Hotell på Bornholm

Se hotell i: Gudhjem - RønneSandkås - Sandvig - Svaneke

Populära hotell

Fantastiska hotellerbjudanden

Kanske dessa hotell också är något för dig?

Hotell på Bornholm

När du väljer ett av hotellen blir du extra bortskämd med exempelvis spa, havsutsikt eller frukost. Många av hotellen har också egen restaurang, och på vissa ställen kan du få halvpension eller all-inclusive. Det är det perfekta valet för dig, oavsett om du vill åka på en förlängd weekend, semestra en hel vecka eller bara ta en eller två övernattningar på Bornholm. Under nästan alla perioder kan du ankomma och resa på alla veckans dagar – och du bestämmer själv hur länge du stannar. Klicka dig in till hotellen ovan och ange dina datum i bokningsrutan för att se om det är ledigt, eller ring till oss på +45 56 95 85 66.

Njut av en avkopplande hotellsemester på hela Bornholm

Allinge-Sandvig och Sandkås har i årtionden varit uppskattade turistmål. Vill du övernatta på hotell i Allinge-Sandvig så kan du välja att bo på Hotel Hammersø. Här får du en bas med goda möjligheter till trevliga promenader i de vackra naturomgivningarna, en härlig swimmingpool och möjlighet till halvpension. Hotel Abildgård i Sandkås är ett annat populärt övernattningsställe. Hotellet har flertalet attraktiva faciliteter, bland annat all-inclusive – där både en god frukost, stor kvällsmeny och dryck inkluderas i vistelsen – och en härlig swimmingpool utomhus. Dessutom ligger hotellet nära både sandstrand och klippor. Nordbornholm är en bra utgångspunkt under din hotellsemester på Bornholm. Några av Bornholms mest populära sevärdheter och attraktioner ligger på denna sida av ön. Besök Hammershus, upplev medeltidsfästningen och lyssna på de spännande berättelserna. Du kan också bege dig iväg på vandringsturen Hammerknuden Rundt. När du övernattar i Allinge-Sandvig eller Sandkås bor du ganska nära centrum. Där hittar du butiker med bornholmska souvenirer och populära lokala restauranger. Det finns självklart också hela två utmärkta rökerier där du kan njuta av en rökt sill eller några av de andra goda fiskrätterna.

Är du på jakt efter övernattning i Rønne? Rønne är en trevlig stad som bjuder på upplevelser inom konst, kultur, musik och gastronomi. I Rønne kan du besöka museer, teater och en keramikfabrik eller se en konsert eller stand-up föreställning. Rønne är Bornholms huvudstad och erbjuder oändliga möjligheter till spännande semesterdagar. Du kan läsa mycket mer om upplevelser i Rønne här. I Rønne kan du övernatta på tre av Bornholms mest kända hotell – vem vet, du kanske testar att bo på dem alla? I mitten av Rønne, en bit bort från centrum, hittar du Griffen Spahotel, som erbjuder ett stort härligt spaområde både inomhus och utomhus, massagebehandlingar och en steakhouse-restaurang. Du kan också bo på Griffens systerhotell, Fredensborg Badehotel, där det känns som att tiden står stilla i den stora trädgården. Badhotellet är inrett i modern nordisk stil av den bornholmska designern Pernille Bülow. Här hittar du bland annat hotellets privata badbrygga, spabad utomhus, vackra rum med havsutsikt, och så får du absolut inte missa att prova den franskinspirerade restaurangen. Inte långt från Fredensborg Badehotell ligger det tredje hotellet, prisbelönta Green Solution House – eller Hotel GSH. Green Solution House är ett banbrytande hotell fullt av gröna lösningar. Hotellet har vunnit åtskilliga priser för sin miljöanpassning, däribland EU:s miljöpris. På Green Solution House kan du verkligen boka en hotellövernattning med gott samvete.  

Övernatta på ett trevligt pensionat i Gudhjem. Se fram emot den goda frukostbuffén med bornholmsproducerade smakupplevelser. Njut av en vuxensemester på Bornholm i en skön atmosfär hos Pension Koch, där du naturligvis också kan njuta av utsikten över Gudhjem och Östersjön. Gudhjem bjuder på många solskenstimmar som ger orten ett speciellt magiskt sken. Du kan också själv skapa sol över Gudhjem – det är nämligen inte bara ett fenomen, utan också namnet på den välsmakande lokalrätten. Ta dig ner till Gudhjem Røgeri och smaka en Sol Over Gudhjem, innan du beger dig vidare på upptäcktsfärd i byn.

Vill du övernatta på ett hotell i Svaneke med perfekt läge i hamnen kan du välja idylliska Hotel Siemsens Gaard. Hotellet är fullt av mysiga platser, såsom den vackra rosenträdgården, och där kan du verkligen njuta av semesterstämningen i lugn och ro. Hotellet erbjuder dessutom en trevlig restaurang där du kan njuta av maten med utsikt över Svaneke hamn och havet. Svaneke är en ytterst charmerande semesterby där du kan uppleva en tur med häst och vagn genom Svanekes vackra gator, eller njuta av de många frestelserna i form av sötsaker såsom lakrits, choklad eller glass. Svaneke är också idealiskt att besöka om du tycker om konstupplevelser. Här hittar du både showrooms och konstverkstäder. Du kan läsa mycket mer om vad du kan uppleva när du semestrar i Svaneke här.

Beställ hotellvistelser på Bornholm som paketresa

Med en paketresa till ett av Bornholms hotell är det lätt att övernatta på Bornholm. Lägg till flyg- eller färjeöverfart till din reservation så fixar vi resten. Du är välkommen att komma med önskemål om när på dagen du vill resa. Du kan också välja att boka ett av de bra erbjudandena på hotellvistelser på Bornholm där flyg- eller färjeövervarten redan ingår. Boka din hotellvistelse hos Semester Bornholm och få prisgaranti. Hos Semester Bornholm bokar du direkt med hotellet utan mellanhänder som gör vistelsen dyrare. Dessutom är din vistelse hos Semester Bornholm alltid inklusive gratis avbeställningsförsäkring i händelse av sjukdom. Boka online eller ring oss på +45 56 95 85 66.

OBS! Alla hotellrum är rökfria.

Fann du inte det du letade efter?

Ring eller skriv till oss nu och få tips till en härlig semester på Bornholm. 

Måndag - Torsdag: Kl. 09.00 - 16.00
Fredag: Kl. 09.00 - 15.30
Lördag - Söndag: Tillgång till jourtelefon
Vi svarar på telefonen under öppettiderna, men om du har akut behov av hjälp kan du alltid nå vår jourtelefon.

+45 56 95 85 66

info@semester-bornholm.se

Du får det bästa priset
Genom oss bokar du direkt av uthyraren, och kan därför vara säker på att få det bästa priset. Våra priser inkluderar alltid städning, strömförbrukning och gratis avbeställningsskydd. Vi har med andra ord inga “dolda” kostnader.

Trygghetsgaranti
Du kan köpa vistelser med Trygghetsgaranti, som gör att du kan boka den semester du önskar dig – och samtidigt känna dig trygg eftersom du kan avboka den igen utan extra kostnad.

Billiga flyg- och färjebiljetter
Vi bokar gärna dina flyg- och färjebiljetter, priset kommer alltid att vara billigare än om du skulle boka på egen hand.

Valfri ankomstdag
Till nästan alla våra resmål kan du ankomma och avresa på den veckodag du önskar, och du behöver inte boka hela veckor.