Praktisk info - Østersøen Semesterlägenheter

  • Havudsigt
  • Pool
  • Voksenferie
  • Gratis Wi-Fi
  • Fiskerlejestemning
  • Tæt på restauranter
  • Hunde velkommen
kort Svaneke

Østersøen Semesterlägenheter

Adress
Østersøen Semesterlägenheter
Havnebryggen 5
3740 Svaneke

Telefon: +45 56 95 72 95
Telefax: +45 56 95 34 66
Mail: info@semester-bornholm.se

Allergianpassade lägenheter
Alla lägenheter är rökfria. Om du är allergisk mot pälsdjur, är det möjligt att välja en lägenhet som är husdjursfri. Se till att informera oss om detta i samband med bokning, så ser vi till att reservera en allergianpassad lägenhet till dig.
Eventuella allergier mot dun är inte heller något problem, då våra täcken och kuddar inte innehåller dun.

Ankomstdagar
Under perioden 3 juli till 14 augusti er söndag ankomst- och avresedag. Under andra perioder finns inga fasta ankomstdagar. Före 3 juli och efter 14 augusti kan du då boka minisemester på ex. 3-4-5 nätter,

Ankomsttid
Du får tillträde till semesterlägenheten från kl. 15.00. Läs vid behov mer i avsnittet "Nycklar", om du ankommer sent på kvällen.

Avresedagen
På avresedagen ber vi dig vänligen lämna semesterlägenheten kl. 10.00. 

Babyutrustningspaket
Du kan kostnadsfritt låna ett babyutrustningspaket som består av: matstol, barnsäng, paraplysulky, skötdyna och badbalja. Utrustningen hämtas i recptionen på semesteranläggningen. Vi ber dig beställa detta paket i samband med er bokning - skriv endast ett meddelande i kommentarfältet.

Betalningsvillkor
Vi ber er vänligen betala en deposition på 25 % av resans pris senast 10 dagar efter att ni har mottagit er bekräftelse från oss. Restbeloppet skall vara oss tillhanda senast 45 dagar före er ankomst. Om ni bokar så sent att det är mindre än 44 dagar till er ankomst, ber vi er att sätta in hela hyresbeloppet dagen efter att nu har mottagit bekräftelse från oss.

Boka flera lägenheter samtidigt
Om du önskar boka flera lägenheter samtidigt, görs endast en vanlig bokning av en lägenhet - men notera i kommentarfältet i bokningsformuläret hur många lägenheter du vill boka. Sedan gör vi en manuell hantering av bokningen - och vi bemödar oss givetvis för att se till att lägenheterna ligger så nära varandra som möjligt.

Buss på Bornholm
Om ni vill ta bussen till Østerseøens Semesterlägenheter, finns en busshållplats 100 meter från Østersøens Semesterlägenheter. Se linjekarta inklusive priser och rabattmöjligheter på www.bat.dk.

Cykeluthyrning
Du kan hyra cyklar hos Svaneke Vandrehjem, Reberbanevej 9, Svaneke. Tlf. +45 56 49 62 42

Handikappanpassning
Semesterlägenheterna är inte speciellt handikappanpassade. Vänligen meddela oss, om du medbringar rullstol - så gör vi vårt yttersta för att finna bästa möjliga lägenhet till dig.

Hundar/katter
Hundar och katter är välkomna i vissa av Østersøen semesterlägenheter. Informera oss vid bokningen om du önskar ta med en hund/katt. På grund av den extra städning som krävs från vår sida, kostar det SEK 347 att ta med sig hunden/katten. Medbringer du 3 eller fler hundar/katter är priset 694 SEK. Priset gäller för hela vistelsen. Läs eventuell mer här: Hund/Katt till Bornholm

Vi har varje år många gäster, som tar med sig sin hund eller katt till Bornholm. Det är enkelt - tänk bara på att de svenska tullmyndigheternas krav måste vara uppfyllda. Normalt är reglerna för införsel av djur till Sverige restriktiva.

Internet
Der är gratis internet i alla Østersøen Semesterlägenheter. Signalen kan variera beroende på antalet av samtidiga brukare. Om internet skall användas till arbete, rekommenderar vi att man medtager eget mobilt bredband. Dvs. att om nätet inte fungerar optimalt, utlöser det ingen ekonomisk kompensation.   

Köksutrustning
Semesterlägenheterna i Østersøen Semesterlägenheter har ett välutrustat kök.

Nycklar
Nycklarna hämtas i receptionen på Østersøen Semesterlägenheter. Om du ankommer när receptionen är stängd, hänger det på dörren till receptionen en välkomsthälsning med ditt namn på. I detta kuvert ligger nyckeln samt information om vilket hus du skall bo i.

Parkering
Det är gratis parkering i Østersøen Semesterlägenheter. Parkeringsplatsen til Østersøen Semesterlägenheter har indkörsel från Postgade 2. Du kan se et kort ved at trykke på dette link: Vejbeskrivelse
Hvis du er gangbesværet eller bruger kørestol, kan vi reservere en p-plads til dig. Husk blot at orientere os i forbindelse med din bestilling.

Städning
Semester ska vara semester! Därför ansvarar vi för att städa din lägenhet före din ankomst och efter er avresa - så kan du alltid vara säker på att lägenheten är ordentligt städad när du kommer och slipper besväret med att städa före hemresan. Betalningen för städningen ingår i priset - du behöver alltså inte betala extra för städningen.
Allt du behöver göra vid avresan är att slänga ev. sopor samt diska. 

Strykjärn
Man kan låna strykjärn och strykbräda i receptionen - och det är naturligtvis gratis.

Täcken/sänglinne
Det finns täcken och kuddar i lägenheten. Sängkläder och handdukar är därför det enda du måste ta med själv. Alternativt kan du hyra ett linnepaket, bestående av lakan, kuddar och påslakan samt en stor och en liten handduk, för SEK 187,- per person. Kom ihåg att förbeställa om du vill hyra sängkläder/handdukar.

Tvättmaskin och torktumlare
Om du behöver tvätta, kan du gratis låna tvättmaskin och torktumlare i Østersøen Semesterlägenheter.

Beställ nu
Efterfråga din pris och beställ din semester genom att knappa in önskat ankomstdatum i beställingsboxen här på sidan. Ni är också alltid hjärtligt välkomna att ringa oss alla veckans dagar på +45 56 95 72 95 eller mejla: info@semester-bornholm.se, så hjälper vi gärna till med att ordna en skön semester på Bornholm.

Fann du inte det du letade efter?

Ring eller skriv till oss nu och få tips till en härlig semester på Bornholm.

Ring till oss, vi svarar alla veckans dagar.

0045 56 95 72 95

info@teambornholm.dk

Du får det bästa priset
Genom oss bokar du direkt av uthyraren, och kan därför vara säker på att få det bästa priset. Våra priser inkluderar alltid städning, strömförbrukning och gratis avbeställningsskydd. Vi har med andra ord inga “dolda” kostnader.

Billiga flyg- och färjebiljetter
Vi bokar gärna dina flyg- och färjebiljetter, priset kommer alltid att vara billigare än om du skulle boka på egen hand.

Valfri ankomstdag
Till nästan alla våra resmål kan du ankomma och avresa på den veckodag du önskar, och du behöver inte boka hela veckor.