Cookies och hantering av personuppgifter

Introduktion
När du besöker vår webbplats samlar vi in information om dig, i syfte att skapa en så bra användarupplevelse för dig som möjligt och för att kunna värdera de annonser som visas på webbplatsen. Om du inte vill att vi samlar in denna information bör du rensa din cookies (se guide) och undvika att använda vår webbplats. Nedan beskriver vi mer detaljerat vilken information vi samlar in, dess ändamål samt vilka tredjehandspartners som har tillgång till den.

Cookies
Webbplatsen använder ”cookies” som är en textfil som sparas på din dator, mobil eller liknande med ändamålet att minnas din enhet och dina inställningar, skapa statistik för utvärdering samt annonser som passar dig. Cookies kan inte innehålla skadlig kod, som exempelvis virus.

Det är fullt möjligt att rensa eller blockera cookies. Se hur du gör: http://minecookies.org/cookiehandtering

Om du rensar dina cookies eller blockerar dem kommer annonser som visas på vår webbplats bli mindre relevanta för dig och dessutom riskera att dyka upp oftare. Du riskerar också att webbplatsen inte fungerar optimalt och att visst innehåll inte blir tillgängligt för dig.

Webbplatsen innehåller cookies från tredjehandspartner, som i varierande utsträckning kan omfatta:

Hantering av personuppgifter

Generellt
Personuppgifter är all slags information som på ett eller annat sätt kan hänföras till dig. När du använder vår webbplats samlar vi in och behandlar en rad sådana typer av uppgifter. Det sker t.ex. när du läser något på webbplatsen, anmäler dig till vårt nyhetsbrev, deltar i tävlingar eller undersökningar, registrerar dig som användare eller abonnent, eller kanske gör ett köp av oss.

Vi samlar in och behandlar följande typ av uppgifter: Din dators, läsplattas eller mobiltelefons ID och tekniska detaljer såsom IP-nummer, geografisk position samt vilka sidor du går in på (dina intressen). I de fall du ger explicit samtycke och själv lägger till informationen behandlar vi även: Namn, telefonnummer, e-post, adress och betalningsinformation. Det sker vanligtvis i samband med skapandet av ett konto eller ett köp av oss.

Säkerhet
Vi har vidtagit tekniska och organisatoriska åtgärder för att förhindra att din information av misstag eller olagligen raderas, offentliggörs, förloras, försämras eller kommer till obehörigas kännedom, missbrukas eller på annat sätt behandlas i strid mot dansk lag.

Ändamål
Uppgifterna används för att identifiera dig som användare och visa annonser som har störst sannolikhet att vara relevanta för dig, att registrera dina köp och betalningar samt kunna leverera den service du efterfrågat, t.ex. att få nyhetsbrev från oss. Utöver det använder vi uppgifterna för att optimera vår service och webbplatsens innehåll.

 Period för lagring
Uppgifterna lagras under den tid som är godkänd enligt lag och vi raderar dem när de inte längre är nödvändiga. Hur lång perioden är beror på karaktären på uppgiften och bakgrunden till lagringen av den. Det är därför inte möjligt att ange en exakt tid för när information raderas.

Utlämnande av uppgifter
Data om ditt användande av webbplatsen, vilka annonser du eventuellt klickar på, geografisk position, kön och ålder m.m. lämnas ut till tredje part i den utsträckning som dessa uppgifter är kända. Du kan se vilka tredjehandspartner det kan handla om under avsnittet ”Cookies” längre upp. Uppgifterna används för att rikta annonser rätt.

VI använder därutöver en rad tredjehandspartners till lagring och behandling av data. De behandlar uteslutande uppgifter å våra vägnar och får inte använda dem för eget ändamål.

Utlämnande av personuppgifter som namn och e-post m.m. kan ske om du givit samtycke till det. Vi använder endast databehandlare i EU eller länder där de kan ge dina personuppgifter ett fullgott skydd.

Invändningar och klagomål
Du har rätt till att bli informerad om vilka av dina personuppgifter vi behandlar. Du kan dessutom när som helst invända dig mot att uppgifterna används. Du kan även dra tillbaka ditt samtycke till att dina uppgifter behandlas. Om de uppgifter om dig som behandlas är felaktiga har du rätt till att de rättas till eller blir raderade, du kan då meddela oss via: info@teambornholm.dk. Om du vill framföra klagomål om vår behandling av dina personuppgifter har du också möjlighet att vända dig till den danska motsvarigheten till Datainspektionen, Datatilsynet.

Utgivare

Webbplatsen ägs och publiceras av:

A/S Team Bornholm
Nordre Kystvej 34 
3700 Rønne
Telefon: 56 95 85 66 
Email: info@teambornholm.dk 

Fann du inte det du letade efter?

Ring eller skriv till oss nu och få tips till en härlig semester på Bornholm.

Ring till oss, vi svarar alla veckans dagar.

0045 56 95 72 95

Du får det bästa priset
Genom oss bokar du direkt av uthyraren, och kan därför vara säker på att få det bästa priset. Våra priser inkluderar alltid städning, strömförbrukning och gratis avbeställningsskydd. Vi har med andra ord inga “dolda” kostnader.

Billiga flyg- och färjebiljetter
Vi bokar gärna dina flyg- och färjebiljetter, priset kommer alltid att vara billigare än om du skulle boka på egen hand.

Valfri ankomstdag
Till nästan alla våra resmål kan du ankomma och avresa på den veckodag du önskar, och du behöver inte boka hela veckor.