Praktisk info - Boesvang - Semesterlägenhet i Allinge för 2-3 personer med havsglimt

  • God beliggenhed
  • Allinge-Sandkås
  • Tæt på strand
  • Swimmingpool
  • Havkig
kort Allinge

Praktiske informationer om Boesvang Ferielejlighed

Boesvang
Tejnvej 25 Lejl. 8
3770 Allinge

Telefonbokning: +45 56 95 72 95
Mail: info@semester-bornholm.se

Ankomsttid
Du kan komma in i semesterlägenheten från kl. 15.00 på ankomstdagen. Läs eventuellt mer under punkten "Nyckelutlämning".

Avresetid
På avresedagen ber vi dig vänligast att lämna semesterlägenheten senast kl. 10.00, så att den hinner bli städad åt efterföljande gäster.

Ankomstdagar
Under perioden 29 juni - 10 augusti är det torsdag som är ankomst-/avresedag. I andra perioder kan du i princip fritt välja ankomstdag i veckan. I vissa perioder, på grund av de andra bokningarna, kan det dock finnas begränsningar i valet av ankomstdag. I regel behöver du inte heller hyra hela veckor. Det ger dig möjlighet att sätta ihop semestern efter ditt val, precis som du kan välja att resa på de billigaste färjedagarna. De billigaste färjedagarna är vanligtvis måndagar, tisdagar, onsdagar och torsdagar.

Babypaket
Du kan gratis låna ett babypaket bestående av: Barnstol, barnsäng, ihopfällbar vagn (stabil paraplyvagn med sufflett, med helt plant ryggläge), skötbädd och badkar. Vi ber dig vänligast reservera babypaketet i samband med din bokning.

Betalningsvillkor
Vi ber dig vänligast att betala in en deposition på 25 % av resans pris senast 10 dagar efter att du har mottagit vår bekräftelse på din beställning. Resterande belopp ska betalas in senast 45 dagar innan din ankomst. Om du gör din beställning mindre än 45 dagar innan din ankomst ber vi dig att betala dagen efter att du har mottagit vår bekräftelse på din beställning.  

Buss till Boesvang Semesterlägenhet
Busshållplatsen  ligger cirka 400 meter från semesterlägenheterna. Tidtabeller för bussarna samt översiktkarta över samtliga bussnät på Bornholm hittar du här: www.bat.dk

El och vatten
El och vatten ingår i ditt hyrespris

Grill
Det finns en liten grill tillgänglig i semesterlägenheten. Men du är också välkommen att ta med din egen. Kom bara ihåg att ta hänsyn till grannarna.  

Handikappförhållanden
Boesvang är handikappvänligt. Det finns inga trappor och parkeringen ligger vid lägenheten.

Inköp
Närmaste inköpsmöjligehter finns i Super Brugsen och Netto i Allinge, som ligger cirka 1700 från Boesvang.

Hund
Det är tyvärr inte möjligt att ta med hund eller annat husdjur til Boesvang. Reser du med hund eller annat husdjur kan du kika på denna sida för att få inspiration till var du kan bo i stället.

Internet
Der är gratis internet i Boesvang. Signalen kan variera beroende på antalet av samtidiga brukare. Om internet skall användas till arbete, rekommenderar vi att man medtager eget mobilt bredband. Dvs. att om nätet inte fungerar optimalt, utlöser det ingen ekonomisk kompensation. 

Köksutrustning
Boesvang har et fin och välutrustad kök. Du behöver därför inte ta med någon köksutrustning.

Nyckelleverans
När vi skickar din bekräftelse informerar vi dig också om hur du får nyckeln till Boesvang. Det är en enkel process - och det är inga problem om du anländer sent på natten.

Parkeringsplats
Det finns en gratis parkeringsplats vid semesterlägenheten Boesvang.

Städning
Semester ska vara semester! Därför ansvarar vi för att städa din semesterlägenhet före din ankomst och efter er avresa - så kan du alltid vara säker på att semseterlägenheten är ordentligt städad när du kommer och slipper besväret med att städa före hemresan. Betalningen för städningen ingår i priset - du behöver alltså inte betala extra för städningen. Allt du behöver göra vid avresan är att slänga ev. sopor samt diska. 

Rökfri 
Boesvang är rökfri.

Täcken/sängkläder
Det finns täcken och huvudkuddar i lägenheten. Sängkläder och handdukar är därför det enda du själv behöver ta med. Alternativt kan du hyra ett paket bestående av lakan, örngott och påslakan samt en stor och en liten handduk för SEK 238:- per person. Kom gärna ihåg att förbeställa på +45 56 95 72 95, om du vill hyra sängkläder/handdukar. 

Tehanddukar, toalettpapper och mer
Vid din ankomst finns en tehandduk, disktrasa och uppstart av toalettpapper och kökshandduk i Boesvang. Om du behöver ytterligare, måste du se till att ta med / köpa det själv.

Tvättmöjligheter
Det är tyvärr inte möjligt att tvätta kläder på Boesvang. 

Boka din semester nu
Efterfråga din pris och beställ din semester i Boesvang genom att knappa in önskat ankomstdatum i beställingsboxen här på sidan. Ni är också alltid hjärtligt välkomna att ringa oss alla veckans dagar på +45 56 95 72 95 eller mejla: info@semester-bornholm.se, så hjälper vi gärna till med att ordna en skön semester på Bornholm

Fann du inte det du letade efter?

Ring eller skriv till oss nu och få tips till en härlig semester på Bornholm.

Ring till oss, vi svarar alla veckans dagar.

0045 56 95 72 95

info@semester-bornholm.se

Du får det bästa priset
Genom oss bokar du direkt av uthyraren, och kan därför vara säker på att få det bästa priset. Våra priser inkluderar alltid städning, strömförbrukning och gratis avbeställningsskydd. Vi har med andra ord inga “dolda” kostnader.

Trygghetsgaranti
Du kan köpa vistelser med Trygghetsgaranti, som gör att du kan boka den semester du önskar dig – och samtidigt känna dig trygg eftersom du kan avboka den igen utan extra kostnad.

Billiga flyg- och färjebiljetter
Vi bokar gärna dina flyg- och färjebiljetter, priset kommer alltid att vara billigare än om du skulle boka på egen hand.

Valfri ankomstdag
Till nästan alla våra resmål kan du ankomma och avresa på den veckodag du önskar, och du behöver inte boka hela veckor.