Praktisk information - Gudhjem Semesterpark

  • Swimmingpool
  • Lekplats
  • Hoppkudde
  • Barnklubb
  • Bra shoppingmöjligheter
  • Restauranger
kort Gudhjem

Gudhjem Semesterpark

Adress
Adressen till Gudhjem Semesterpark är:
Gudhjem Semesterpark
Jernkåsvej 1
DK-3760 Gudhjem
Telefon-bokning: 0045 56 95 72 95
E-post: info@semester-bornholm.se 

Allergianpassade lägenheter
Alla lägenheter på Gudhjem Semesterpark är rökfria. Om du är allergisk mot pälsdjur kan du välja en lägenhet som är förbjuden för husdjur. Se till att informera oss om detta i samband med din bokning, så ser vi till att reservera en allergianpassad lägenhet till dig.
Eventuell dunallergi är inte något problem, då våra täcken och kuddar inte innehåller dun.

Ankomstdagar
Vi har inga fasta ankomstdagar. Du kan alltså komma och resa alla dagar i veckan. Det ger dig optimala möjligheter att utforma din semester helt efter egna önskemål, och att välja de billigaste färjeavgångarna. De billigaste färjedagarna är vanligtvis måndagar, tisdagar, onsdagar och torsdagar.

Ankomsttid
Du får tillträde till semesterlägenhet från kl. 15.00. Läs vid behov mer under avsnittet ”Nycklar” nedan, om du ankommer sent på kvällen.

Avresedagen
På avresedagen ber vi dig vänligen lämna semesterlägenheten kl. 10.00. 

Babyutrustningspaket
Du kan kostnadsfritt låna ett babyutrustningspaket som består av: barnstol, barnsäng, paraplysulky (kraftig med sufflett och ryggsätet kan läggas ned), skötdyna och badbalja. Utrustningen hämtas receptionen på semesteranläggningen. Vi vänlig reservera detta paket i samband med bokningen. Skriv ett meddelande i kommentarfältet.

Betalningsvillkor
Vi ber er vänligen betala en deposition på 25 % av resans pris senast 10 dagar efter att ni har mottagit er bekräftelse från oss. Restbeloppet skall vara oss tillhanda senast 45 dagar före er ankomst. Om ni bokar så sent att det är mindre än 44 dagar till er ankomst, ber vi er att sätta in hela hyresbeloppet dagen efter att nu har mottagit bekräftelse från oss.

Boka flera lägenheter samtidigt
Om du vill boka flera lägenheter samtidigt gör du bara en vanlig bokning av en lägenhet via internet, men notera i kommentarfältet på bokningsformuläret, hur många lägenheter du vill boka. Sedan gör vi en manuell hantering av er bokning, och vi bemödar oss givetvis om att se till att lägenheterna ligger så nära varandra som möjligt.

Buss på Bornholm
Om ni vill ta bussen till Gudhjem Semesterpark, finns en busshållplats 250 meter från Gudhjem Semesterpark. Se linjekarta inklusive priser och rabattmöjligheter på www.bat.dk.

Cykeluthyrning
Du kan hyra cyklar i receptionen. De skall dock beställas dagen innan.

Priserna per cykel (3/7 gears och Mountainbike) är:
• 1 dag: 118 SEK
• 2 dagar: 236 SEK
• 3 dagar: 333 SEK
• 4 dagar: 417 SEK
• 5 dagar: 486 SEK
• 6 dagar: 542 SEK
• 1 vecka: 583 SEK
• 2 veckor: 847 SEK

Du har forutan 3/7 gears och Mountainbike möjlighet at hyra tandem-cyklar, cyklar med barntrailer och E-Bike, samt tilbehör til cyklarne t.e.x. cykelkorg, barnetol, cykelhjälm og cykellykta. Prisarne på dette får du vet at henvende i receptionen ved ankomst, eller innan ankomst ved at kontakta Team Bornholm.

Täcken/sänglinne
Det finns täcken och kuddar i lägenheten. Sängkläder och handdukar är därför det enda du måste ta med själv. Alternativt kan du hyra ett linnepaket, bestående av lakan, kuddar och påslakan samt en stor och en liten handduk, för SEK 187,- per person. Kom ihåg att förbeställa om du vill hyra sängkläder/handdukar.

