Praktisk info - Hasle Hytteby

  • Swimmingpool
  • Beachvolley
  • Minigolf
  • Lugn och trevlig atmosfär
  • Barnvänlig
  • Nära stranden
kort Hasle

Hasle Hytteby

Adress
Hasle Hytteby
H.C. Sierstedsvej 2
3790 Hasle
Telefon - reception: 0045 2967 8088
Telefon - bokning: 0045 5695 7295

Allergianpassade stugor
Alla semesterhus är rökfria. Om du är allergisk mot pälsdjur, kan du välja en stuga, som är husdjursfri. Informera oss vänligen om detta i samband med bokning, så reserverar vi en allergianpassad stuga till dig.

Eventuell dunallergi är inte heller något problem, eftersom våra täcken och kuddar inte innehåller dun.

Ankomstdagar
Du kan anlända och avresa den veckodag som passar bäst - vi har alltså inga fasta ankomstdagar, och som utgångspunkt behöver du heller inte hyra ett bestämt antal dagar. Det ger dig optimal möjlighet att utforma semestern efter egna önskemål och även att välja de billigaste färjeavgångarna. De billigaste färjedagarna är som regel måndagar, tisdagar, onsdagar och torsdagar. 

Ankomsttid
Du får tillträde till semesterhuset från kl. 15.00. Läs eventuellt mer under avsnittet "Nycklar", om du ankommer sent på kvällen.

Avresedagen
På avresedagen ber vi dig vänligen lämna semesterhuset kl. 10.00. 

Bad
I den närbelägna centralbyggnaden (20-100 meter) finns ett tv-rum, storkök samt bad. Badet fungerar som på en campingplats - dvs. att man använder poletter för att få en varm dusch. Poletterna kostar 10 DKK stycket.

Babyutrustningspaket
Du kan gratis låna babyutrustningspaket som består av: barnstol, barnsäng, paraplysulky (kraftig med sufflett och ryggstödet kan läggas ned), skötdyna och badkar. Utrustningen hämtas i receptionen på Hasle Hytteby. Var vänlig reservera babyutrustningspaketet i samband med bokningen.

Betalningsvillkor
Vi ber er vänligen betala en deposition på 25 % av resans pris senast 10 dagar efter att ni har mottagit er bekräftelse från oss. Restbeloppet skall vara oss tillhanda senast 45 dagar före er ankomst. Om ni bokar så sent att det är mindre än 44 dagar till er ankomst, ber vi er att sätta in hela hyresbeloppet dagen efter att nu har mottagit bekräftelse från oss.

Boka flera stugor samtidigt
Om du vill boka flera stugor samtidigt, gör du bara en vanlig bokning av semesterstugan via internet - men notera i kommentarfältet på bokningsformuläret, hur många stugor som du önskar boka, så hanterar vi din bokning manuellt - och vi bemödar oss givetvis om att placera husen så nära varandra som möjligt.

Buss på Bornholm
Om ni vill ta bussen till Hasle Hytteby, finns en busshållplats 200 meter från Hasle Hytteby. Se linjekarta inklusive priser och rabattmöjligheter på www.bat.dk.

Campingpass
Det är inte nödvändigt med campingpass eller andra medlemskap för att kunna boka Hasle Hytteby.

Cykeluthyrning
Du kan hyra cyklar i receptionen. Priserna per cykel är:
1 dag: 120 SEK
2 dagar: 245 SEK
3 dagar: 345 SEK
4 dagar: 430 SEK
1 Vecka: 600 SEK

Elcykel: 195 DKK per dag och 800 DKK per vecka.

Defibrillator
Vi hoppas inte den kommer i bruk, men för din information, så finns en defibrillator i receptionen på Hasle Feriepark/Hytteby. Det ger lite extra trygghet på semestern

Handikappanpassat
Semesterstugorna är dessvärre inte anpassade till rullstolsbundna personer, eftersom det är trappsteg in till stugorna.

Hundar/Katter
Hundar och katter är välkomna till Hasle Hytteby. En del av våra hus er förbehållna gäster med hundar eller katter. Vi ber dig vänligen upplysa vid bokning om du önskar medbringa hund/katt . På grund av de extra städning som krävs kostar det dig 352 SEK att ta din hund/katt med. Priset gäller för hela uppehållet. Läs eventuell mer här: Hund/Katt till Bornholm

Vi har varje år många gäster, som tar deras hund eller katt med till Bornholm. Det är lätt - du skall endast komma ihåg att de svenska tullmyndigheternas krav skall vara uppfyllda.

