Praktisk information - Gudhjem Semesterpark

  • Swimmingpool
  • Lekplats
  • Hoppkudde
  • Bra shoppingmöjligheter
  • Nära restauranger
kort Gudhjem

Gudhjem Semesterpark

Adress
Adressen till Gudhjem Semesterpark är:
Gudhjem Semesterpark
Jernkåsvej 1
DK-3760 Gudhjem

Telefon: 0045 56 95 72 95
E-post: info@semester-bornholm.se 

Allergianpassade semesterhuse
Alla semesterhuse på Gudhjem Semesterpark är rökfria. Om du är allergisk mot pälsdjur kan du välja en lägenhet som är förbjuden för husdjur. Se till att informera oss om detta i samband med din bokning, så ser vi till att reservera et allergianpassad semesterhus till dig. Eventuell dunallergi är inte något problem, då våra täcken och kuddar inte innehåller dun.

Ankomstdagar
Vi har inga fasta ankomstdagar. Du kan alltså komma och resa alla dagar i veckan. Det ger dig optimala möjligheter att utforma din semester helt efter egna önskemål, och att välja de billigaste färjeavgångarna. De billigaste färjedagarna är vanligtvis måndagar, tisdagar, onsdagar och torsdagar.

Ankomsttid
Du får tillträde till semesterhuset från kl. 15.00. Läs eventuellt mer under punkten  "Nyckelutlämning", om du ankommer sent.

Avresedagen
På avresedagen ber vi dig vänligen lämna semesterhuset kl. 10.00, så att den hinner bli städad åt efterföljande gäster.

Babyutrustningspaket
Du kan kostnadsfritt låna ett babyutrustningspaket som består av: barnstol, barnsäng, paraplysulky (kraftig med sufflett och ryggsätet kan läggas ned), skötdyna och badbalja. Utrustningen hämtas receptionen på semesteranläggningen. Vi vänlig reservera detta paket i samband med bokningen. Skriv ett meddelande i kommentarfältet.

Betalningsvillkor
Vi ber er vänligen betala en deposition på 25 % av resans pris senast 10 dagar efter att ni har mottagit er bekräftelse från oss. Restbeloppet skall vara oss tillhanda senast 45 dagar före er ankomst. Om ni bokar så sent att det är mindre än 44 dagar till er ankomst, ber vi er att sätta in hela hyresbeloppet dagen efter att nu har mottagit bekräftelse från oss.

Boka flera lägenheter samtidigt
Om du vill boka flera lägenheter samtidigt gör du bara en vanlig bokning av en lägenhet via internet, men notera i kommentarfältet på bokningsformuläret, hur många lägenheter du vill boka. Sedan gör vi en manuell hantering av er bokning, och vi bemödar oss givetvis om att se till att lägenheterna ligger så nära varandra som möjligt.

Buss till Gudhjem Semesterpark
Om ni vill ta bussen till Gudhjem Semesterpark, finns en busshållplats 250 meter från Gudhjem Semesterpark. Se linjekarta inklusive priser och rabattmöjligheter på www.bat.dk.

Cykeluthyrning
Du kan hyra cyklar i receptionen. De skall dock beställas dagen innan. Priserna per cykel (3/7 gears och Mountainbike) är:
• 1 dag: 130 SEK
• 2 dagar: 261 SEK
• 3 dagar: 346 SEK
• 4 dagar: 430 SEK
• 5 dagar: 515 SEK
• 6 dagar: 600 SEK
• 1 vecka: 685 SEK (Ekstra dag +62 SEK)

Du har forutan 3/7 gears och Mountainbike möjlighet at hyra tandem-cyklar, cyklar med barntrailer och E-Bike, samt tilbehör til cyklarne t.e.x. cykelkorg, barnetol, cykelhjälm og cykellykta. Prisarne på dette får du vet at henvende i receptionen ved ankomst, eller innan ankomst ved at kontakta Team Bornholm.

Gratis tillgång till Gudhjem Svømmehal under 2023
Även om Gudhjem Semesterpark ligger nära Melsted Badebugts härliga badstrand så kan det under vår och sensommar finnas dagar då det är trevligare att vistas inomhus. Därför har du som gäst på Gudhjem Semesterpark gratis tillgång till Gudhjem Svømmehal, som ligger endast 850 meter från Gudhjem Semesterpark, under 2023.

Grill
Alla lägenheter ägs av individuella privatpersoner, och vissa av dem har grill i sina semesterbostäder, medan andra valt att inte ha det. Vi kan därför inte garantera att det finns en grill i din semesterlägenhet – men om det inte finns är du alltid välkommen att själv ta med en grill om du vill grilla. Kom bara ihåg att ta hänsyn till grannarna när du grillar. Var uppmärksam på att du själv behöver rengöra grillen efter användning.

Handikappanpassning
Husen i Gudhjem Semesterpark är inte handikappanpassade, eftersom sovrummen ligger en trappa upp. Kontakta oss vänligen på telefon  +45 56 95 72 95 för råd och vägledning om du har behov av ett semesterhus där det är möjligt att använda rullstol. 

