Klicka för pris och lediga perioder

Bostadtyp

När vill du resa

Strandpromenaden

  • Badestrand
  • Luksus
  • Central beliggenhed
  • Havudsigt
  • Nyrenoveret
  • Stor altan
kort Sandvig

+45 56 95 72 95
info@semester-bornholm.se

Ring eller skriv till oss nu och få tips till en härlig semester på Bornholm.

Vi svarar i telefonen alla veckans dagar.

Sandvig Strand

Hammerodde Fyr

Sandvig Havn

Lyxlägenheter för 4-6 personer med havsutsikt i Sandvig
Gläd dig till de nya och fräscha lägenheterna på Strandpromenaden i Sandvig. Indtast din ønskede ankomstdato i boksen øverst på siden, hvor billigt du kan bo i disse flotte lejligheder!

Et stenkast från havet
De två lyxlägenheterna blev färdiga i 2015 och ligger mindre än ett stenkast från havet. 25 meter från lägenheterna ligger en vacker liten strandremsa med fina badmöjligheter. Om man önskar en större strand, så ligger Sandvig Strand endast 150 meter från lägenheterna.

Mysiga caféer, gode restauranger
Inom en radie på 300 meter från lägenheterna ligger mysiga caféer, gode restauranger - och inte minst den charmiga hamnen - Sandvig Havn. Du bor centralt i Sandvig, men ändå lugnt. Det blir en bra semester!

Lägenhet A för 4-6 personer - 110 m2

Lejlighed A - stue

Lejlighed A - badeværelse

Lejlighed A - udsigt

Lejlighed A - hyggelig altan

Lejlighed A - udsigt fra bardisk

Lejlighed A - seng

Klicka för pris och lediga perioder

Strandpromenaden: A 4-6 prs. havuds.
När vill du resa

Lägenhet A för 4-6 personer - 110 m2
Från entrén kommer man in i det fina köket med barstolar. Köket är öppet ut till vardagsrummet, med en en fin soffgrupp (2 sovplatser i bäddsoffa). Det är havsutsikt från vardagsrummet, som är kombinerat med matplats. Matplatsen består av matbord med plats för 6 personer samt ett tv-hörn med fåtöljer. Från vardagsrummet är det tillträde till badrum med toalett och dusch. Vardagsrummet har också utgång till två terrasser, vilka naturligvis har havsutsikt.

En trappa leder ned till undervåningen. På undervåningen finns ett stort och ett mindre sovrum. Det stora sovrummet har havsutsikt samt eget badrum med toalett, dusch och badkar. Det mindre sovrummet, som har en dubbelsäng, vänder in mot "landsidan". Det är egen utgång från det mindre sovrummet.

Lägenheten ligger på en sluttande terräng, på så sätt att övervåningen är över gatuplan, medan undervåningen ligger delvist över gatuplan. Lägenhet A har ett areal på cirka 65 m2 på övervåningen och cirka 45 m2 på undervåningen.

Praktiske oplysninger om Lejlighed A
* Hårde hvidevarer: Køleskab med fryseskab, opvaskemaskine og komfur. Der er vaskemaskine i fællesrum
* Internet: Ja, der er trådløst internet i lejligheden
* Babyudstyr: I har mulighed for gratis at låne klapvogn, høj stol, barneseng, babybadekar og puslepude
* Husdyr: Husdyr er ikke tilladt i Lejlighed A
* Ankomstdag: Under högsäsongen är söndag ankomst-/avresedag. Övriga tider på året är det flexibel ankomst- och avresedag.
* Ankomst-Avresa: Ankomst från kl. 15.00 på ankomstdagen. Avresa senast kl. 10.00 på avresedagen.

 

.

Lägenhet B för 4-6 personer - 85 m2

Lejlighed B - sofagruppe

Lejlighed B - sofaarrangement

Lejlighed B - udsigt fra køkken

Lejlighed B - spisestue

Lejlighed B - soveværelse

Lejlighed B - køkken og spisestue

Lejlighed B - badeværelse

Lejlighed B - udsigt

Klicka för pris och lediga perioder

Strandpromenaden: B 4-6 prs. havuds.
När vill du resa

Lägenhet B för 4-6 personer - 85 m2Från entrén kommer man in i köket, liksom det är ingång till badrummet från entrén. Köket är öppet ut till vardagsrummet, från vilket det är en fantastisk havsutsikt, samt matbord för 6 personer. Det är också utsikt från den fina soffgruppen (2 sovplatser i bäddsoffan). Vardagsrummet har utgång till en härlig terrass med havsutsikt.

Från vardagsrummet leder en trappa ned till undervåningen, där det är ett stort och ett mindre sovrum. Det stora sovrummet har havsutsikt, men är för övrigt identiskt med sovrummet i lägenhet A.

Lägenheten ligger på en sluttande terräng, på så sätt att övervåningen är över gatuplan, medan undervåningen ligger delvist över gatuplan. Lägenhet B har ett areal på cirka 50 m2 på övervåningen och cirka 35 m2 på undervåningen.

De två lägenheterna är inredda med samma höga kvalitetsnivå, men lägenhet B är billigare än lägenhet A, eftersom lägenhet B är mindre än lägenhet A.

Praktiske oplysninger om Lejlighed B
* Hårde hvidevarer: Køleskab med fryseskab, opvaskemaskine og komfur. Der er vaskemaskine i fællesrum
* Internet: Ja, der er trådløst internet i lejligheden
* Babyudstyr: I har mulighed for gratis at låne klapvogn, høj stol, barneseng, babybadekar og puslepude
* Husdyr: Husdyr er tilladt i Lejlighed B
*Ankomstdag: Under högsäsongen är söndag ankomst-/avresedag. Övriga tider på året är det flexibel ankomst- och avresedag.
*Ankomst-Avresa: Ankomst från kl. 15.00 på ankomstdagen. Avresa senast kl. 10.00 på avresedagen.

Beställ nu
Efterfråga din pris och beställ din semester genom att knappa in önskat ankomstdatum i beställingsboxen här på sidan. Ni är också alltid hjärtligt välkomna att ringa oss alla veckans dagar på +45 56 95 72 95 eller mejla: info@semester-bornholm.se, så hjälper vi gärna till med att ordna en skön semester på Bornholm.

Se läget på kartan
Lägenheternas adress är Rådstuestræde 3, Sandvig, 3770 Allinge. Innan renoveringen var Lägenhet A restaurang, vilket är anledningen till att det på den nedanstående Google-kartan står, att det ligger en restaurang på adressen. Men du kan vara lugn, det finns INTE längre någon restaurang som kan störa på adressen.

Liknande semesterbostäder

Fann du inte det du letade efter?

Ring eller skriv till oss nu och få tips till en härlig semester på Bornholm.

Ring till oss, vi svarar alla veckans dagar.

0045 56 95 72 95

Du får det bästa priset
Genom oss bokar du direkt av uthyraren, och kan därför vara säker på att få det bästa priset. Våra priser inkluderar alltid städning, strömförbrukning och gratis avbeställningsskydd. Vi har med andra ord inga “dolda” kostnader.

Billiga flyg- och färjebiljetter
Vi bokar gärna dina flyg- och färjebiljetter, priset kommer alltid att vara billigare än om du skulle boka på egen hand.

Valfri ankomstdag
Till nästan alla våra resmål kan du ankomma och avresa på den veckodag du önskar, och du behöver inte boka hela veckor.

Boka nu
Välj ditt resmål genom att klicka på bilden som motsvarar resmålet - eller ring oss nu med detsamma på 0045 56 95 72 95, så ger vi dig gärna tips till en härlig semester på Bornholm.