Praktisk info - Årsdale Søpark

  • Unikt design
  • Hyggelig havnestemning
  • Rolige omgivelser
  • Gratis internet
  • Gratis lån af cykler
  • Nybyggede lejligheder
kort Årsdale

Årsdale Søpark


Adress
Årsdale Søpark
Norre Bakke 3, Årsdale
3740 Svaneke
Telefon: 0045 5695 7295 

Allergianpassade lägenheter
Alla lägenheter är rökfria. Om du är allergisk mot pälsdjur, är det möjligt att välja en lägenhet som är husdjursfri. Se till att informera oss om detta i samband med bokning, så ser vi till att reservera en allergianpassad lägenhet till dig.
Eventuella allergier mot dun är inte heller något problem, då våra täcken och kuddar inte innehåller dun.

Ankomstdagar
Man kan ankomma och avresa alla dagar i veckan - vi har alltså inga fasta ankomstdagar. Det ger optimala möjligheter att utforma semestern helt efter egna önskemål och även att välja de billigaste färjedagarna. De billigaste färjedagarna är vanligtvis måndagar, tisdgar, onsdagar och torsdagar.

Ankomsttid
Du får tillträde till semesterlägenheten från kl. 15.00. Läs vid behov mer i avsnittet "Nycklar", om du ankommer sent på kvällen.

Avresedagen
På avresedagen ber vi dig vänligen lämna semesterlägenheten kl. 10.00. 

Babyutrustningspaket
Du kan kostnadsfritt låna ett babyutrustningspaket som består av: matstol, barnsäng, paraplysulky, skötdyna och badbalja. Utrustningen hämtas i recptionen på semesteranläggningen. Vi ber dig beställa detta paket i samband med er bokning - skriv endast ett meddelande i kommentarfältet.

Betalningsvillkor
Vi ber er vänligen betala en deposition på 25% av resans pris senast 10 dagar efter att ni har mottagit er bekräftelse från oss. Restbeloppet skall vara oss tillhanda senast 45 dagar före er ankomst. Om ni bokar så sent att det är mindre än 44 dagar till er ankomst, ber vi er att sätta in hela hyresbeloppet dagen efter att nu har mottagit bekräftelse från oss.

Boka flera lägenheter samtidigt
Om du önskar boka flera lägenheter samtidigt, görs endast en vanlig bokning av en lägenhet - men notera i kommentarfältet i bokningsformuläret hur många lägenheter du vill boka. Sedan gör vi en manuell hantering av bokningen - och vi bemödar oss givetvis för att se till att lägenheterna ligger så nära varandra som möjligt.

Buss på Bornholm
Om ni vill ta bussen till Årsdale Søpark, finns en busshållplats 150 meter från Årsdale Søpark. Se linjekarta inklusive priser och rabattmöjligheter på www.bat.dk.

Cykeluthyrning
Du kan låna cyklar gratis på Årsdale Søpark. Cyklarna passar fint till kortare turer - exempelvis till Svaneke, men om du skall göra längre utflykter, rekommenderar vi dig att hyra cyklar med fler växlar i någon av öns cykelaffärer. Vi rekommenderar bland andra Boss Cykler.

Handikappanpassning
Semesterlägenheterna är inte speciellt handikappanpassade, men mycket handikappvänliga - exempelvis har dörrarna tillräcklig dörrbredd för att passa till en rullstol. Det finns inte heller några trappsteg i lägenheterna. Badrummet har tillräcklig plats för att man ska kunna vända med en vanlig rullstol. Vänligen meddela oss, om du medbringar rullstol - så gör vi vårt yttersta för att finna bästa möjliga lägenhet till dig.

Hundar/katter
Hundar och katter är välkomna i vissa av lägenheterna på Årsdale Søpark. Informera oss vid bokningen om du önskar ta med en hund/katt. På grund av den extra städning som krävs från vår sida, kostar det SEK 347 att ta med sig hunden/katten. Medbringer du 3 eller fler hundar/kattar är priset 694 SEK. Priset gäller för hela vistelsen. Läs eventuell mer här: Hund/Katt till Bornholm

Inköp
Det finns en liten närbutik, kallad Høkeren, i Årsdale. För större inköp rekommenderar vi Svaneke Brugs (4 minuter i bil från Årsdale), som har öppet 08.00 - 18.00 alla veckans dagar (i högsäsongen är det utökade öppettider). I Nexø, som ligger 8 km från Årsdale finns Fakta, Kvickly liksom Netto, vilka också har öppet alla veckans dagar.

Internet
Der är gratis internet i alla semesterlägenheterna i Årsdale Søpark.
Signalen kan variera beroende på antalet av samtidiga brukare. Om internet skall användas till arbete, rekommenderar vi att man medtager eget mobilt bredband. Dvs. att om nätet inte fungerar optimalt, utlöser det ingen ekonomisk kompensation.   

Köksutrustning
Semesterlägenheterna i Årsdale Søpark har ett välutrustat kök – med servis för 4 personer.

Nycklar
Nyckelutlämning sker på Årsdale Søpark, oavsett vilken tid på dagen man ankommer.

Parkering
Det är gratis parkering vid Årsdale Søpark. Parkeringsplatserna ligger 10-100 meter från Årsdale Søpark.

Städning
Semester ska vara semester! Därför ansvarar vi för att städa din lägenhet före din ankomst och efter er avresa - så kan du alltid vara säker på att lägenheten är ordentligt städad när du kommer och slipper besväret med att städa före hemresan. Betalningen för städningen ingår i priset - du behöver alltså inte betala extra för städningen.
Allt du behöver göra vid avresan är att slänga ev. sopor samt diska. 

Strykjärn
Man kan låna strykjärn och strykbräda i Årsdale Søpark - och det är naturligtvis gratis.

Telefonnummer
Alla frågor angående Årsdale Søpark: 0045 56 95 72 95.

TV-Kanaler
Semesterlägenheterna i Årsdale Søpark har tv med danska, svenska och tyska kanaler.

Tvättmaskin och torktumlare
Om du behöver tvätta, kan du gratis låna tvättmaskin och torktumlare i Årsdale Søpark. 

Täcken/sänglinne
Det finns täcken och kuddar i lägenheten. Sängkläder och handdukar är därför det enda du måste ta med själv. Alternativt kan du hyra ett linnepaket, bestående av lakan, kuddar och påslakan samt en stor och en liten handduk, för SEK 187,- per person. Kom ihåg att förbeställa om du vill hyra sängkläder/handdukar.

Beställ nu
Efterfråga din pris och beställ din semester genom att knappa in önskat ankomstdatum i beställingsboxen här på sidan. Ni är också alltid hjärtligt välkomna att ringa oss alla veckans dagar på +45 56 95 72 95 eller mejla: info@semester-bornholm.se, så hjälper vi gärna till med att ordna en skön semester på Bornholm.

Fann du inte det du letade efter?

Ring eller skriv till oss nu och få tips till en härlig semester på Bornholm.

Ring till oss, vi svarar alla veckans dagar.

0045 56 95 72 95

info@teambornholm.dk

Du får det bästa priset
Genom oss bokar du direkt av uthyraren, och kan därför vara säker på att få det bästa priset. Våra priser inkluderar alltid städning, strömförbrukning och gratis avbeställningsskydd. Vi har med andra ord inga “dolda” kostnader.

Billiga flyg- och färjebiljetter
Vi bokar gärna dina flyg- och färjebiljetter, priset kommer alltid att vara billigare än om du skulle boka på egen hand.

Valfri ankomstdag
Till nästan alla våra resmål kan du ankomma och avresa på den veckodag du önskar, och du behöver inte boka hela veckor.