Boesvang Semesterlägenhet - Boesvang - Semesterlägenhet i Allinge för 2-3 personer med havsglimt

  • God beliggenhed
  • Allinge-Sandkås
  • Tæt på strand
  • Swimmingpool
  • Havkig
kort Allinge

Trevlig semesterlägenhet vid Allinge

Se fram emot att bo i en fin semesterlägenhet för 2-3 personer med vacker havsglimt i Allinge. Boesvang har utsikt mot den bornholmska nordkusten, som sträcker sig ned mot Gudhjem. Här bor du i ett trevligt område med nära till alla de populära bornholmska semesterupplevelserna.

Semesterlägenheten Boesvang passar till par eller den lilla familjen med ett barn. Ni har också tillgång till en gemensam uppvärmd swimmingpool som ligger vid huvudbyggnaden i Boesvang, endast 35 meter från semesterlägenheten.

Boesvang - Kombinerat sov- och vardagsrum

Boesvang - Kombinerat sov- och vardagsrum

Boesvang - Vardagsrum med bäddsoffa

Boesvang - Vardagsrum med bäddsoffa

Boesvang - Terrass med havsglimt åt vänster

Boesvang - Terrass med havsglimt åt vänster

Klicka för pris och lediga perioder

Boesvang: Semesterhus för 2-3 personer med havsglimt
När vill du resa
Boesvang - Kök

Boesvang - Kök

Boesvang - Kök vid ingången

Boesvang - Kök vid ingången

Boesvang - Badrum med duschkabin och golvvärme

Boesvang - Badrum med duschkabin och golvvärme

Boesvang - Utsikt över grönområde och kusten framför terrassen

Boesvang - Utsikt över grönområde och kusten framför terrassen

Boesvang - Semesterlägenheter

Boesvang - Semesterlägenheter

Fin semesterlägenhet vid Allinge med havsglimt  

Semesterlägenheten Boesvang ligger endast 1 kilometer från Allinge på Nordbornholm och är omgiven av fin natur. Boesvang ligger högt över havet med vacker havsutsikt där man kan se den bornholmska kusten slingra sig vackert ner mot Gudhjem. I vardagsrummet finns utgång till en egen terrass med trädgårdsmöbler som är den perfekta platsen för att tillbringa några timmar i solen med en bok eller ett glas vin.

Semesterlägenheten Boesvang är en trevlig gavellägenhet med: Entré, kök med elektriska kokplattor, kylskåp med litet frysfack och kombiugn, badrum med duschkabin, kombinerat vardags- och sovrum med 3 sovplatser (bäddsoffa och dagbädd) samt matplats. Utgång till öppen terrass med trädgårdsmöbler. Dessutom finns gratis tillgång till gemensam swimmingpool vid huvudbyggnaden.

Introduktionsrabatt under 2023
2023 är första året som Semester Bornholm står för uthyrningen av Boesvang. Därför får du självklart tillgång till extra bra introduktionspriser. Välj önskad period för att se ditt rabattpris. Kom ihåg att el-, vatten- och värmeförbrukning samt slutstädning är inkluderat i hyrespriserna.

Trygghetsgaranti

Världen har blivit mer oförutsägbar. På Boesvang Semesterlägenhet kan du köpa vistelser med Trygghetsgaranti, som gör att du kan avbeställa din semester gratis om du trots allt inte vill resa. Du behöver inte uppge någon anledning, och du kan avboka ända fram till 30 dagar innan din ankomst. Priset är endast SEK 454,- per semesterbostad. Beställ Trygghetsgarantin i samband med bokningen av din semester. Du kan också läsa mer om Trygghetsgarantin här.

Semesterlägenheten Boesvang - Information

* Storlek: 29 m2
* Kombinerat sov- och vardagsrum: En bäddsoffa för 2 personer (140 cm) samt en dagbädd för en person.  
* Antal badrum: 1 badrum med duschkabin, toalett och golvvärme.
* Terrass: Ja, det finns en öppen terrass med trädgårdsmöbler. 
* Balkong: Ja, det finns balkong med havsutsikt och trädgårdsmöbler.
* Vitvaror: 2 elektriska kokplattor, kombiugn och kylskåp med frysfack.
* Tvättmöjligheter: Det är tyvärr inte möjligt att tvätta kläder på Boesvang.  
* Swimmingpool: Ja, det finns en gemensamt uppvärmd (mitten av juni – mitten av september) swimmingpool utomhus som du kan utnyttja gratis.  
* Internet: Ja, Boesvang har gratis internet.
* Avstånd till inköp: 1 kilometer. 
* Avstånd till stranden: 800 meter (Sandkås strand) och 1400 meter (Næs strand, Allinge).
* Avstånd till vatten: 300 meter. 
* Avstånd till restauranger: 1400 meter.
* Husdjur: Semesterlägenheten är husdjursfri.
* Rökning: Semesterlägenheten är rökfri.
* Ankomstdag: Under perioden 6 juli - 17 augusti är torsdag ankomst-/avresedag. Under övriga perioder kan du som utgångspunkt fritt välja ankomstdag under veckan. Under vissa perioder kan det av hänsyn till övriga bokningar på Boesvang dock finnas begränsningar gällande val av ankomstdag. Utanför perioden 6 juli – 17 augusti behöver du som utgångspunkt inte hyra hela veckor, så att du även kan välja att ta en minisemester under 3-5 nätter. Det ger dig möjlighet att planera semestern helt utifrån dina egna önskemål, och välja att resa under de dagar då färjebiljetterna är som billigast. Det är i regel måndagar, tisdagar, onsdagar och torsdagar.
* Ankomst- och avresetidpunkt: Du får tillgång till semesterlägenheten från klockan 15.00 på ankomstdagen. På avresedagen ber vi dig att lämna semesterlägenheten senast klockan 10.00 så att vi kan städa sommarhuset innan nästa gäst kommer.  
* Städning samt vatten- och elförbrukning: Såväl städning vid ankomst och avresa som vatten- och elförbrukning ingår i hyrespriset.

Boka din semester på Boesvang i Allinge nu

Se priser för Boesvang genom att trycka på prislistan. Du kan också efterfråga priser inklusive färjeöverfart – samt se lediga perioder – genom att använda bokningsformuläret överst på sidan. Välj lägenhetstyp i listan och ange önskad ankomst- och avresedag. Om du vill boka flera lägenheter behöver du bara uppge det i kommentarsfältet. Du är också alltid mycket välkommen att ringa till oss alla veckans dagar: +45 56 95 72 95

 

Fann du inte det du letade efter?

Ring eller skriv till oss nu och få tips till en härlig semester på Bornholm.

Ring till oss, vi svarar alla veckans dagar.

0045 56 95 72 95

info@semester-bornholm.se

Du får det bästa priset
Genom oss bokar du direkt av uthyraren, och kan därför vara säker på att få det bästa priset. Våra priser inkluderar alltid städning, strömförbrukning och gratis avbeställningsskydd. Vi har med andra ord inga “dolda” kostnader.

Trygghetsgaranti
Du kan köpa vistelser med Trygghetsgaranti, som gör att du kan boka den semester du önskar dig – och samtidigt känna dig trygg eftersom du kan avboka den igen utan extra kostnad.

Billiga flyg- och färjebiljetter
Vi bokar gärna dina flyg- och färjebiljetter, priset kommer alltid att vara billigare än om du skulle boka på egen hand.

Valfri ankomstdag
Till nästan alla våra resmål kan du ankomma och avresa på den veckodag du önskar, och du behöver inte boka hela veckor.