Inköp
Hasle Hytteby har anknytning til Hasle Feriepark. I Hasle Feriepark finns en kiosk, som har ett mindre sortiment livsmedel. Öppettiderna är 07.30 till 10.30 och 15.00 till 20.00. Utanför högsäsongen kan öppettiderna vara lite kortare.

För större inköp ligger Hasle centrum endast 1200 meter bort. Där finns bland annat Superbrugsen.

Internet
Det är gratis internet i den gemensamma byggnaden i Hasle Hytteby. Signalen kan variera beroende på antalet av samtidiga brukare. Om internet skall användas till arbete, rekommenderar vi att man medtager eget mobilt bredband. Dvs. att om nätet inte fungerar optimalt, utlöser det ingen ekonomisk kompensation.   

Köksutrustning
Semesterhusen i Hasle Hytteby har ett välutrustat kök med servis till 6 personer. Du behöver därför inte medbringa köksservis eller liknande.

Minigolf
Pris per person är 28 SEK. Vid grupper med fler än 10 personer är priset 21 SEK per person.

Multibana
Hasle Hytteby har en rolig multibana för bandy-, fotboll-, basket- och beachvolleybana. Du kan gratis låna klubbor, bollar osv. i receptionen.

Nycklar
Nycklarna hämtas i Hasle Hytteby - och Hasle Ferieparks gemensamma reception. Om du ankommer när receptionen är stängd, hänger det på dörren till receptionen ett kuvert med ditt namn på. I detta kuvert ligger nyckeln samt information om vilket hus du skall bo i.

Parkering
Det är gratis parkering på Hasle Hytteby. Semesterhusen ligger 10-100 meter från parkeringsplatsen.

Städning
Semester skall vara semester! Därför ansvarar vi för att städa din stuga både före din ankomst och efter din avresa - på så sätt är du alltid säker på att det är ordentligt städat när du kommer och slipper besväret när du reser. Betalingen för städningen är inkluderat i priset. Du behöver alltså inte betala extra för städningen.

Allt du behöver göra vid avresan är att slänga evt. sopor samt diska efter dig.

Till städningen används Svanenmärkta/miljövänliga produkter.

Strykjärn
Du kan låna strykjärn och strykbräda i receptionen - och det är naturligvis gratis.

Telefonnummer
Alla frågor angående bokning: 0045 5695 7295
Direkt till Hasle Hytteby: 0045 2967 8088

Tvättmaskin och Torktumlare
Om du behöver tvätta, har du möjlighet att hyra tvättmaskin och torktumlare.

Täcken/sänglinne
Det finns täcken och kuddar i lägenheten. Sängkläder och handdukar är därför det enda du måste ta med själv. Alternativt kan du hyra ett linnepaket, bestående av lakan, kuddar och påslakan samt en stor och en liten handduk, för SEK 190,- per person. Kom ihåg att förbeställa om du vill hyra sängkläder/handdukar.

Beställ nu
Efterfråga din pris och beställ din semester genom att knappa in önskat ankomstdatum i beställingsboxen här på sidan. Ni är också alltid hjärtligt välkomna att ringa oss alla veckans dagar på +45 56 95 72 95 eller mejla: info@semester-bornholm.se, så hjälper vi gärna till med att ordna en skön semester på Bornholm.

 

Fann du inte det du letade efter?

Ring eller skriv till oss nu och få tips till en härlig semester på Bornholm.

Ring till oss, vi svarar alla veckans dagar.

0045 56 95 72 95

info@semester-bornholm.se

Du får det bästa priset
Genom oss bokar du direkt av uthyraren, och kan därför vara säker på att få det bästa priset. Våra priser inkluderar alltid städning, strömförbrukning och gratis avbeställningsskydd. Vi har med andra ord inga “dolda” kostnader.

Billiga flyg- och färjebiljetter
Vi bokar gärna dina flyg- och färjebiljetter, priset kommer alltid att vara billigare än om du skulle boka på egen hand.

Valfri ankomstdag
Till nästan alla våra resmål kan du ankomma och avresa på den veckodag du önskar, och du behöver inte boka hela veckor.