Semester med barn

Härliga stränder. Familjemys. Nya kompisar. Spännande upplevelser.

Bornholm är barnens ö. Den trivsamma atmosfären och den spännande naturen inbjuder till lek. Kilometer efter kilometer av härlig och barnvänlig sandstrand lockar till strand- och vattenlek. Eller vad sägs om ett besök på Bornholms Middelaldercenter (Medeltidscenter) Upplev hur det var att leva på medeltiden - riddarna brakar samman och lansarna splittras till ljudet av trumpeter och skränande åskådare. En av Danmarks äldsta och vackraste nöjesparker, "Joboland Brændesgårdshaven", hälsar er välkomna med allt från gokartbanor och vattenland till minizoo.

 

Ni kan också uppleva naturens vingslag på upplevelsecentret Naturbornholm, där ni kan uppleva hur Bornholm skapades för många miljoner år sedan. Hör den fantastiska historien om hur Bornholm skapades av glödande lava. På den tiden låg Bornholm inte i Östersjön, utan nära ekvatorn och stora dinosaurier härskade på ön. Ett spännande upplevelsecenter som både barn och vuxna kommer att älska.

Nedan hittar du de semesteranläggningar på Bornholm som enligt vår åsikt är de mest barnvänliga. Ni är nära stranden och det finns ofta både lekland, hoppland och swimmingpool på anläggningarna. Om du vill veta mer om semesteranläggningarna kan du klicka på bilden eller rubriken vid de enskilda anläggningarna. I rutorna till höger i fönstret kan du göra förfrågningar om pris och lediga perioder.

Fann du inte det du letade efter?

Ring eller skriv till oss nu och få tips till en härlig semester på Bornholm.

Ring till oss, vi svarar alla veckans dagar.

0045 56 95 72 95

info@semester-bornholm.se

Du får det bästa priset
Genom oss bokar du direkt av uthyraren, och kan därför vara säker på att få det bästa priset. Våra priser inkluderar alltid städning, strömförbrukning och gratis avbeställningsskydd. Vi har med andra ord inga “dolda” kostnader.

Trygghetsgaranti
Du kan köpa vistelser med Trygghetsgaranti, som gör att du kan boka den semester du önskar dig – och samtidigt känna dig trygg eftersom du kan avboka den igen utan extra kostnad.

Billiga flyg- och färjebiljetter
Vi bokar gärna dina flyg- och färjebiljetter, priset kommer alltid att vara billigare än om du skulle boka på egen hand.

Valfri ankomstdag
Till nästan alla våra resmål kan du ankomma och avresa på den veckodag du önskar, och du behöver inte boka hela veckor.