornholms Gocart Center, som ligger cirka 5 kilometer från Dueodde Badehotel.

Boka din semester nu

Boka det attraktiva erbjudandet via bokningsrutorna på denna sida. Du är också mycket välkommen att maila info@semester-bornholm.se eller ringa till oss nu: +45 56 95 72 95

Dueodde är en miniby med restaurang, klädbutik och glasskiosk

Dueodde är en miniby med restaurang, klädbutik och glasskiosk

Se de stora båtarna segla förbi från Dueodde Fyrtårn

Se de stora båtarna segla förbi från Dueodde Fyrtårn

Smaka på god glass på Dueodde

Smaka på god glass på Dueodde

Se MIG-jaktflygplanet vid Bornholmertårnet

Se MIG-jaktflygplanet vid Bornholmertårnet

Besök fiskeläget Snogebæk nära Dueodde

Besök fiskeläget Snogebæk nära Dueodde

Ha det trevligt på stranden

Ha det trevligt på stranden

Gratis guidade turer

Søren Sillehoved underhåller i Ekkodalen

Søren Sillehoved underhåller i Ekkodalen

Gratis guidade turer - Spännande historier väntar dig

Det finns många spännande historier kopplade till historien och naturen på Bornholm. För att ge våra gäster bästa möjliga upplevelse tar vi dig med på en guidad tur till 0Bornholms ”hemliga platser”. Turen guidas på danska av Søren Sillehoved. Tro det eller ej, men det är hans riktiga namn! Søren Sillehoved har utsetts till en av Danmarks bästa guider, och han är en mästare på att leverera intressanta berättelser för både barn och vuxna. Programmet för de guidade turerna under 2022 kan du se här.

Gratis för er
Det anordnas guidade turer nästan varje dag under perioden mars-oktober. Som gäster hos oss kan du komma med gratis på en av dessa turer. Vid din ankomst till semesterbostaden har vi lagt gratis biljetter i ett välkomstkuvert till dig. Eftersom deltagarantalet är begränsat gäller erbjudandet tyvärr inte gruppresor med över 10 personer.

Boka din semester nu
Boka det attraktiva erbjudandet via bokningsrutan på denna sida. Du är också mycket välkommen att maila info@semester-bornholm.se eller ringa till oss nu +45 56 95 72 95

Fann du inte det du letade efter?

Ring eller skriv till oss nu och få tips till en härlig semester på Bornholm.

Ring till oss, vi svarar alla veckans dagar.

0045 56 95 72 95

info@semester-bornholm.se

Du får det bästa priset
Genom oss bokar du direkt av uthyraren, och kan därför vara säker på att få det bästa priset. Våra priser inkluderar alltid städning, strömförbrukning och gratis avbeställningsskydd. Vi har med andra ord inga “dolda” kostnader.

Billiga flyg- och färjebiljetter
Vi bokar gärna dina flyg- och färjebiljetter, priset kommer alltid att vara billigare än om du skulle boka på egen hand.

Valfri ankomstdag
Till nästan alla våra resmål kan du ankomma och avresa på den veckodag du önskar, och du behöver inte boka hela veckor.