Klicka för pris och lediga perioder

Bostadtyp

När vill du resa

Praktisk info - Østersøen Ferielejligheder

  • Havudsigt
  • Pool
  • Voksenferie
  • Gratis Wi-Fi
  • Fiskerlejestemning
  • Tæt på restauranter
  • Hunde velkommen
kort Svaneke

+45 56 95 72 95
info@semester-bornholm.se

Ring eller skriv till oss nu och få tips till en härlig semester på Bornholm.

Vi svarar i telefonen alla veckans dagar.

Østersøen Semesterlägenheter

Adress
Østersøen Ferielejligheder
Havnebryggen 5
3740 Svaneke

Telefon: +45 56 95 72 95
Telefax: +45 56 95 34 66
Mail: info@semester-bornholm.se

Allergianpassade lägenheter
Alla lägenheter är rökfria. Om du är allergisk mot pälsdjur, är det möjligt att välja en lägenhet som är husdjursfri. Se till att informera oss om detta i samband med bokning, så ser vi till att reservera en allergianpassad lägenhet till dig.
Eventuella allergier mot dun är inte heller något problem, då våra täcken och kuddar inte innehåller dun.

Ankomstdagar
Man kan ankomma och avresa alla dagar i veckan - vi har alltså inga fasta ankomstdagar. Det ger optimala möjligheter att utforma semestern helt efter egna önskemål och även att välja de billigaste färjedagarna. De billigaste färjedagarna är vanligtvis måndagar, tisdgar, onsdagar och torsdagar.

Ankomsttid
Du får tillträde till semesterlägenheten från kl. 15.00. Läs vid behov mer i avsnittet "Nycklar", om du ankommer sent på kvällen.

Avresedagen
På avresedagen ber vi dig vänligen lämna semesterlägenheten kl. 10.00. 

Babyutrustningspaket
Du kan kostnadsfritt låna ett babyutrustningspaket som består av: matstol, barnsäng, paraplyvagn, skötdyna och badbalja. Utrustningen hämtas i recptionen på semesteranläggningen. Vi ber dig beställa detta paket i samband med er bokning - skriv endast ett meddelande i kommentarfältet.

Betalningsvillkor
Ett depositum på 25 % av resans pris skall vara oss tillhanda senast 14 dagar efter det att du har fått vår bekräftelse. Resterande belopp ska betalas senast 4 veckor före ankomst. Vid en sen bokning, där mindre än 4 veckor återstår till ankomsten, avtalar vi betalningsdatum i samband med bokningen av semestervistelsen. 

Boka flera lägenheter samtidigt
Om du önskar boka flera lägenheter samtidigt, görs endast en vanlig bokning av en lägenhet - men notera i kommentarfältet i bokningsformuläret hur många lägenheter du vill boka. Sedan gör vi en manuell hantering av bokningen - och vi bemödar oss givetvis för att se till att lägenheterna ligger så nära varandra som möjligt.

Buss på Bornholm
Om du önskar att ta bussen till Østersøen Semesterlägenheter, kan du använda busslinje 3. Bussarna kör från Rønne hamn. Bussen holder på torget i Svaneke. Når du åker tilbaks til Rønne, kan du använda busslinje 5. Busstabeller och priser finns i denna link: www.bat.dk

Cykeluthyrning
Du kan hyra cyklar hos Svaneke Vandrehjem, Reberbanevej 9, Svaneke. Tlf. +45 56 49 62 42

Handikappanpassning
Semesterlägenheterna är inte speciellt handikappanpassade. Vänligen meddela oss, om du medbringar rullstol - så gör vi vårt yttersta för att finna bästa möjliga lägenhet till dig.

Hundar/katter
Hundar och katter är välkomna i vissa av Østersøen semesterlägenheter. Informera oss vid bokningen om du önskar ta med en hund/katt. På grund av den extra städning som krävs från vår sida, kostar det SEK 333 att ta med sig hunden/katten. Priset gäller för hela vistelsen.

Vi har varje år många gäster, som tar med sig sin hund eller katt till Bornholm. Det är enkelt - tänk bara på att de svenska tullmyndigheternas krav måste vara uppfyllda. Normalt är reglerna för införsel av djur till Sverige restriktiva.

