Alle Feriesteder

Färje

Den snabbaste vägen till Bornholm är via Öresundsbron och Ystad i Sverige, där ni kan ta färjan över till Bornholm.
Med snabbfärjan från Ystad är den totala resetiden från till exempel Köpenhamn under tre timmar. Ystad-Rönne rutten trafikeras av snabba katamaranfärjor såväl som traditionella färjor. Snabbfärjan tar 1 timma och 20 minuter från Ystad till Rønne, mens den vanliga färjan tar 2 1/2 timma. Det är också färjeöverfart mellan Køge och Rønne. Detta är en nattfärja, och överfarten tar 5 1/2 timma.

Vi rekommenderar alltid våra gäster att resa över Ystad i Sverige, då resetiden är kortare och billigare. Ni transporteras av färjorna Leonora Christine eller Villum Clausen, som båda två är bland värdens största och snabbaste katamaranfärjor. Se fram emot en komfortabel och enkel färjetur.

Från och med den 1 september övertar ett nytt rederi färjeförbindelsen till Bornholm. Det betyder att redan bokade biljetter kan ändras en gång innan avresa utan extra avgift. Om bokningen därefter skall ändras flera gånger tillkommer en avgift som kan variera beroende på veckodag och säsong.

Ni kan downloada tidtabellen för Ystad och Køge rutten här:
* Sejlplan BornholmerFærgen 2018

När ni bokar er semester via os erbjuder vi er speciella paketpriser, där färjan till och från Bornholm är inkluderad - Och det är naturligtvis alltid till ett billigare pris än om ni själva skulle skaffa biljetterna.

Aktuella erbjudande

Visa fler
Luk oversigt

Fann du inte det du letade efter?

Ring eller skriv till oss nu och få tips till en härlig semester på Bornholm.

Ring till oss, vi svarar alla veckans dagar.

0045 56 95 72 95

Du får det bästa priset
Genom oss bokar du direkt av uthyraren, och kan därför vara säker på att få det bästa priset. Våra priser inkluderar alltid städning, strömförbrukning och gratis avbeställningsskydd. Vi har med andra ord inga “dolda” kostnader.

Billiga flyg- och färjebiljetter
Vi bokar gärna dina flyg- och färjebiljetter, priset kommer alltid att vara billigare än om du skulle boka på egen hand.

Valfri ankomstdag
Till nästan alla våra resmål kan du ankomma och avresa på den veckodag du önskar, och du behöver inte boka hela veckor.

Boka nu
Välj ditt resmål genom att klicka på bilden som motsvarar resmålet - eller ring oss nu med detsamma på 0045 56 95 72 95, så ger vi dig gärna tips till en härlig semester på Bornholm.