Coronagaranti

Coronagaranti - Gäster bosatta i Sverige

Förhoppningsvis kommer utvecklingen kring Corona snart att gå åt rätt håll igen. Men vad händer om den inte gör det? Till exempel om gränsen mellan Danmark och Sverige stängs när det är dags för er att resa?

För att känna lite mer trygghet kring det rekommenderar vi att ni lägger till en "Corona-garanti" till er bokning. Den säkerställer att ni får full återbetalning om något eller båda av nedanstående gäller på dagen för er ankomst:

  • Sverige har stängt sin gräns mot Danmark, så att svensk lag hindrar dig från att komma in i Danmark.
  • Danmark har stängt gränsen mot Sverige, så att dansk lag hindrar dig från att komma in i Danmark.

Det är viktigt att notera att det måste finnas ett inreseförbud enligt ovan för att garantin ska gälla. Rekommendationer och förslag om att inte resa ger dig inte rätt till återbetalning utan endast om det är lagstadgat. Priset för Coronagarantin är 275 SEK per semesterbostad.

Hur köper du Corona-garantin?
Ange att du önskar "Corona-Garanti" när du gör din bokning, så ser vi till att lägga till den. Du kommer att se att den finns med på din bekräftelse.

Naturligtvis erbjuder vi extra noggrann rengöring
Naturligtvis ser vi till att det boende du har bokat rengörs extra noggrant innan du anländer, så att du kan känna dig trygg under din semester.

Boka din semester nu
Med Coronagarantin kan du med extra trygghet boka din semester. Så vänta inte, utan boka din semester redan nu... och börja se fram emot härliga dagar på vackra Bornholm. Se alla vackra semesterställen här.  

Fann du inte det du letade efter?

Ring eller skriv till oss nu och få tips till en härlig semester på Bornholm.

Ring till oss, vi svarar alla veckans dagar.

0045 56 95 72 95

info@teambornholm.dk

Du får det bästa priset
Genom oss bokar du direkt av uthyraren, och kan därför vara säker på att få det bästa priset. Våra priser inkluderar alltid städning, strömförbrukning och gratis avbeställningsskydd. Vi har med andra ord inga “dolda” kostnader.

Billiga flyg- och färjebiljetter
Vi bokar gärna dina flyg- och färjebiljetter, priset kommer alltid att vara billigare än om du skulle boka på egen hand.

Valfri ankomstdag
Till nästan alla våra resmål kan du ankomma och avresa på den veckodag du önskar, och du behöver inte boka hela veckor.