Internet
Der är gratis internet i alla Østersøen Semesterlägenheter. Signalen kan variera beroende på antalet av samtidiga brukare. Om internet skall användas till arbete, rekommenderar vi att man medtager eget mobilt bredband. Dvs. att om nätet inte fungerar optimalt, utlöser det ingen ekonomisk kompensation.   

Köksutrustning
Semesterlägenheterna i Østersøen Semesterlägenheter har ett välutrustat kök.

Nycklar
Nycklarna hämtas i receptionen på Østersøen Semesterlägenheter. Om du ankommer när receptionen är stängd, hänger det på dörren till receptionen en välkomsthälsning med ditt namn på. I detta kuvert ligger nyckeln samt information om vilket hus du skall bo i.

Pensioniärsrabatt
Som pensionär har du möjlighet att uppleva Bornholm lite billigare. När du beställer boende inklusive färjetransport med bil, markerar du bara i bokningsfältet till höger på sidan, att du önskar en "Pensionärsbil-biljett", så får du färjebiljetten till rabatterat pris. Följande regler gäller för att kunna utnyttja pensionärsrabatten:
* Minst en av resedeltagearna skall vara pensionär eller förtidspensionär.
* Ni får max vara två personer i bilen (det går dock bra att ta med upp till tre barn under 11 år i bilen).
* Pensionärsrabatten gäller ej vid andra kampanjerbjudanden, där det redan ges rabatt på färjebiljetten (kampanjerbjudanden är de reser, som står på startsidan på vår hemsida).

Notera att färjan kan ha ett begränsat antal pensionärsbiljetter på utvalda avgångar.

Parkering
Det är gratis parkering i Østersøen Semesterlägenheter. Parkeringsplatsen til Østersøen Semesterlägenheter har indkörsel från Postgade 2. Du kan se et kort ved at trykke på dette link: Vejbeskrivelse
Hvis du er gangbesværet eller bruger kørestol, kan vi reservere en p-plads til dig. Husk blot at orientere os i forbindelse med din bestilling.

Städning
Semester ska vara semester! Därför ansvarar vi för att städa din lägenhet före din ankomst och efter er avresa - så kan du alltid vara säker på att lägenheten är ordentligt städad när du kommer och slipper besväret med att städa före hemresan. Betalningen för städningen ingår i priset - du behöver alltså inte betala extra för städningen.
Allt du behöver göra vid avresan är att slänga ev. sopor samt diska. 

Strykjärn
Man kan låna strykjärn och strykbräda i receptionen - och det är naturligtvis gratis.

Täcken och sänglinne
Det är täcken och huvudkuddar i lägenheten. Lakan och handdukar är därför det endaste som du skall ta med. Alternativt kan du hyra det i receptionen för 115 SEK för lakan och 35 SEK för handdukar. Vänligen reservera om du önskar hyra lakan/haddukar.

Tvättmaskin och torktumlare
Om du behöver tvätta, kan du gratis låna tvättmaskin och torktumlare i Østersøen Semesterlägenheter.

Beställ nu
Efterfråga din pris och beställ din semester genom att knappa in önskat ankomstdatum i beställingsboxen här på sidan. Ni är också alltid hjärtligt välkomna att ringa oss alla veckans dagar på +45 56 95 72 95 eller mejla: info@semester-bornholm.se, så hjälper vi gärna till med att ordna en skön semester på Bornholm.

Fann du inte det du letade efter?

Ring eller skriv till oss nu och få tips till en härlig semester på Bornholm.

Ring till oss, vi svarar alla veckans dagar.

0045 56 95 72 95

Du får det bästa priset
Genom oss bokar du direkt av uthyraren, och kan därför vara säker på att få det bästa priset. Våra priser inkluderar alltid städning, strömförbrukning och gratis avbeställningsskydd. Vi har med andra ord inga “dolda” kostnader.

Billiga flyg- och färjebiljetter
Vi bokar gärna dina flyg- och färjebiljetter, priset kommer alltid att vara billigare än om du skulle boka på egen hand.

Valfri ankomstdag
Till nästan alla våra resmål kan du ankomma och avresa på den veckodag du önskar, och du behöver inte boka hela veckor.

Boka nu
Välj ditt resmål genom att klicka på bilden som motsvarar resmålet - eller ring oss nu med detsamma på 0045 56 95 72 95, så ger vi dig gärna tips till en härlig semester på Bornholm.