Klicka för pris och lediga perioder

Bostadtyp

När vill du resa

I området - Gudhjem Penthouse

  • Swimmingpool
  • Gudhjem
  • Renoverad
  • Stor terrass
  • Havsutsikt
  • Bra beliggenhet
kort Gudhjem

+45 56 95 72 95
info@semester-bornholm.se

Ring eller skriv till oss nu och få tips till en härlig semester på Bornholm.

Vi svarar i telefonen alla veckans dagar.

Båtturer från hamnen i Gudhjem til Christiansø

Kvällsmys i området omkring hamnen i Gudhjem

Upplev lantbruksmuseet Melstedgaard

Gudhjem är trots sin ringa storlek en av Bornholms mest kända städer.
Gudhjem Penthouse ligger endast 150 meter från Gudhjems Hamn. Hamnen är Gudhjems hjärta. Här sjuder det av liv på de små kaféerna. Härifrån avgår dagliga båtturer till Ertholmene, som inkluderar de spännande fästningsöarna Christiansø och Frederiksø öster om Bornholm.

Man kan även ta en tur med det stolta fartyget Thor som stävar nerför kusten till de vackra klippformationerna "Helligdomsklipperne", där även Bornholms Kunstmuseum ligger. Medan Thor återvänder till Gudhjem, har ni möjlighet att besöka konstmuseet som bjuder på en imponerande samling av bornholmsk konst och sedan ta en senare avgång tillbaka till Gudhjem. Man kan också promenera tillbaka längs kuststigen. Det tar omkring en timme och är en oerhört vacker promenad.

Se ljuset i Gudhjem
Bognemark - Oluf Høsts mest kendte motiv. De många små välbevarade husen, som är byggda i nivåer längs den branta klippsluttningen, ger Gudhjem en alldeles speciell atmosfär. Redan på 1800-talet vallfärdade konstnärer till staden för att uppleva det speciella "Gudhjem-ljuset" över horisonten. En av de mest kända konstnärerna, Oluf Høst, har förärats ett eget museum i staden - här har ni goda möjligheter att få skåda "ljuset" och få en konstupplevelse utöver det vanliga.

Härlig sandstrand i tidsfickan Melsted
1.200 meter från Gudhjem Penthouse hittar ni den lilla samhället Melsted, som är som en tidsficka där tiden stått stilla sedan lång tid tillbaka. Staden lockar även med ett imponerande lantbruksmuseum och en liten, men härlig sandstrand.

Längst upp i Gudhjem tornar Gudhjem Mølle upp sig mot himlen. Den gamla väderkvarnen är nu förtiden "Födovaruambassad", där man kan smaka på en lång rad bornholmska delikatesser. Flera delikatesser finns att få på Gudhjems Røgeri, som ligger nere på hamnen. Prova en böckling med gräslök, rädisa och rå äggula - en specialitet från området, som kallas "Sol över Gudhjem". Varsågoda och välkomna till Gudhjem!

Beställ nu
Efterfråga din pris och beställ din semester genom att knappa in önskat ankomstdatum i beställingsboxen här på sidan. Ni är också alltid hjärtligt välkomna att ringa oss alla veckans dagar på +45 56 95 72 95 eller mejla: info@semester-bornholm.se, så hjälper vi gärna till med att ordna en skön semester på Bornholm.

 

Fann du inte det du letade efter?

Ring eller skriv till oss nu och få tips till en härlig semester på Bornholm.

Ring till oss, vi svarar alla veckans dagar.

0045 56 95 72 95

Du får det bästa priset
Genom oss bokar du direkt av uthyraren, och kan därför vara säker på att få det bästa priset. Våra priser inkluderar alltid städning, strömförbrukning och gratis avbeställningsskydd. Vi har med andra ord inga “dolda” kostnader.

Billiga flyg- och färjebiljetter
Vi bokar gärna dina flyg- och färjebiljetter, priset kommer alltid att vara billigare än om du skulle boka på egen hand.

Valfri ankomstdag
Till nästan alla våra resmål kan du ankomma och avresa på den veckodag du önskar, och du behöver inte boka hela veckor.

Boka nu
Välj ditt resmål genom att klicka på bilden som motsvarar resmålet - eller ring oss nu med detsamma på 0045 56 95 72 95, så ger vi dig gärna tips till en härlig semester på Bornholm.