Praktisk Information - Dueodde Badehotel

  • Semesterlägenheter för 2-4 personer
  • Sommarhus för 6 personer
  • Dubbelrum
  • Strax intill den fantastiska sandstranden
  • Barnvänlig
  • Lugnt och fridfullt
kort Dueodde

Dueodde Badehotel

Adress
Adressen till Dueodde Badehotel är:
Dueodde Badehotel
Sirenevej 2, Dueodde
DK-3730 Nexø
Telefon: 0045 5695 7295
E-post: info@semester-bornholm.se

Allergianpassade lägenheter
Alla lägenheter på Dueodde Badehotel är rökfria. Om du är allergisk mot pälsdjur, kan du på Dueodde Badehotel välja en lägenhet som är husdjursfri. Informera oss vänligen om detta i samband med din bokning, så ser vi till att reservera en allergianpassad lägenhet till dig.
Eventuell dunallergi är inte heller något problem, eftersom våra täcken och kuddar inte innehåller dun.
I sommarhuset, är det inte möjligt att ta med husdjur.

Ankomstdagar
Du kan anlända och avresa den veckodag som passar bäst - vi har alltså inga fasta ankomstdagar, och som utgångspunkt behöver du inte heller hyra ett bestämt antal dagar. Det ger dig optimal möjlighet att utforma semester efter egna önskemål och även att välja de billigaste färjedagarna. De billigaste färjeavgångarna är som regel måndagar, tisdagar, onsdagar och torsdagar.

Ankomsttid
Du får tillträde till semesterlägenheten från kl. 15.00. Läs eventuellt mer under punkten  "Nycklar", om du ankommer sent.

Avresedagen
På avresedagen ber vi dig vänligen lämna semesterlägenheten kl. 10.00. 

Babyutrustningspaket
Du kan kostnadsfritt låna ett babyutrustningspaket som består av: barnstol, barnsäng, paraplysulky (kraftig med sufflett och ryggsätet kan läggas ned), skötdyna och badbalja. Utrustningen hämtas i recptionen på semesteranläggningen. Vi ber dig beställa detta paket i samband med bokning.

Betalningsvillkor
Vi ber er vänligen betala en deposition på 25% av resans pris senast 10 dagar efter att ni har mottagit er bekräftelse från oss. Restbeloppet skall vara oss tillhanda senast 45 dagar före er ankomst. Om ni bokar så sent att det är mindre än 44 dagar till er ankomst, ber vi er att sätta in hela hyresbeloppet dagen efter att nu har mottagit bekräftelse från oss.

Boka flera lägenheter samtidigt
Om du vill boka flera lägenheter samtidigt, gör du bara en vanlig bokning av en lägenhet via Internet - men notera i kommentarfältet på bokningsformuläret hur många lägenheter du vill boka. Sedan gör vi en manuell hantering av din bokning - och vi bemödar oss givetvis med att se till att lägenheterna ligger så nära varandra som möjligt.

Buss till Dueodde Badehotel
Om ni vill ta bussen till Dueodde Badehotel, finns en busshållplats 50 meter från Dueodde Badehotel. Se linjekarta inklusive priser och rabattmöjligheter på www.bat.dk.

Cykeluthyrning
Du kan hyra cyklar hos Møllers Camping, som ligger 300 meter från Dueodde Badehotel 

Handikappanpassning
Semesterlägenheterna på markplan kan användas av rullstolsburna - t.ex. är dörrhålen tillräckligt breda för vanliga rullstolar och lägenheten saknar trösklar. Badrummet är dock mindre handikappvänligt eftersom manöverutrymmet är begränsat och det är steg upp till duschhörnan. Meddela oss om någon i sällskapet är rullstolsburen - vi kommer att göra vårt yttersta för att hitta bästa möjliga semesterlägenhet åt er. Kom ihåg att det finns en gång- och körbro till stranden från Dueodde Badehotel så att även rullstolsburna enkelt kan ta sig till stranden.

Hundar/katter
Hundar och katter är välkomna i vissa av lägenheterna på Dueodde Badehotel. Informera oss vänligen vid bokningen, om ni önskar medbringa  hund/katt. På grund av den extra städning som krävs från vår sida, kostar det 352 SEK att ta med sig hunden/katten. 

