Storløkke Feriepark

  • Multi Arena
  • Lekplats
  • Trampolin
  • Barnklubb
  • Utomhus fitness
  • Pool
kort Allinge
Pröva springborgen

Pröva springborgen

Storløkke Feriepark har barnklubb

Storløkke Feriepark har barnklubb

Storløkke Feriepark

Storløkke Feriepark

Se vores film om Storløkke Feriepark. Poolen er Storløkke Feriepark har fået en fin overdækning siden filmen blev optaget. Overdækningen gør det muligt at bade udenfor den normale "pool-sæson".

Storløkke Feriepark. Allinge-Sandvig. Välutrustade semesterhus. Övertäkt swimmingpool. Bra läge.
Storløkke Feriepark är en familjevänlig semesteranläggning belägen i rofyllda omgivningar i Allinge. Njut av den vackra havsutsikten från huvudbyggnaden. Upplev känslan av semester. Framför er ligger swimmingpoolen (uppvärmd 26/3-1/11), barnpoolen (uppvärmd 25/5-31/8), hoppkudden, linbanan och den stora lekplatsen - redo att användas.

Swimmingpool med pooltak
Storløkke Feriepark har fåt ett fint pooltak, så att man framöver kan ta en simtur redan på våren och ett tag in på hösten. Varma dagar kan pooltaket skjutas åt sidan, så man kan njuta av solens strålar.

Multi-arena
Behöver ni mer motion, så prova multiarenan. Där kan man spela fotboll, bandy eller Beach volley.

Cykeltur
Känner ni för en cykeltur längs kusten och de böljande sädesfälten? Cykelvägen börjar 100 meter från Storløkke Feriepark.

Inredning af semesterhusen
Semesterhusen, som är utrustade för 2, 2-4 eller 4-6 personer, har samtliga en avskild liten trädgård. Trädgårdarna ligger i sydvästläge vilket gör att ni kan njuta av solen nästan hela dagen. Semesterhusen omgärdar det vackra gemensamhetsområdet, som barnen och dem med barnasinnet i behåll kommer att älska.

Semesterhus för 2, 2-4 eller 4-6 personer

Trevligt vardagsrum

Trevligt vardagsrum

Soffa och TV

Soffa och TV

Sovrum för två

Sovrum för två

Typ 1 - semesterhus för 2 personer
Semesterhus på 34 m2: Hall, badrum med dusch/toalett, kombinerat vardags- och sovrum med två sovplatser (bäddsoffa), tv, kök med elspis, kylskåp med frysfack, kaffebryggare och vattenkokare. Avskild patio/terrass med trädgårdsmöbler. Du kan se en grundplan af feriehuset her.

Typ 2 - semesterhus för 2-4 personer
Semesterhus på 45 m2: Hall, badrum med dusch/toalett, sovrum med 2 sängar, kombinerat vardags- och sovrum med två sovplatser (bäddsoffa), tv, kök med elspis, kylskåp med frysfack, kaffebryggare och vattenkokare. Avskild patio/terrass med trädgårdsmöbler.. Du kan se en grundplan af feriehuset her.

Typ 3 - semesterhus för 4-6 personer
Semesterhus på 58 m2: Hall, 2 sovrum med vardera 2 sängar, badrum med dusch/toalett, kombinerat vardags- och sovrum med två sovplatser (bäddsoffa), tv, kök med elspis, kylskåp med frysfack, kaffebryggare och vattenkokare. Avskild patio/terrass med trädgårdsmöbler. Du kan se en grundplan af feriehuset her.

Med undantag av husstorleken är semesterhusen enhetligt utrustade:

Särskilda önskemål
Inredning
2/3 av husen i Storløkke Feriepark har trägolv medan resten har golv av bornholmskt klinker. Om du föredrar den ena av dessa golvtyper kan du ange detta i samband med din bokning.

Läge
Om du vill att ditt hus skall ha ett särskilt läge - t.ex. nära lekplatsen eller parkeringen - får du gärna informera oss om detta i samband med bokningen. Vi kommer att göra vårt yttersta för att uppfylla ditt önskemål.

Klicka för pris och lediga perioder

Bostadtyp

När vill du resa
Koppla av på terrassen

Koppla av på terrassen

Kombinerat kök och matplats

Kombinerat kök och matplats

Bäddsoffa

Bäddsoffa

Fantastiske omgivelser
Människan har under årtusenden vallfärdat till området runt Storløkke. Till exempel är området runt Storløkke en av de platser i Danmark, där det finns flest hällristningar. De allra vackraste båt- och solfigurer har huggits in i klipporna. Mot syd "inhägnas" Storløkke av en stor klippvägg. Ta med kvällsmaten till vår grillplats som vi har anlagt vid en mysig "grotta" vid klippväggen. Den mysiga badviken "Næs" ligger endast fem minuters promenad från Storløkke Feriepark. Här kan hela familjen njuta av strand- och badlivet i fulla drag. Här börjar också den gamla kuststigen. Den leder söderut, och följer man den, kan man uppleva mer av Bornholms vackra natur - härliga strandpartier och branta klippor. På Storløkke Feriepark bor ni centralt. Sevärdheter och upplevelser finns bokstavligen runt knuten.

Rökfria semesterhus
Semesterhusen i Storløkke Feriepark är rökfria. 

Se fram mot en härlig semester på Storløkke Feriepark - den kommer att bli ett minne för livet!

Ankomstdagar
Ni kan anlända och avresa alla veckodagar – det är alltså inga fasta ankomstdagar, och ni kan också hyra för kortare perioder än en vecka.

Beställ nu
Efterfråga din pris och beställ din semester genom att knappa in önskat ankomstdatum i beställingsboxen här på sidan. Ni är också alltid hjärtligt välkomna att ringa oss alla veckans dagar på +45 56 95 72 95 eller mejla: info@semester-bornholm.se, så hjälper vi gärna till med att ordna en skön semester på Bornholm.

Liknande semesterbostäder

Fann du inte det du letade efter?

Ring eller skriv till oss nu och få tips till en härlig semester på Bornholm.

Ring till oss, vi svarar alla veckans dagar.

0045 56 95 72 95

Du får det bästa priset
Genom oss bokar du direkt av uthyraren, och kan därför vara säker på att få det bästa priset. Våra priser inkluderar alltid städning, strömförbrukning och gratis avbeställningsskydd. Vi har med andra ord inga “dolda” kostnader.

Billiga flyg- och färjebiljetter
Vi bokar gärna dina flyg- och färjebiljetter, priset kommer alltid att vara billigare än om du skulle boka på egen hand.

Valfri ankomstdag
Till nästan alla våra resmål kan du ankomma och avresa på den veckodag du önskar, och du behöver inte boka hela veckor.