Hyrvillkor

Vi ser fram emot att träffa dig på Bornholm. Det kan dock alltid ske oförutsedda händelser eller ändringar i semesterplanerna. Eftersom vi är eniga om vad som gäller i dessa fall har vi skapat följande hyrvillkor.
Hyrvillkoren gäller vid semestrar köpta via oss:

1.0 Avtalsunderlag
Våra semesterresor säljs i överensstämmelse med Lov om Pakkerejser (Lagen om paketresor). Teknisk arrangör av resorna är A/S Team Bornholm som är medlem av Rejsegarantifonden. Gruppresor och specialarrangemang omfattas inte av föreliggande hyresvillkor då det gäller speciella avtalsregler för dessa reseformer.

2.0 Betalning
14 dagar efter er bokning vill vi att ni ska inbetala 25 % av hyresbeloppet som deposition. Dog minimuk SEK 933:-. Återstående belopp vill vi att ni betalar senast 4 veckor före ankomst. Om ni har speciella önskemål beträffande betalningsdatumen är vi flexibla - ni behöver bara kontakta oss angående era önskemål.

Om ni bokar er semester 45-21 dagar före er ankomst, ber vi er betala in det fullständiga hyresbeloppet 8 dagar efter det att ni har fått vår bekräftelse.
Vid bokning senare än 21 dagar före ankomst måste hela beloppet inbetalas vid mottagande av faktura.

3.0 Avbokningsskydd, sjukdom
När ni bokar semester via oss täcks ni gratis av vårt avbokningsskydd i Europæiske Rejseforsikring A/S. Detta skydd garanterar er att ni inte binds av en bokad semester om ni ändå inte kan resa på grund av någon av följande orsaker:
• Allvarlig sjukdom eller dödsfall som drabbat er eller era närstående.
• Brand eller inbrott i ert privata hem omedelbart före avresan.
• Avtalsstridig arbetsnedläggning på den försäkrades eget företag.

Vi hoppar att inget av detta inträffar, men skulle olyckan vara framme är det ett bra försäkringsskydd att ha och det är dessutom gratis för er.

4.0 Avbokningsskydd, arbetslöshet
Vårt gratis avbokningsskydd täcker er även om en i resesällskapet skulle råka bli uppsagd från sitt arbete under perioden mellan bokningen av resan och aktuellt betalningsdatum. Vi hoppas att så inte sker - men det är en trygghet för dig att veta att du inte måste betala fakturan om du är tvungen att avboka på grund av arbetslöshet.

5.0 Avbokning
Om ni vill avboka er resa och avbokningen inte beror på sådana omständigheter som omfattas av avbokningsskyddet i punkt 3.0 samt punkt 4.0 - gäller för vistelse på 7 eller flera övernattningar följande regler:

Vid avbokning mer än 35 dagar före ankomst: ni kan avboka er resa utan kostnad. Om ni redan har betalt er semester helt eller delvis, kommer inbetalade belopp att återbetalas med ett administrationsavdrag på 10 % av resans pris, med ett minimibelopp på SEK 933:-.

Vid avbokning senara end 35 dagar före ankomst: Hela resans pris ska inbetalas.

6.0 Ändring av färjebiljetter
Villkor för resor innan 1:a september 2018: Ni kan boka om era färjebiljetter kostnadsfritt fram till 30 dagar innan ankomst. Vid senare ombokning tillkommer en administrationsavgift på SEK 200:-.

Från och med den 1:a september övertar ett nytt rederi trafiken till Bornholm. Det betyder att alla redan bokade biljetter bara kan ändras mot en avgift på minimum SEK 200:-. I några fall kan avgiften vara högre.

7.0 Reklamation
Om ni efter ankomsten till semesteranläggningen konstaterar fel eller brister på semesterbostaden/semesteranläggningen, ber vi er kontakta anläggningens reception senast 24 timmar efter det att ni har konstaterat felet/bristen, så att problemet kan åtgärdas/avhjälpas så snabbt som möjligt.

Vid reklamation senare än 24 timmar efter konstaterande av felet/bristen, förlorar ni rätten att resa ersättningskrav.
Vi lägger stor vikt vid att såväl kvalitet som service på våra semesteranläggningar alltid är mycket hög. Om ni skulle ha andra upplevelser vill vi gärna att ni informerar oss om detta även om felet avhjälptes på semesteranläggningen.

8.0 Förbehåll
Vi kommer att göra vårt yttersta för att ge er en bra semesterupplevelse på Bornholm. Det kan dock inträffa händelser som vi inte kan råda över och i dessa fall fritar vi oss från ansvar, och det går heller inte att resa några ersättningskrav gentemot oss. Dessa händelser omfattar bland annat:
• Strejker
• Förseningar
• Ändringar i tidtabeller hos rederier, flygbolag eller bussåkerier

Fann du inte det du letade efter?

Ring eller skriv till oss nu och få tips till en härlig semester på Bornholm.

Ring till oss, vi svarar alla veckans dagar.

0045 56 95 72 95

Du får det bästa priset
Genom oss bokar du direkt av uthyraren, och kan därför vara säker på att få det bästa priset. Våra priser inkluderar alltid städning, strömförbrukning och gratis avbeställningsskydd. Vi har med andra ord inga “dolda” kostnader.

Billiga flyg- och färjebiljetter
Vi bokar gärna dina flyg- och färjebiljetter, priset kommer alltid att vara billigare än om du skulle boka på egen hand.

Valfri ankomstdag
Till nästan alla våra resmål kan du ankomma och avresa på den veckodag du önskar, och du behöver inte boka hela veckor.

Boka nu
Välj ditt resmål genom att klicka på bilden som motsvarar resmålet - eller ring oss nu med detsamma på 0045 56 95 72 95, så ger vi dig gärna tips till en härlig semester på Bornholm.