Semester med barn på Bornholm

Barnvänliga semesterbostäder

Barnvänlig semester på Bornholm

Bornholm är barnens ö. Den trevliga atmosfären och spännande naturen inbjuder till lek. Kilometervis av vacker och barnvänlig sandstrand på Balka och Dueodde är som gjord för vattenlekar. Eller så vill ni kanske besöka Bornholms Middelaldercenter nära Gudhjem. Pröva livet på medelåldern – ryttarna rider i full fart och lansarna slås ihop till ljudet av trumpeter och jublande åskådare. En av Danmarks äldsta och finaste nöjesparker "Brændesgårdshaven" nära Svaneke hälsar er också välkomna med alltifrån mooncart-banor och vattenland till mini-Zoo.

Ni kan också känna historiens vingslag på upplevelsecentret NaturBornholm, där ni kan uppleva Bornholms skapelse för många miljoner år sedan. Hör den fantastiska historien om hur Bornholm skapades av rödglödgande lava. Då låg Bornholm inte i Östersjön, utan nära ekvatorn, och stora dinosaurier härskade på ön. Ett spännande upplevelsecenter som både barn och vuxna kommer att älska.

Familjesemester på Bornholm

Bornholm är ett av Danmarks bästa resmål för en semester med barn. Vad du än letar efter för sommarsemester med barn på Bornholm eller annan typ av barnsemester på Bornholm så har Semester Bornholm ett stort utbud. Ovan hittar du de semesterbostäder som enligt oss passar bäst för en familjesemester på Bornholm. Ni är nära stranden – och det finns ofta både lekland, hoppland och swimmingpool vid semesterbostäderna. Om du vill veta mer om semesterbostäderna kan du klicka på respektive semesterbostads bild eller överskrift. Funderar du på vilken semesterbostad du ska välja till din familjesemester? Tveka då inte att kontakta oss för ett oförpliktigande samtal om dina önskemål på +45 56 95 85 66 eller info@semester-bornholm.se.

Gratis babypaket

När du väljer någon av våra semesterbostäder har du möjlighet att låna ett gratis babypaket som underlättar för dig att tillbringa en familjesemester på Bornholm. Ett babypaket består av: barnstol, barnsäng, barnvagn (stadig paraplysulky med sufflett samt helt plant ryggläge), skötbädd och badkar. Om babypaketet inte redan finns i din semesterbostad hämtar du utrustningen i receptionen på semesterbostaden. Vi ber dig vänligen att reservera babypaketet i samband med din bokning.

Boka en paketresa

Det ska vara enkelt att tillbringa semestern på Bornholm med barn. När du bokar din vistelse hos Semester Bornholm kan du lägga till färjeöverfart eller flygresa till din reservation. Du är välkommen att komma med önskemål om när på dagen du vill resa. Det gör det enkelt och smidigt för dig att boka din semester till Bornholm. Under nästan alla perioder kan du ankomma och resa hem under veckans alla dagar – och du kan även välja en kortare period på 3-4 dagar eller mindre.

Prisgaranti

Alla priser är inklusive:

Det tillkommer därmed inga dolda avgifter – och du har alltid prisgaranti. För hos Semester Bornholm bokar du alltid direkt hos semesterbostaden utan mellanhänder.  

Fann du inte det du letade efter?

Ring eller skriv till oss nu och få tips till en härlig semester på Bornholm. 

Måndag - Torsdag: Kl. 09.00 - 16.00
Fredag: Kl. 09.00 - 15.30
Lördag - Söndag: Tillgång till jourtelefon
Vi svarar på telefonen under öppettiderna, men om du har akut behov av hjälp kan du alltid nå vår jourtelefon.

+45 56 95 85 66

info@semester-bornholm.se

Du får det bästa priset
Genom oss bokar du direkt av uthyraren, och kan därför vara säker på att få det bästa priset. Våra priser inkluderar alltid städning, strömförbrukning och gratis avbeställningsskydd. Vi har med andra ord inga “dolda” kostnader.

Trygghetsgaranti
Du kan köpa vistelser med Trygghetsgaranti, som gör att du kan boka den semester du önskar dig – och samtidigt känna dig trygg eftersom du kan avboka den igen utan extra kostnad.

Billiga flyg- och färjebiljetter
Vi bokar gärna dina flyg- och färjebiljetter, priset kommer alltid att vara billigare än om du skulle boka på egen hand.

Valfri ankomstdag
Till nästan alla våra resmål kan du ankomma och avresa på den veckodag du önskar, och du behöver inte boka hela veckor.