Klicka för pris och lediga perioder

Bostadtyp

När vill du resa

Rabatt 2 personer - Gudhjem Søpark

  • Bra beliggenhet
  • Nära stranden
  • Nära centrum
  • 2-personers-rabatt
  • Lägenheterna för 4-6 personer
  • Havsutsikt
  • Lugn och trevlig atmosfär
kort Gudhjem

+45 56 95 72 95
info@semester-bornholm.se

Ring eller skriv till oss nu och få tips till en härlig semester på Bornholm.

Vi svarar i telefonen alla veckans dagar.

Rabattmöjlighet om ni "bara" är 2 personer i Gudhjem Søpark

Om ni vill semestra här före den 25/6 eller efter den 14/8, och ni "bara" är 2 personer ger vi en rabatt på 20 % av hyrespriset. Ange bara "2-personers-rabatt", vid bokningen så ser vi till att dra bort rabatten på er bekräftelse. Barn under 6 år medföljer gratis.

2-personers-rabatten gäller dessvärre inte för färjebiljetten. Observera att ni ändå kan få rabatt på färjebiljetten om den ena av er är över 65 år och ni är 2 personer i bilen. Ring oss för mer information: +45 56 95 72 95, eller välj alternativet "pensionärsbil", när ni bokar boende inklusive färja på vår hemsida.

Beställ nu
Efterfråga din pris och beställ din semester genom att knappa in önskat ankomstdatum i beställingsboxen här på sidan. Ni är också alltid hjärtligt välkomna att ringa oss alla veckans dagar på +45 56 95 72 95 eller mejla: info@semester-bornholm.se, så hjälper vi gärna till med att ordna en skön semester på Bornholm.

Fann du inte det du letade efter?

Ring eller skriv till oss nu och få tips till en härlig semester på Bornholm.

Ring till oss, vi svarar alla veckans dagar.

0045 56 95 72 95

Du får det bästa priset
Genom oss bokar du direkt av uthyraren, och kan därför vara säker på att få det bästa priset. Våra priser inkluderar alltid städning, strömförbrukning och gratis avbeställningsskydd. Vi har med andra ord inga “dolda” kostnader.

Billiga flyg- och färjebiljetter
Vi bokar gärna dina flyg- och färjebiljetter, priset kommer alltid att vara billigare än om du skulle boka på egen hand.

Valfri ankomstdag
Till nästan alla våra resmål kan du ankomma och avresa på den veckodag du önskar, och du behöver inte boka hela veckor.

Boka nu
Välj ditt resmål genom att klicka på bilden som motsvarar resmålet - eller ring oss nu med detsamma på 0045 56 95 72 95, så ger vi dig gärna tips till en härlig semester på Bornholm.