Vi har varje år många gäster som tar med sig sin hund eller katt till Bornholm. Det är enkelt - tänk bara på att de svenska tullmyndigheternas krav måste vara uppfyllda. Normalt är reglerna för införsel av djur till Sverige restriktiva. Läs eventuell mer här: Hund/Katt till Bornholm

Inköp
Det går att göra vissa mindre inköp på själva Dueodde. För större inköp är Brugsen i Snogebæk eller Pedersker de närmaste större alternativen (båda ligger 4 km från Dueodde Badehotel).

Internet
Det är begränst internet på Dueodde Badehotel. Signalen kan variera beroende på antalet samtidiga brukare. Om internet skal användas till arbete, rekommenderar vi att man medtager eget mobilt bredband. Dvs. att om nätet inte fungerar optimalt, utlöser det ingen ekonomisk kompensation.

Köksutrustning
Semesterlägenheterna på Dueodde Badehotel har alla ett mindre kök med spis och ugn. I lägenheten finns köksutrustning, porslin och bestick. Du behöver därför inte ta med detta själv.

Frukost
Om du har bokat ett dubbelrum ingår frukosten i rumspriset. Har du bokat en lägenhet kan du köpa till frukost för 133 SEK/person/dag. Barn under 12 år 85 SEK/person/dag.
Barn under 3 år er fri. Det går att köpa frukost under perioden 1/6-31/8.

Frukosten serveras mellan kl.8.00-9.30.

Nycklar
Nyyckeln hämtas i receptionen på Dueodde Badehotel. Om du kommer när receptionen är stängd, kommer det hänga en välkomsthälsning med ditt namn på vid dörren till receptionen. På denna hälsning står vilken lägenhet du skall bo i. Dörren till lägenheten är olåst, och nyckeln ligger på matbordet.

Parkering
Det är gratis parkering vid Dueodde Badehotel.

Täcken/sängkläder
Det finns täcken och huvudkuddar i lägenheten. Sängkläder och handdukar är därför det enda du själv behöver ta med. Alternativt kan du hyra ett paket bestående av lakan, örngott och påslakan samt en stor och en liten handduk för SEK 190,- per person. Kom gärna ihåg att förbeställa på +45 56 95 72 95, om du vill hyra sängkläder/handdukar. 

Rökfria lägenheter
Alla fritidshus på Dueodde Badehotel är rökfria inomhus, och rökning på terrasser/balkonger är inte tillåten. Du får dock gärna röka i det stora parkområdet på Dueodde Badehotel.

Städning
Semester ska vara semester! Därför ansvarar vi för att städa din lägenhet före ankomst och efter avresa -  på så sätt är du alltid säker  på att lägenheten är ordentligt städad när du kommer och slipper besväret med att städa före hemresan. Betalningen för städningen ingår i priset - du behöver alltså inte betala extra för städningen.

Allt du behöver göra vid avresan är att slänga ev. sopor samt att diska efter dig.

Strykjärn
Strykjärn och strykbräda kan lånas gratis. Strykjärn och strykbräda finns i tvättrummet, till vilket nyckeln passar.

Tvättmaskin och torktumlare
Om du behöver tvätta kan du hyra vår tvättstuga i Dueodde Badehotel.

Lägenhetsnyckeln passar till tvättstugan.

Beställ nu
Efterfråga din pris och beställ din semester genom att knappa in önskat ankomstdatum i beställingsboxen här på sidan. Ni är också alltid hjärtligt välkomna att ringa oss alla veckans dagar på +45 56 95 72 95 eller mejla: info@semester-bornholm.se, så hjälper vi gärna till med att ordna en skön semester på Bornholm.

Fann du inte det du letade efter?

Ring eller skriv till oss nu och få tips till en härlig semester på Bornholm.

Ring till oss, vi svarar alla veckans dagar.

0045 56 95 72 95

info@semester-bornholm.se

Du får det bästa priset
Genom oss bokar du direkt av uthyraren, och kan därför vara säker på att få det bästa priset. Våra priser inkluderar alltid städning, strömförbrukning och gratis avbeställningsskydd. Vi har med andra ord inga “dolda” kostnader.

Billiga flyg- och färjebiljetter
Vi bokar gärna dina flyg- och färjebiljetter, priset kommer alltid att vara billigare än om du skulle boka på egen hand.

Valfri ankomstdag
Till nästan alla våra resmål kan du ankomma och avresa på den veckodag du önskar, och du behöver inte boka hela veckor.