Hundar/katter
Hundar och katter är välkomna till Gudhjem Semesterpark. Vi har reserverat några av våra  hus speciellt för gäster med husdjur.
På grund av den extra städning som krävs från vår sida, kostar det SEK 538:- att ta med sig hunden/katten. Priset gäller för hela vistelsen. Vi har varje år många gäster som tar med sig sin hund eller katt till Bornholm. Det är enkelt, men tänk på att de svenska tullmyndigheternas krav måste vara uppfyllda. (Normalt är reglerna för införsel av djur till Sverige restriktiva.) Läs eventuell mer här: Hund/Katt till Bornholm

Inköp
Mataffären Dagli Brugsen ligger 100 meter från Gudhjem Semesterpark.

Internet
Det är gratis trådlöst internet i alla lägenheter i Gudhjem Semesterpark. Signalen kan variera beroende på antalet av samtidiga brukare. Om internet skall användas till arbete, rekommenderar vi att man medtager eget mobilt bredband. Dvs. att om nätet inte fungerar optimalt, utlöser det ingen ekonomisk kompensation.   

Köksutrustning
Semesterhusen i Gudhjem Semesterpark har välutrustade kök till 6 personer.

Laddstationer till elbilar
Gudhjem Semesterpark har två laddstationer till elbilar (laddstationer av typ 2). Du kan köpa uppladdningskort med 55 kWh i receptionen.

Parkering
Det är gratis parkering vid Gudhjem Semesterpark. Semesterhusen ligger placerade 10-100 meter från parkeringsplatsen. Om du önskar en speciell placering av semesterlägenheten, med hänsyn till parkeringen, så ber vi att du informerar om det i samband med bokningen.

Täcken/sängkläder
Det finns täcken och huvudkuddar i lägenheten. Sängkläder och handdukar är därför det enda du själv behöver ta med. Alternativt kan du hyra ett paket bestående av lakan, örngott och påslakan samt en stor och en liten handduk för SEK 258:- per person. Kom gärna ihåg att förbeställa på +45 56 95 72 95, om du vill hyra sängkläder/handdukar. 

Nyckelutlämning
Nycklarna hämtas i receptionen i Gudhjem Semesterpark. Om du ankommer när receptionen är stängd, kommer nyckeln att ligga i ett kuvert med ditt namn på, i nyckelskåpet på höger sida av receptionsdörren. I kuvertet står också vilket hus du skall bo i.

Städning
Semester ska vara semester! Därför ansvarar vi för att städa lägenheten före din ankomst och efter din avresa. På så sätt kan du alltid vara säker på att lägenheten är ordentligt städad när du kommer och slipper besväret med att städa när du reser. Betalningen för städningen ingår i priset när du bokar genom oss. Du behöver alltså inte betala extra för städningen. Allt du behöver göra vid avresan är att slänga ev. sopor samt diska efter dig. I Gudhjem Semesterpark använder vi endast miljömärkta rengöringsprodukter.

Strykjärn
Strykjärn och strykbräda kan lånas i receptionen, vilket givetvis är gratis för våra gäster.

Swimmingpool
Som gäst på Gudhjem Semesterpark kan du använda den härliga poolen gratis. Klorhalten och filtren i swimmingpoolen ser till att eventuella bakterier och virus avlägsnas, så att du och din familj tryggt kan bada i poolen under er vistelse.

Vi räknar med att poolen är öppen under hela säsongen, men eftersom vi följer lagen och myndigheternas rekommendationer kan det förekomma ändringar. Vi hoppas på er förståelse.

Tennisbana
Du har möjlighet att hyra den närliggande tennisbanan genom att vända dig till receptionen i Gudhjem Søpark, som ligger 50 meter från Gudhjem Semesterpark.
Priserna är:
* Hyra av bana DKK 50,-
* Hyra av racket DKK 30,-.

Tvättmaskin och torktumlare
Om du har behov av att tvätta har du möjlighet att använda tvättmaskin samt torktumlare i Gudhjem Semesterpark (mot en liten avgift per tvätt/torktumling). Tvättlokalen ligger i närheten av receptionen.

Beställ nu
Efterfråga din pris och beställ din semester genom att knappa in önskat ankomstdatum i beställingsboxen här på sidan. Ni är också alltid hjärtligt välkomna att ringa oss alla veckans dagar på +45 56 95 72 95 eller mejla: info@semester-bornholm.se, så hjälper vi gärna till med att ordna en skön semester på Bornholm.

 

Fann du inte det du letade efter?

Ring eller skriv till oss nu och få tips till en härlig semester på Bornholm.

Ring till oss, vi svarar alla veckans dagar.

0045 56 95 72 95

info@semester-bornholm.se

Du får det bästa priset
Genom oss bokar du direkt av uthyraren, och kan därför vara säker på att få det bästa priset. Våra priser inkluderar alltid städning, strömförbrukning och gratis avbeställningsskydd. Vi har med andra ord inga “dolda” kostnader.

Trygghetsgaranti
Du kan köpa vistelser med Trygghetsgaranti, som gör att du kan boka den semester du önskar dig – och samtidigt känna dig trygg eftersom du kan avboka den igen utan extra kostnad.

Billiga flyg- och färjebiljetter
Vi bokar gärna dina flyg- och färjebiljetter, priset kommer alltid att vara billigare än om du skulle boka på egen hand.

Valfri ankomstdag
Till nästan alla våra resmål kan du ankomma och avresa på den veckodag du önskar, och du behöver inte boka hela veckor.