Bryggergården

  • Svaneke
  • Nära Svaneke Torget
  • Extra mycket för pengarna
  • Två altaner
  • Plats för bollspel
  • Lugnt och fridfullt
kort Bryggergården
Vackra korsvirkeshus i Svaneke

Vackra korsvirkeshus i Svaneke

Hönsskits-tävlingen i Svaneke

Hönsskits-tävlingen i Svaneke

Hullehavn - Svanekebornas lokala strand

Hullehavn - Svanekebornas lokala strand

Bornholms solskensstad nummer 1
Lägenheterna på Bryggergården har en stor altan där ni kan njuta av kvällssolen. Gör det bekvämt för er och njut av att Svaneke är Bornholms solskensstad nummer 1. 500 m från Byggergården hittar ni Svaneke Torg där ni kan njuta av det lokala ölet på Svaneke Bryghus och utforska alla affärer med deras spännande konsthantverk. Under högsäsongen kan du uppleva den berömda “Hönsskits-tävlingen” på Brænderigænget i Svaneke. På kvällen kan ni slappna av på Hullehavn, Svanekebornas lokala strand, där Cafe Syd-Øst for Paradis bjuder på förfriskningar och livemusik.

Trygghetsgaranti

Världen har blivit mer oförutsägbar. På Bryggergården kan du köpa vistelser med Trygghetsgaranti, som gör att du kan avbeställa din semester gratis om du trots allt inte vill resa. Du behöver inte uppge någon anledning, och du kan avboka ända fram till 30 dagar innan din ankomst. Priset är endast SEK 454:- per semesterbostad. Beställ Trygghetsgarantin i samband med bokningen av din semester. Du kan också läsa mer om Trygghetsgarantin här.

Vardagsrum i Bryggergården

Vardagsrum i Bryggergården

Et av sovrummen i semesterlägenheterne

Et av sovrummen i semesterlägenheterne

Trädgård och gräsmatta omslutar Bryggergården

Trädgård och gräsmatta omslutar Bryggergården

Klicka för pris och lediga perioder

Bostadtyp

När vill du resa
Matbord i värdagsrummet på Bryggergården

Matbord i värdagsrummet på Bryggergården

Köket i Bryggergården

Köket i Bryggergården

Bryggergården - Här får du extra mycket för pengarna
På Bryggergården i Svaneke får du extra mycket för pengarna. Du bor bara 500 meter från Svaneke Torg med massor av aktiviter och annat roligt. Trots detta bor du lugnt och fridfullt, så det finns stora möjligheter att slappna av och njuta av semesterdagarna.

Bryggergården består av tre semesterlägenheter som har två altaner vardera, så att du kan njuta både av morgon- och kvällssolen. Morgonaltanen vätter ut mot en avskärmad gräsmatta där det är plats för bollspel ifall du har barn med dig.

Gräsmattan fortsätter upp till en hästhage där hästarna som drar Svaneke Hästspårvagn betar, när dom inte “arbetar”. Det är bryggarhästar…men det är inte därför semester-lägenheterna heter “Bryggergården”. Namnet kommer ifrån att Svaneke Bryggeri är hästhagens andra granne.

Välfungerande och bra semesterlägenheter
Semesterlägenheterna på Bryggergården är välfungerande och funktionellt inredda. Alla lägenheterna blev nymålade inför säsongen 2017 och blandningen av gammalt och nytt i inredningen ger ett trevligt intryck. Om du inte har behov av lyx så får du en bra semester och riktigt mycket för pengarna på Bryggergården.
Du kan välja mellan följande lägenheter:

Lägenhet A till 5 personer
Entré som angränsar till badrum, vardagsrum med tv, kök och sovrum (dubbelsäng). Från entrén går det en trappa upp till övervåningen, där det finns två sovrum: ett sovrum med en dubbelsäng, och ett sovrum med en enkelsäng. Lägenheten har två altaner. Köket är utrustat med spis och ugn, kylskåp med frysfack, kaffebryggare och vattenkokare.

Vänligen observera att trappan upp till övervåningen är brant. Lägenhet A är därför inte lämplig om du är rörelse-hindrad. Även om lägenhet A rymmer 5 personer, och lägenhet B och C “bara” rymmer 4 personer så är lägenhet A lika stor som lägenhet B och C.

Lägenhet B till 4 personer
Entré som angränsar till badrum och vardagsrum. Vardagsrummet ansluter till köket och 2 sovrum. (Varje sovrum har två enkelsängar.) Lägenheten har två altaner. Köket är utrustat med spis och ugn, kylskåp med frysfack, kaffebryggare och vattenkokare.

Lägenhet C till 4 personer
Entré som angränsar till badrum och vardagsrum. Vardagsrummet ansluter till köket och 2 sovrum. (Varje sovrum har två enkelsängar.) Lägenheten har två altaner. Lägenhet B och C har nästan identisk inredning. Koket är utrustat med spis och ugn, kylskåp med frysfack,
kaffebryggare och vattenkokare.

Ankomstdagar
Ni kan anlända och avresa alla veckodagar – det är alltså inga fasta ankomstdagar, och ni kan också hyra för kortare perioder än en vecka.

Beställ nu
Efterfråga din pris och beställ din semester genom att knappa in önskat ankomstdatum i beställingsboxen här på sidan. Ni är också alltid hjärtligt välkomna att ringa oss alla veckans dagar på +45 56 95 85 66 eller mejla: info@semester-bornholm.se, så hjälper vi gärna till med att ordna en skön semester på Bornholm.

Trevlig terrass vid Bryggergården

Trevlig terrass vid Bryggergården

Badrummet i Bryggergården

Badrummet i Bryggergården

Et av sovrummen i semesterlägenheterne

Et av sovrummen i semesterlägenheterne

Liknande semesterbostäder

Fann du inte det du letade efter?

Ring eller skriv till oss nu och få tips till en härlig semester på Bornholm. Vi har öppet 08:00 – 17:00 på vardagar och 08:00 - 16:00 på helgen. Du kan självklart också mejla oss.

+45 56 95 85 66

info@semester-bornholm.se

Du får det bästa priset
Genom oss bokar du direkt av uthyraren, och kan därför vara säker på att få det bästa priset. Våra priser inkluderar alltid städning, strömförbrukning och gratis avbeställningsskydd. Vi har med andra ord inga “dolda” kostnader.

Trygghetsgaranti
Du kan köpa vistelser med Trygghetsgaranti, som gör att du kan boka den semester du önskar dig – och samtidigt känna dig trygg eftersom du kan avboka den igen utan extra kostnad.

Billiga flyg- och färjebiljetter
Vi bokar gärna dina flyg- och färjebiljetter, priset kommer alltid att vara billigare än om du skulle boka på egen hand.

Valfri ankomstdag
Till nästan alla våra resmål kan du ankomma och avresa på den veckodag du önskar, och du behöver inte boka hela veckor.