Praktisk info - Gudhjem Søpark

  • Bra beliggenhet
  • Nära stranden
  • Nära centrum
  • 2-personers-rabatt
  • Lägenheterna för 4-6 personer
  • Havsutsikt
  • Lugn och trevlig atmosfär
kort Gudhjem

Gudhjem Søpark

Adress
Gudhjem Søpark
Lille Jernkåsvej 2
3760 Gudhjem
Telefon - bokning: 0045 5695 7295
Telefon - reception: 0045 5118 2184

Allergianpassade lägenheter
Alla semesterlägenheter är rökfria. Om du är allergisk mot pälsdjur, kan du välja en lägenhet, som är husdjursfri. Informera oss vänligen om detta i samband med bokning, så reserverar vi en allergianpassad lägenhet till dig.

Eventuell dunallergi är inte heller något problem, eftersom våra täcken och kuddar inte innehåller dun.

Ankomstdagar
Du kan anlända och avresa den veckodag som passar bäst - vi har alltså inga fasta ankomstdagar, och som utgångspunkt behöver du heller inte hyra ett bestämt antal dagar. Det ger dig optimal möjlighet att utforma semestern efter egna önskemål och även att välja de billigaste färjeavgångarna. De billigaste färjedagarna är som regel måndagar, tisdagar, onsdagar och torsdagar. 

Ankomsttid
Du får tillträde till semesterlägenheten från kl. 15.00. Läs eventuellt mer under rubriken "Nycklar", om du ankommer sent på kvällen.

Avresedagen
På avresedagen ber vi dig vänligen lämna semesterlägenheten kl. 10.00. 

Babyutrustningspaket
Du kan gratis låna babyutrustningspaket som består av: barnstol, barnsäng, paraplysulky (kraftig med sufflett och ryggstödet kan läggas ned), skötdyna och badkar. Utrustningen hämtas i receptionen på semesterstället. Var vänlig reservera babyutrustningspaketet i samband med bokningen.

Betalningsvillkor
Vi ber er vänligen betala en deposition på 25 % av resans pris senast 10 dagar efter att ni har mottagit er bekräftelse från oss. Restbeloppet skall vara oss tillhanda senast 45 dagar före er ankomst. Om ni bokar så sent att det är mindre än 44 dagar till er ankomst, ber vi er att sätta in hela hyresbeloppet dagen efter att nu har mottagit bekräftelse från oss.

Beställ flera lägenheter samtidigt
Om du vill boka flera hus samtidigt, gör du bara en vanlig bokning av semesterlägenheten via internet - men notera i kommentarfältet på bokningsformuläret, hur många lägenheter du önskar boka, så hanterar vi din bokning manuellt - och vi bemödar oss givetvis om att placera lägenheterna så nära varandra som möjligt.

Buss på Bornholm
Om ni vill ta bussen till Gudhjem Søpark, finns en busshållplats 300 meter från Gudhjem Søpark. Se linjekarta inklusive priser och rabattmöjligheter på www.bat.dk.

Cykeluthyrning
Du kan hyra cyklar i receptionen i Gudhjem Feriepark, som ligger 50 meter från Gudhjem Søpark. Kom ihåg att reservera dem senast dagen innan.

Priserna per cykel (3/7 gears och Mountainbike) är:
• 1 dag: 118 SEK
• 2 dagar: 236 SEK
• 3 dagar: 333 SEK
• 4 dagar: 417 SEK
• 5 dagar: 486 SEK
• 6 dagar: 542 SEK
• 1 vecka: 583 SEK
• 2 veckor: 847 SEK

Du har forutan 3/7 gears och Mountainbike möjlighet at hyra tandem-cyklar, cyklar med barntrailer och E-Bike, samt tilbehör til cyklarne t.e.x. cykelkorg, barnetol, cykelhjälm og cykellykta. Prisarne på dette får du vet at henvende i receptionen ved ankomst, eller innan ankomst ved at kontakta Team Bornholm.

Frukost
Alla lägenheterna på Gudhjem Søpark är välutrustade och har stora kök, men vill du "slippa" att göra frukost
kan du köpa till det på vårt närliggande semesterställe Pension Koch, som ligger 300 meter bort. (Gäller under perioden 5 april - 26 september). Priset är 155 SEK per person och dag. Var vänlig ange vid bokningen, om ni önskar beställa frukost. Pris för söndagsbrunch är 197 SEK per person.

Grill
Alla semesterlägenheter i Gudhjem Søpark är ägda av individuella privatpersoner. Några av dem har grill på sina uteplatser, medan andra ägare inte önskar ha det. Vi kan därför inte garantera att det finns en grill vid din semesterlägenhet - men om det inte finns någon grill så är du alltid välkommen att själv ta med en om du vill grilla. Det är tillåtet att grilla på sten- eller gräsområden vid din lägenhet. På grund av brandrisken är det tyvärr inte tillåtet att använda grill på träterrasserna. En tänd grill behöver vara under konstant uppsikt. Användning av grill ska ske utan att störa övriga gäster. Om din semesterlägenhet är utrustad med grill ber vi dig att rengöra den efter användning, eftersom det inte ingår i den rengöring som är inkluderad i priset.

