Semester hand-i-hand


Underbara lägenheter
Havsutsikt
Erbjudande

Semester hand-i-hand

Beställ 4 nätter här:

Mulig ankomstperiode: 12-11-2018 til 27-10-2018

Beställ 7 nätter här:

Mulig ankomstperiode: 12-11-2018 til 24-10-2018

Hyggelige ferielejligheder i parklignende omgivelser

Storslået havudsigt fra værelserne

Idyllisk udsigt

Ro og fred på Klintely

Semesterlägenheter i ett naturskönt område
Klintely är vackert beläget i Sandkås strax söder om Allinge. Ni bjuds välkomna av härliga semester lägenheter, som alla blev renoverade i 2016. Lägenheterna har egen terrass med havsutsikt. Gläd er till sköna semesterdagar!

Allt detta är inkluderat i erbjudandet:
* Fräsch ferielägenhet med havsutsikt
* Färja Ystad-Rønne med bil tur/retur
* Strömförbruk samt rengöring vid ankomst och avresa
* Gratis avbeställningsförsäkring
* Gratis guidetur
* Totalpris för 2 personer är:
* Pris för 4 nätter inkl. färja: SEK 4 195:- 
* Pris för 7 nätter inkl. färja SEK 5 195:-
* Totalpriset gäller med ankomst innan efter 7. september. Priser för ankomst i andra perioder:

Totalpriser för 2 personer
Alla de ovanstående priser är totalpriser för 2 personer.

Möjliga ankomsdagar
Om ni väljer 4 nätter: Fri ankomst och avresedag
Om ni väljer 7 nätter: Erbjudandet gäller endast med ankomstdag måndagar, tisdagar, onsdagar eller torsdagar. Vid ankomst på fredagar, lördagar eller söndagar tillkommer en ytterligare avgift på SEK 775:-

Valfri färjeavgång
Ni kan välja fritt på alla färjetider, bara det finns lediga platser ombord. Meddela oss era önskemål (morgon, middag eller kväll), så gör vi vårt allra bästa för att uppfylla era önskemål.

Slappna av och lukta på blommorna
Slappna av i den stora parkliknande trädgården. Märk doftena från alla de vackra rabatterna och alla blomstrande buskar. Natur, ro och utsikt i särklass. Vid Klintely finns flera natursköna vandrings och cykelleder.

Frukost
Om ni önskar kan ni tillköpa frukost för SEK 95 per person och dag (gäller i perioden 1 juni - 2 september).

Gå längs den gamla kuststigen
Längs kusten går den gamla kuststigen in till Allinge, och här kan ni uppleva ett stycke av den flottaste natur som Bornholm har att bjuda på. Eller hyr cyklar på Klintely och cykla ut och upplev Bornholms flotta natur och sevärdigheder. Mot norr: Nordeuropas största borgruin, Hammershus som häver sig upp över kustlinjen. In mot mitten: De stora rundkyrkorna imponerar. Mot syd: De flotta Helligdomsklipporna tornar upp sig. Möjligheterna är många på Klintely. Kanske lockar ett dopp i böljan blå? Sandkås badbukt ligger endast 400 meter från Klintely.

Lägenhet på 27m2: Entré, kombinerat sov- och vardagsrum med tv, köksniche med 2 kokplattor, kylskåp, liten frysbox, microugn, el-vattenkokare och kaffemaskin. Badrum med dusch och toalett. Egen terrass med utemöbler och havsutsikt. Alla lägenheter í denna kategori är moderniserade i 2016.

Du har också möjigt att välja en större lägenhet med separat sovrum och vardagsrum. Dessa större lägenheter är också fräscha, men blev inte renoverade i 2016. Merpriset för en större lägenhet är SEK 200 per natt.

Beställ er semester
Beställ er semester via beställningsrutan överst på denna websida, Vi är självklart också mycket välkomna att maila eller ringa till oss nu på +45 56 95 72 95, så ger vi er goda råd och idéer till härliga semesterdagar på Bornholm. Vi sitter klara vid telefonen!

