Sol, Strand och Vatten

 
SEK 3 995:- for 4 nätter
Totalpris för 2 personer inklusive färja med bil 

Bornholm - Sol, Strand och Vatten

Beställ 4 nätter här:

Mulig ankomstperiode: 23-08-2019 til 26-09-2019

Beställ 7 nätter här:

Mulig ankomstperiode: 23-08-2019 til 23-09-2019

Dueodde Badehotel

Sanddynerna vid Dueodde Strand

Dueodde ligger på Bornholms södra spets

Allt detta är inkluderat i erbjudandet:
* Fräsch ferielägenhet på Dueodde Badehotel
* Färja Ystad-Rønne med bil tur/retur
* Strömförbruk
* Rengöring vid ankomst och avresa
* Gratis guidetur
* Gratis avbeställningsförsäkring
* Totalt pris före 2 personer
  * 4 nätter för 3 995:-
  * 7 nätter för 5 295:-
  * För en extra avgift på 140:- per. natt kan du välja en större lägenhet så att du kan vara upp till 4 personer

Ankomst under perioden 4 nätter Extra dag 7 nätter
Före 15 september 3 995:- 550:- 5 295:-
15 september - 30 september 3 495:- 425:- 4 195:-


Möjliga ankomsdagar
* Om du väljer 4 nätter kan du välja vilken dag i veckan du vill anlända
* Om du väljer 7 nätter, kan du anlända på måndagar-tisdagar-onsdagar-torsdagar. Om du vill anlända på andra dagar finns en tilläggsavgift på 550:- 

Er ni fler än 2 personer - eller önskar ni en större lägenhet?
Om ni är fler än 2 personer - eller om ni bara önskar att uppgradera till en större lägenhet med mer plats och separat sovrum - kan ni välja en större lägenhet för ett merpris på endast SEK 140:- per natt.

Färjetider
Ni kan välja fritt på alla färjetider, bara det finns lediga platser ombord. Meddela oss era önskemål (morgon, middag eller kväll), så gör vi vårt allra bästa för att uppfylla era önskemål.

Få mer information om Dueodde Badehotel
På fanorna här under kan ni läsa mer om Dueodde Badehotel och området omkring.

Ni kan också välja Nordbornholm
Dueodde Badehotel är beläget på Bornholms sydsida, där öns flottaste stränder ligger. Om ni hellre vill bo vid Nordbornholms branta klippor, har vi också härliga semesterlägenheter där. Önskar ni en lägenhet på Nordbornholm, ber vi er ringa +45 56 95 72 95 eller maila till info@semester-bornholm.se

Beställ er semester
Beställ er semester här på denna websida. Ni är självklart också mycket välkomna att maila info@semester-bornholm.se eller ringa till oss nu på +45 56 95 72 95, så ger vi er goda råd och idéer till härliga semesterdagar på Bornholm. Vi sitter klara vid telefonen!

Dueodde. En av Europas bästa badstränder

Dueodde Beach är mycket barnvänlig

Kilometervis av fin sand

Dueodde Badehotel - vardagsrummet

Dueodde Badehotel - Lägenhet för 2 personer

Bygg ett sandslott på stranden

Dueodde Badehotel - Lägenhet för 2-4 personer

Dueodde är en av Europas bästa badstränder. Stranden är mycket barnvänlig med kritvit sand så långt ögat når.

Lägenhet för 2 personer
Hall med ingång till badrum. Kombinerat sov- och vardagsrum med dubbelsäng och bäddsoffa samt litet kök. Från lägenheten finns det utgång till egen balkong eller terrass. Tv och radio i alla lägenheter..

Frukost
Har du bokat en lägenhet kan du köpa till frukost för 132 SEK/person/dag, 83 SEK/barn/dag. Det går att köpa frukost under perioden 1/6 - 31/8.

Hund
Hundar och katter är välkomna i vissa av lägenheterna på Dueodde Badehotel. Informera oss vänligen vid bokningen, om ni önskar medbringa  hund/katt. På grund av den extra städning som krävs från vår sida, kostar det 347 SEK att ta med sig hunden/katten

Skov och strand
Dueodde Badehotel är beläget i en trivsam omgivning, med barrskog och härliga sandklitter runt knuten - och inte minst strax intill den fantastiska sandstranden där både stora och små kan njuta av badliv och lek i fulla drag.

Beställ nu
Efterfråga din pris och beställ din semester genom att knappa in önskat ankomstdatum i beställingsboxen här på sidan. Ni är också alltid hjärtligt välkomna att ringa oss alla veckans dagar på +45 56 95 72 95 eller mejla: info@semester-bornholm.se, så hjälper vi gärna till med att ordna en skön semester på Bornholm.

Beställ 4 nätter här:

Mulig ankomstperiode: 23-08-2019 til 26-09-2019

Beställ 7 nätter här:

Mulig ankomstperiode: 23-08-2019 til 23-09-2019

Njuta av utsikten från Dueodde Fyrtårn

Trevlig strand

Uppleva de två spännande bunkrarna

Kejser Napoleon
Dueodde är Bornholms sydligsta punkt. Kilometervis av sandstrand ligger redo för allehanda strand- och badlekar. Vattnet är kristallklart och sanden så fin att den ända fram till 1800-talet användes i timglas. Napoleon lär ha varit en av de som mätte tid med sand från Dueodde.