Handikappanpassning
Det är möjligt att använda rullstol i lägenheterna som ligger på bottenvåningen. Var vänlig informera oss om någon är rullstolsburen, så vi kan boka den lägenhet som blir bäst.

Hundar/Katter
I en del av lägenheterna på Gudhjem Søpark är hundar och katter välkomna.  På grund av de extra städning som krävs kostar det dig 352 SEK att ta din hund/katt med. Priset gäller för hela uppehållet.

Vi ber dig vänligen upplysa vid bokning om du önskar medbringa hund/katt. Läs eventuell mer här: Hund/Katt till Bornholm

Vi har varje år många gäster, som tar deras hund eller katt med till Bornholm. Det är lätt - du skall endast komma ihåg att de svenska tullmyndigheternas krav skall vara uppfyllda.

Inköp
200 meter från Gudhjem Søpark ligger Dagli'Brugsen i Gudhjem.

Internet
Det är gratis trådlöst internet i lägenheterna i Gudhjem Søpark. Signalen kan variera beroende på antalet av samtidiga brukare. Om internet skall användas till arbete, rekommenderar vi att man medtager eget mobilt bredband. Dvs. att om nätet inte fungerar optimalt, utlöser det ingen ekonomisk kompensation.   

Köksutrustning
Semesterhusen i Gudhjem Søpark har ett välutrustad kök för 6 personer. Du behöver därför inte medbringa köksservis eller liknande.

Nycklar
Nycklarna hämtas i receptionen på Gudhjem Søpark. Om du ankommer när receptionen är stängd, hänger det på dörren till receptionen en välkomsthälsning med ditt namn på. I detta kuvert ligger nyckeln samt information om vilket semesterlägenhet du skall bo i.

Parkering
Det är gratis parkering på Gudhjem Søparks två parkeringsplatser. Semesterlägenheterna ligger 10-150 meter från parkeringsplatsen, beroende på vilken semesterlägenhet du bor i - och vilken parkeringsplats du väljer.

Simmhall
Även om Gudhjem Søpark ligger nära Melsteds badstrand, så kan det ju vara dagar på våren och sensommaren som är roligare att tillbringa inomhus. Därför har alla gäster på Gudhjem Søpark gratis tillträde till Gudhjem simhall, som endast ligger 800 meter från Gudhjem Søpark

Städning
Semester skall vara semester! Därför ansvarar vi för att städa alla lägenheter både före din ankomst och efter din avresa - på så sätt är du alltid säker på att det är ordentligt städat när du kommer och slipper besväret när du reser. Betalingen för städningen är inkluderat i priset. Du behöver alltså inte betala extra för städningen.

Allt du behöver göra vid avresan är att slänga evt. sopor samt diska efter dig.

Gudhjem Søpark tänker städpersonalen miljövänligt. Alla städprodukter är Svanenmärkta/miljövänliga.

Strykjärn
Du kan låna strykjärn och strykbräda i receptionen - och det är naturligvis gratis.

Telefonnummer
Telefonnummer till Gudhjem Søpark är: 0045 5648 5172

Tennisbana
Uthyrning av tennisbana SEK 70,-. Hyra av tennisracketar SEK 42,-.

Tvättmaskin
Det är tvättmaskin i alla lägenheterna på Gudhjem Søpark.

Täcken/sänglinne
Det finns täcken och kuddar i lägenheten. Sängkläder och handdukar är därför det enda du måste ta med själv. Alternativt kan du hyra ett linnepaket, bestående av lakan, kuddar och påslakan samt en stor och en liten handduk, för SEK 190,- per person. Kom ihåg att förbeställa om du vill hyra sängkläder/handdukar.

Beställ nu
Efterfråga din pris och beställ din semester genom att knappa in önskat ankomstdatum i beställingsboxen här på sidan. Ni är också alltid hjärtligt välkomna att ringa oss alla veckans dagar på +45 56 95 72 95 eller mejla: info@semester-bornholm.se, så hjälper vi gärna till med att ordna en skön semester på Bornholm.

 

Fann du inte det du letade efter?

Ring eller skriv till oss nu och få tips till en härlig semester på Bornholm.

Ring till oss, vi svarar alla veckans dagar.

0045 56 95 72 95

info@semester-bornholm.se

Du får det bästa priset
Genom oss bokar du direkt av uthyraren, och kan därför vara säker på att få det bästa priset. Våra priser inkluderar alltid städning, strömförbrukning och gratis avbeställningsskydd. Vi har med andra ord inga “dolda” kostnader.

Billiga flyg- och färjebiljetter
Vi bokar gärna dina flyg- och färjebiljetter, priset kommer alltid att vara billigare än om du skulle boka på egen hand.

Valfri ankomstdag
Till nästan alla våra resmål kan du ankomma och avresa på den veckodag du önskar, och du behöver inte boka hela veckor.