Semesterhus på Bornholm

Hitta semesterhus i: Allinge - Balka - Boderne - Dueodde - Gudhjem - Hasle - RønneSandkås - Sandvig - Svaneke - Årsdale 

Semesterhus i Allinge, Sandvig och Sandkås

Semesterhus i Gudhjem, Rø och Svaneke

Semesterhus i Dueodde, Balka, Boderne och Sømarken

Semesterhus i Rønne och Hasle

Semesterhus på Bornholm

På den här sidan hittar du de semesterhus på Bornholm där du enligt vår mening får mest valuta för pengarna. Har du barn med dig så kommer de älska att bo i ett semesterhus på ett fint semestercenter med swimmingspools och lekland. Är ni på vuxensemester utan barn, välj istället ett semesterhus i natursköna omgivningar – och vill ni skämma bort er lite extra så väljer ni ett hus med havsutsikt.

Boka en paketresa (svenska)

När du beställer din semesterlägenhet via Team Bornholm kan du lägga till färje- eller flygförbindelse till din bokning. Du får gärna komma med önskemål om när du vill avresa eller ankomma. Det gör det enkelt för dig att boka din semester på Bornholm.

Prisgaranti

Alla priser på vår hemsida är alltid inklusive:

  • el, vatten och värme
  • städning vid ankomst och avresa
  • gratis avbeställningsskydd vid sjukdom

Det finns således inga dolda avgifter eller kostnader – och du har alltid prisgaranti. För när du bokar via Team Bornholm bokar du direkt av semesteranläggningen utan dyra mellankostnader.

Valfri ankomstdag

Under nästan alla perioder kan du välja att ankomma och avresa på valfri dag under veckan – och du kan också välja ett besöka ön under kortare perioder på 3-4 dagar eller mindre.

OBS! Alla våra semesterlägenheter är rökfria.

Fann du inte det du letade efter?

Ring eller skriv till oss nu och få tips till en härlig semester på Bornholm. Vi har öppet 08:00 – 17:00 på vardagar och 08:00 - 16:00 på helgen. Du kan självklart också mejla oss.

+45 56 95 85 66

info@semester-bornholm.se

Du får det bästa priset
Genom oss bokar du direkt av uthyraren, och kan därför vara säker på att få det bästa priset. Våra priser inkluderar alltid städning, strömförbrukning och gratis avbeställningsskydd. Vi har med andra ord inga “dolda” kostnader.

Trygghetsgaranti
Du kan köpa vistelser med Trygghetsgaranti, som gör att du kan boka den semester du önskar dig – och samtidigt känna dig trygg eftersom du kan avboka den igen utan extra kostnad.

Billiga flyg- och färjebiljetter
Vi bokar gärna dina flyg- och färjebiljetter, priset kommer alltid att vara billigare än om du skulle boka på egen hand.

Valfri ankomstdag
Till nästan alla våra resmål kan du ankomma och avresa på den veckodag du önskar, och du behöver inte boka hela veckor.