Dueodde är en liten miniatyrstad med restaurang, små butiker och - givetvis - den oumbärliga glasskiosken som frestar med läcker glass hela sommaren. Gillar ni motion, ligger Dueoddes fyr redo att bestigas. 198 steg tar er till toppen där ni kan njuta av en storslagen utsikt över hela havet och södra Bornholm.

Dueodde är också känt för sin golfbana med 18 hål samt som delsträcka under Etape Bornholm - det berömda maratonloppet som sträcker sig över fem dagar och där sandsträckan på Dueodde räknas till en av de hårdaste etapperna. Är du intresserad av löpträning är Etape Bornholm en fantastisk upplevelse - men det är också en stor upplevelse att beskåda de nästan 2 000 deltagarna som kämpar sig fram genom sandklitterna.

Eller kanske det frestar med en löprunda längs de mysiga skogsstigarna? Dueodde Badehotel ligger omgivet av en vacker barrskog. Väl dolda inne i skogen ligger två tyska kanonställningar från andra världskriget. På den tiden fanns här ingen skog och med motsvarande kanonställningar i Östpreussen på andra sidan Östersjön hade tyskarna för avsikt att kontrollera inloppet till de ryska Östersjöhamnarna. De mycket kraftfulla kanonerna kom dock aldrig till användning men de metertjocka bunkrarna kommer under flera hundra år framöver att vittna om denna svåra tid i Europas historia. Oavsett detta är de två bunkrarna dock en spännande upplevelse.

Bornholm har ett väl utbyggt nät av cykelvägar som börjar alldeles vid Dueodde Badehotel. Hyr en cykel hos oss och njut av de böljande sädesfälten på väg till det pittoreska fiskeläget Snogebæk cirka 6 km från Dueodde. Här finns upplevelser som frestar både öga och gom. Kjærstrup Chokolade frestar med handgjord choklad. Prova också glassen från prisade Boisen Is. Snogebæk bjuder vidare på trivsamma kaféer, spännande butiker, fiskrökeri, konsthantverkare samt krämarmarknader varje vecka.

Beställ nu
Efterfråga din pris och beställ din semester genom att knappa in önskat ankomstdatum i beställingsboxen här på sidan. Ni är också alltid hjärtligt välkomna att ringa oss alla veckans dagar på +45 56 95 72 95 eller mejla: info@semester-bornholm.se, så hjälper vi gärna till med att ordna en skön semester på Bornholm.

Søren Sillehoved trollbindar med sina berättelser

Massor av spännande berättelser.

Spännande historier
Det finns många spännande berättelser med anknytning till Bornholms historia och speciella natur. För att ni ska få så stort utbyte som möjligt av er vistelse, tar vi er med på en guidad tur till Bornholms "hemliga platser". Vår guide på turerna är Søren Sillehoved - och ja, det är faktiskt hans riktiga namn! Søren Sillehoved har utnämnts till en av Danmarks bästa guider, och han är en riktig mästare på att trollbinda både barn och vuxna med sina spännande berättelser.

Guidade turer nästan var dag
De guidade turerna äger rum nästan var dag under perioden mars-oktober. Som våra gäster kan ni följa med gratis på en av dessa turer - kom bara ihåg att hämta biljetterna i receptionen. Eftersom deltagarantalet är begränsat gäller erbjudandet tyvärr inte för gruppresor med fler än 10 personer.

Turerna försiggår över hela Bornholm. Fråga gärna i receptionen hur ni lättast tar er till rundturernas startplatser.

Beställ nu
Efterfråga din pris och beställ din semester genom att knappa in önskat ankomstdatum i beställingsboxen här på sidan. Ni är också alltid hjärtligt välkomna att ringa oss alla veckans dagar på +45 56 95 72 95 eller mejla: info@semester-bornholm.se, så hjälper vi gärna till med att ordna en skön semester på Bornholm.

Bilder från Bornholm

Rökeriet “Nordbornholms Røgeri” i Allinge

“Christiansøfarten” i Gudhjem

Hamnen i Gudhjem

Njut av klipporna

Segla med “Hammerhavnens Baadfart”

Hammershus

Klippformationen “Løvehovederne”

Hamnen “Hammerhavnen”

Lantbruksmuseet “Melstedgaard”

Dueodde

Rundkyrkan i Østerlars

Helligdommen

Beställlning
Beställ din semester på Klintely vid att knappa in ert önskade ankomstdatum i beställningsrutan här. Ni kan också maila eller ringa till oss nu på +45 5695 7295 så ger vi er goda råd och idéer till härliga semesterdagar på Bornholm.

Fann du inte det du letade efter?

Ring eller skriv till oss nu och få tips till en härlig semester på Bornholm.

Ring till oss, vi svarar alla veckans dagar.

0045 56 95 72 95

Du får det bästa priset
Genom oss bokar du direkt av uthyraren, och kan därför vara säker på att få det bästa priset. Våra priser inkluderar alltid städning, strömförbrukning och gratis avbeställningsskydd. Vi har med andra ord inga “dolda” kostnader.

Billiga flyg- och färjebiljetter
Vi bokar gärna dina flyg- och färjebiljetter, priset kommer alltid att vara billigare än om du skulle boka på egen hand.

Valfri ankomstdag
Till nästan alla våra resmål kan du ankomma och avresa på den veckodag du önskar, och du behöver inte boka hela veckor.