Handikappanpassning
Husen i Gudhjem Semesterpark är inte handikappanpassade, eftersom sovrummen ligger en trappa upp.

Hundar/katter
Hundar och katter är välkomna till Gudhjem Semesterpark. Vi har reserverat några av våra  hus speciellt för gäster med husdjur.
På grund av den extra städning som krävs från vår sida, kostar det SEK 347 att ta med sig hunden/katten. Priset gäller för hela vistelsen. Medbringar man 3 eller flera hundar är priset SEK 694. Vi har varje år många gäster som tar med sig sin hund eller katt till Bornholm. Det är enkelt, men tänk på att de svenska tullmyndigheternas krav måste vara uppfyllda. (Normalt är reglerna för införsel av djur till Sverige restriktiva.) Läs eventuell mer här: Hund/Katt till Bornholm

Inköp
Mataffären Dagli Brugsen ligger 100 meter från Gudhjem Semesterpark.

Internet
Det är gratis trådlöst internet i dalla lägenheter i Gudhjem Semesterpark. Signalen kan variera beroende på antalet av samtidiga brukare. Om internet skall användas till arbete, rekommenderar vi att man medtager eget mobilt bredband. Dvs. att om nätet inte fungerar optimalt, utlöser det ingen ekonomisk kompensation.   

Köksutrustning
Semesterhusen i Gudhjem Semesterpark har välutrustade kök till 6 personer.

Frukost
Frukost ingår ej. Om du vill slippa att göra frukost, kan du köpa till frukost på vårt närliggande semesterställe: Pension Koch, som ligger 400 meter från Gudhjem Semesterpark (under perioden 4/5-16/9) Priset är 146 SEK per person och dag, Söndagar 181 SEK per person och dag. Var vänlig att upplysa vid beställningen, om du önskar beställa frukost.

Parkering
Det är gratis parkering vid Gudhjem Semesterpark. Semesterhusen ligger placerade 10-100 meter från parkeringsplatsen. Om du önskar en speciell placering av semesterlägenheten, med hänsyn till parkeringen, så ber vi att du informerar om det i samband med bokningen.

Nycklar
Nycklarna hämtas i receptionen i Gudhjem Semesterpark. Om du ankommer när receptionen är stängd, kommer nyckeln att ligga i ett kuvert med ditt namn på, i nyckelskåpet på höger sida av receptionsdörren. I kuvertet står också vilket hus du skall bo i.
 
Städning
Semester ska vara semester! Därför ansvarar vi för att städa lägenheten före din ankomst och efter din avresa. På så sätt kan du alltid vara säker på att lägenheten är ordentligt städad när du kommer och slipper besväret med att städa när du reser. Betalningen för städningen ingår i priset när du bokar genom oss. Du behöver alltså inte betala extra för städningen.

Allt du behöver göra vid avresan är att slänga ev. sopor samt diska efter dig.
I Gudhjem Semesterpark använder vi endast miljömärkta rengöringsprodukter.

Strykjärn
Strykjärn och strykbräda kan lånas i receptionen, vilket givetvis är gratis för våra gäster.

Beställ nu
Efterfråga din pris och beställ din semester genom att knappa in önskat ankomstdatum i beställingsboxen här på sidan. Ni är också alltid hjärtligt välkomna att ringa oss alla veckans dagar på +45 56 95 72 95 eller mejla: info@semester-bornholm.se, så hjälper vi gärna till med att ordna en skön semester på Bornholm.

 

Fann du inte det du letade efter?

Ring eller skriv till oss nu och få tips till en härlig semester på Bornholm.

Ring till oss, vi svarar alla veckans dagar.

0045 56 95 72 95

info@teambornholm.dk

Du får det bästa priset
Genom oss bokar du direkt av uthyraren, och kan därför vara säker på att få det bästa priset. Våra priser inkluderar alltid städning, strömförbrukning och gratis avbeställningsskydd. Vi har med andra ord inga “dolda” kostnader.

Billiga flyg- och färjebiljetter
Vi bokar gärna dina flyg- och färjebiljetter, priset kommer alltid att vara billigare än om du skulle boka på egen hand.

Valfri ankomstdag
Till nästan alla våra resmål kan du ankomma och avresa på den veckodag du önskar, och du behöver inte boka hela veckor.