 Beställ 4 nätter här:

Mulig ankomstperiode: 12-11-2018 til 27-10-2018

Beställ 7 nätter här:

Mulig ankomstperiode: 12-11-2018 til 24-10-2018

Søren Sillehoved underhåller gästerna

Gratis guidad tur

Det finns många spännande berättelser med anknytning till Bornholms historia och speciella natur. För att ni ska få så stort utbyte som möjligt av er vistelse, tar vi er med på en guidad tur till Bornholms "hemliga platser". Vår guide på turerna är Søren Sillehoved - och ja, det är faktiskt hans riktiga namn! Søren Sillehoved har utnämnts till en av Danmarks bästa guider, och han är en riktig mästare på att trollbinda både barn och vuxna med sina spännande berättelser.

De guidade turerna äger rum nästan varje dag under perioden mars-oktober. Som våra gäster kan ni följa med gratis på en av dessa turer - kom bara ihåg att hämta biljetterna i receptionen. Eftersom deltagarantalet är begränsat gäller erbjudandet tyvärr inte för gruppresor med fler än 10 personer.

Är ni flera än 10 personer henviser vi då till Bornholms Guide- og Gruppeservice.

Turerna försiggår över hela Bornholm. Fråga gärna i receptionen hur ni lättast tar er till rundturernas startplatser.

Beställ nu
Efterfråga din pris och beställ din semester genom att knappa in önskat ankomstdatum i beställingsboxen här på sidan. Ni är också alltid hjärtligt välkomna att ringa oss alla veckans dagar på +45 56 95 72 95 eller mejla: info@semester-bornholm.se, så hjälper vi gärna till med att ordna en skön semester på Bornholm.

Nordbornholms Røgeri i Allinge

Gudhjem set fra Bokul

Allinge Jazzfestival

Historisk resmål

Klintely ligger i Sandkås, strax utanför Allinge på Nordbornholm. Området Allinge/Sandkås var det första resmålet när Bornholms turism sköt fart början av 1900-talet. Den unika och vackra kombinationen av sandstrand och branta klippor var sannolikt orsaken till att både den danska och det tyska borgarklassen hade Allinge/Sandkås som sitt favoritresmål redan för hundra år sedan.

Vit sandstrand och branta klippor
Området runt Sandkås bjuder in till vandringsturer - t.ex. i naturområdet "Storedalen" som formades under den senaste istiden. Längs kusten löper den gamla kusträddningsstigen där man kan få uppleva den vackra kombinationen av vit sandstrand och branta klippor på nära håll.  Kusträddningsstigen fortsätter in till Allinge där ni välkomnas av Allinges gamla kvarter med sina pittoreska korsvirkeshus. Den frestande doften av böckling blir alltmer uttalad, vilket inte är konstigt då två av öns bästa rökerier ligger i Allinges hamn.

Hamnen sjuder av liv
I Hamnen sjuder av liv - den är full av små mysiga kaféer och här arrangeras även krämarmarknader och en årligen återkommande jazzfestival. Kusträddningsstigen forstätter vidare, ut ur Allinge och upp till den gamla borgruinen Hammershus - Nordeuropas största i sitt slag. Nedanför Hammerhus ligger Hammerhavnen och härifrån kan ni stiga ombord på någon av de små båtar som kör turer nerför kusten. Sedd från sjösidan ter sig klippkusten ännu mer dramatisk och när man passerar Hammershus krävs det ingen större fantasi för att inse att borgen måste ha framstått som en ointaglig fästning under den oroliga medeltiden. Upplevelserna kryddas av båtkaptenens spännande berättelser - och det gör verkligen inte turen mindre intressant..

Nära Gudhjem
Syd av Sandkås finder ni Gudhjem. Från Gudhjem hamn går det under säsongen dagliga båtförbindelser till ögruppen Ertholmene öster om Bornholm. Ögruppen består av två bebodda öar, Christiansø och Frederiksø, och ett antal småöar och klippskär. På 1700-talet förvandlades öarna till Danmarks framskjutna flottbas i Östersjön. Flottbasen var en nagel i ögat på engelsmännen som flera gånger utsatte ön för våldsamma bombardemang. Men Ertholmene höll stånd och förblev danskt. Kanonerna står fortfarande kvar och med sin spännande historia samt särpräglade natur är det lätt att känna historiens vingslag på dessa öar. Här väntar en alldeles speciell upplevelse för både barn och vuxna.

