Sletten semesterlägenhet - Sletten - Semesterlägenhet i Gudhjem för 2-4 personer med havsutsikt

  • Bra läge
  • Fantastisk havsutsikt
  • Semesterlägenhet för 3-4 personer
kort Gudhjem

Fin semesterlägenhet med ännu finare utsikt 

Se fram emot att bo i en modern semesterlägenhet för 2-4 personer med fantastiskt vacker havsutsikt i Gudhjem. Sletten ligger precis vid Gudhjems vackra klippor och nära centrum med många restauranger och småbutiker.

Sletten - Balkong med havsutsikt

Sletten - Balkong med havsutsikt

Sletten - Vardagsrum med havsutsikt

Sletten - Vardagsrum med havsutsikt

Sletten - Kök-allrum

Sletten - Kök-allrum

Klicka för pris och lediga perioder

Sletten Gudhjem: Semesterlägenhet för 2-4 personer - havsutsikt
När vill du resa
Sletten - Sovrum med utgång till främre terrass

Sletten - Sovrum med utgång till främre terrass

Sletten - Badrum med duschkabin och tvättmaskin

Sletten - Badrum med duschkabin och tvättmaskin

Sletten - Vardagsrum med bäddsoffa

Sletten - Vardagsrum med bäddsoffa

Havutsikt i Gudhjem

Sletten är en modern semesterlägenhet med vacker havsutsikt och bra läge i Gudhjem. Här bor du nära natur med klippor, hav och Melsted strand, samt nära centrum som sjuder av liv och goda inköpsmöjligheter. Sletten är en fin semesterlägenhet i ett trevligt område där du har nära till alla de fantastiska bornholmska semsterupplevelserna.

Framför semesterlägenheten finns en liten mysig främre terrass med trädgårdsmöbler. Från entrén når du ett trevligt sovrum med dubbelsäng, med utgång till den främre terrassen. Sedan har du badrummet med toalett, duschkabin och tvättmaskin. Hallen slutar med ett trevligt uppehållsrum med ett välutrustat kök, matplats och vardagsrum. Härifrån kan du gå ut på en härlig balkong med trädgårdsmöbler.

Introduktionsrabatt under 2023
2023 är första året som Semester Bornholm står för uthyrningen av Sletten Gudhjem. Därför får du självklart tillgång till extra bra introduktionspriser. Välj önskad period för att se ditt rabattpris. Kom ihåg att el-, vatten- och värmeförbrukning samt slutstädning är inkluderat i hyrespriserna.

Trygghetsgaranti

Världen har blivit mer oförutsägbar. På Sletten kan du köpa vistelser med Trygghetsgaranti, som gör att du kan avbeställa din semester gratis om du trots allt inte vill resa. Du behöver inte uppge någon anledning, och du kan avboka ända fram till 30 dagar innan din ankomst. Priset är endast SEK 454:- per semesterbostad. Beställ Trygghetsgarantin i samband med bokningen av din semester. Du kan också läsa mer om Trygghetsgarantin här.

Sletten Gudhjem - Information

* Storlek: 44 m2
* Antal sovrum: 1 sovrum med dubbelsäng (2 sovplatser) och bäddsoffa i vardagsrummet (2 sovplatser).
* Antal badrum: 1 badrum med duschkabin, toalett och golvvärme.
* Terrass: Ja, det finns en liten terrass med trädgårdsmöbler vid ingången. 
* Balkon: Ja, det finns balkong med havsutsikt och trädgårdsmöbler.
* Vitvaror: Keramisk spishäll med fyra plattor, diskmaskin, mikrovågsugn och kylskåp med frysbox.
* Tvättmöjligheter: Ja, Sletten har tvättmaskin så att du kan tvätta dina kläder utan kostnad. 
* Internet: Ja, Sletten har gratis internet.
* Avstånd till inköpsmöjligheter: 210 meter. 
* Avstånd till stranden: 1 kilometer (Melsted strand)
* Avstånd till restauranter: 500 meter.
* Husdjur: Sletten Gudhjem är husdjursfritt.
* Rökning: Semesterlägenheten Sletten är rökfri.
* Ankomstdag: Under perioden 3 juli - 14. augusti är måndag ankomst-/avresedag. Under övriga perioder kan du som utgångspunkt fritt välja ankomstdag under veckan. Under några perioder kan det av hänsyn till övriga bokningar på Sletten dock vara begränsningar gällande val av ankomstdag. Utanför perioden 3 juli – 14 augusti behöver du som utgångspunkt inte hyra under hela veckor, så att du även kan ta en minisemester på 3-5 nätter. Det ger dig möjlighet att planera semestern helt utifrån dina egna önskemål, och välja att resa under de dagar då färjebiljetterna är som billigast. Det är i regel måndagar, tisdagar, onsdagar och torsdagar.
* Ankomst- och avresetidspunkt. Du får tillträde till semesterlägenheten från klockan 15.00 på ankomstdagen. På avresedagen ber vi dig att lämna semesterlägenheten senast klockan 10.00, så att vi kan städa den innan de nya gästerna kommer.  .
* Städning samt vatten- och elförbrukning. Såväl städning vid ankomst och avresa samt vatten- och elförbrukning är inkluderad i hyrespriset.

Boka din semester på Sletten Gudhjem nu

Se priserna för Sletten Gudhjem genom att klicka på prislistan. Du kan också få tillgång till priser inklusive färja - samt se lediga datum - genom att använda frågformuläret högst upp på sidan. Du är givetvis också alltid välkommen att ringa oss på +455695 7295, alla dagar i veckan.

Fann du inte det du letade efter?

Ring eller skriv till oss nu och få tips till en härlig semester på Bornholm.

Ring till oss, vi svarar alla veckans dagar.

0045 56 95 72 95

info@semester-bornholm.se

Du får det bästa priset
Genom oss bokar du direkt av uthyraren, och kan därför vara säker på att få det bästa priset. Våra priser inkluderar alltid städning, strömförbrukning och gratis avbeställningsskydd. Vi har med andra ord inga “dolda” kostnader.

Trygghetsgaranti
Du kan köpa vistelser med Trygghetsgaranti, som gör att du kan boka den semester du önskar dig – och samtidigt känna dig trygg eftersom du kan avboka den igen utan extra kostnad.

Billiga flyg- och färjebiljetter
Vi bokar gärna dina flyg- och färjebiljetter, priset kommer alltid att vara billigare än om du skulle boka på egen hand.

Valfri ankomstdag
Till nästan alla våra resmål kan du ankomma och avresa på den veckodag du önskar, och du behöver inte boka hela veckor.