Beställ nu
Efterfråga din pris och beställ din semester genom att knappa in önskat ankomstdatum i beställingsboxen här på sidan. Ni är också alltid hjärtligt välkomna att ringa oss alla veckans dagar på +45 56 95 72 95 eller mejla: info@semester-bornholm.se, så hjälper vi gärna till med att ordna en skön semester på Bornholm.

Vägbeskrivning från färjan i Rønne till Hotel Klintely

Kustvägen (den vackraste vägen)
* Följ skyltarna mot Hasle och Allinge när ni kör ut ur färjeläget.
* Under hela bilresan kommer ni att ha en vacker havsutsikt på vänster sida.
* Det är nästan bara att köra rakt fram hela vägen, och på de få ställen där ni måste svänga, är det bra skyltat.
* När ni kommer till Circle K-macken i Allinge, tar ni av åt höger på
   Tejnvej (skyltarna kommer att peka i rikting mot Gudhjem).
* Fortsätt rakt fram på Tejnvej (1,3 km)
* Ta till höger vid Klinteløkken. 150 meter längre fram ligger Hotel Klintely.
* Trevlig semester!
* Total vägsträcka: 28,0 km

Landsvägen (den kortaste vägen)
* Följ skyltarna mot Hasle och Allinge när ni kör ut ur färjeläget.
* Ta av på Nordre Kystvej (1,4 km)
* Vid trafikljuskorsningen tar ni vänster på Haslevej (3,1 km)
* Fortsätt rakt fram på Åbyvej (3,7 km)
* Fortsätt rakt fram på Svalhøjvej (1,3 km)
* Ta höger på Simblegårdsvej (1,2 km)
* Ta vänster på Rosendalevej (4,8 km)
* Ta höger på Knarregårdsvej (0,4 km)
* Ta vänster på Rønnevej (5,8 km)
* Ta höger på Genvej (0,1 km)
* Ta höger på Tejnvej (1,3 km)
* Ta till höger vid Klinteløkken. 150 meter längre fram ligger Hotel Klintely.

Trevlig semester!
* Total vägsträcka: 22,3 km

Adress: Klintely, Klinteløkken 7-9, Sandkaas, 3770 Allinge

Beställ nu
Efterfråga din pris och beställ din semester genom att knappa in önskat ankomstdatum i beställingsboxen här på sidan. Ni är också alltid hjärtligt välkomna att ringa oss alla veckans dagar på +45 56 95 72 95 eller mejla: info@semester-bornholm.se, så hjälper vi gärna till med att ordna en skön semester på Bornholm.

Bilder från Bornholm

Rökeriet “Nordbornholms Røgeri” i Allinge

“Christiansøfarten” i Gudhjem

Hamnen i Gudhjem

Njut av klipporna

Segla med “Hammerhavnens Baadfart”

Hammershus

Klippformationen “Løvehovederne”

Hamnen “Hammerhavnen”

Lantbruksmuseet “Melstedgaard”

Dueodde

Rundkyrkan i Østerlars

Helligdommen

Beställlning
Beställ din semester på Klintely vid att knappa in ert önskade ankomstdatum i beställningsrutan här. Ni kan också maila eller ringa till oss nu på +45 5695 7295 så ger vi er goda råd och idéer till härliga semesterdagar på Bornholm.

Fann du inte det du letade efter?

Ring eller skriv till oss nu och få tips till en härlig semester på Bornholm.

Ring till oss, vi svarar alla veckans dagar.

0045 56 95 72 95

Du får det bästa priset
Genom oss bokar du direkt av uthyraren, och kan därför vara säker på att få det bästa priset. Våra priser inkluderar alltid städning, strömförbrukning och gratis avbeställningsskydd. Vi har med andra ord inga “dolda” kostnader.

Billiga flyg- och färjebiljetter
Vi bokar gärna dina flyg- och färjebiljetter, priset kommer alltid att vara billigare än om du skulle boka på egen hand.

Valfri ankomstdag
Till nästan alla våra resmål kan du ankomma och avresa på den veckodag du önskar, och du behöver inte boka hela veckor.

Boka nu
Välj ditt resmål genom att klicka på bilden som motsvarar resmålet - eller ring oss nu med detsamma på 0045 56 95 72 95, så ger vi dig gärna tips till en härlig semester på Bornholm.