Munken Ferielejligheder - Svaneke

  • Svaneke
  • Vackra semesterlägenheter
  • Bra läge
  • Fin uteplats
kort Svaneke

Munken – Trevliga semesterlägenheter i Svaneke

Svanekes lilla mysiga strand "Hullehavn"

Svanekes lilla mysiga strand "Hullehavn"

Koppla av på klipporna i Svaneke

Koppla av på klipporna i Svaneke

Se solnedgången vid Utzons vattentorn i Svaneke

Se solnedgången vid Utzons vattentorn i Svaneke

Härlig semester i Danmarks vackraste köpstad  
Semesterlägenheterna Munken är vackert belägna i Svaneke, som har utsetts till Danmarks vackraste köpstad. Du bor nära hamnen, havet, klipporna och torget – men ändå i lugna omgivningar. De trevliga semesterlägenheterna är stora och välinredda – och du kan välja mellan lägenheter för 2, 4 eller 6 personer. Om ni är en större familj som reser är Munken också en idealisk semesterbostad, eftersom ni kan ha det trevligt och umgås tillsammans men ändå bo i separata lägenheter. Munken består av 3 vackra korsvirkesbyggnader som omringar en trevlig gård.

Klicka för pris och lediga perioder

Bostadtyp

När vill du resa

Läget, läget och läget

Munken ligger lugnt placerat i de äldre delarna av staden Svaneke. Även om läget är lugnt så behöver du inte gå mer än 2 minuter innan du befinner dig på atmosfärsfyllda Svaneke torg. Svaneke torg är stadens hjärta som bjuder på oändliga möjligheter. Slå dig ner i solen med ett glas vin på ett av de trevliga caféerna, gå på upptäcktsfärd i de unika butikerna eller smaka de läckra lokala delikatesserna som finns i nästan varje gatuhörn. Fortsätt ner till hamnen och njut av den fantastiska utsikten över havet, medan du äter din glass från det lokala glassmejeriet. Det är inte utan anledning som Svaneke utsetts till Danmarks vackraste köpstad, och att staden har tilldelats pris av Europarådet för utmärkt stadsvård. Läs mer om Svaneke här.

Rabatt om du bokar 7 eller fler nätter

Du får rabatt om du bokar 7 eller fler nätter. Ange din önskade period i bokningsrutan och se din rabatt. Ju fler nätter du väljer, desto mer rabatt får du.  

Boka din semester nu

Boka din semester genom att ange önskat ankomstdatum i bokningsrutan här på sidan, eller ring till oss nu: +45 56 95 85 66 - så kan du också få bra tips inför en härlig semester.

Trygghetsgaranti

Världen har blivit mer oförutsägbar. På Munken kan du köpa vistelser med Trygghetsgaranti, som gör att du kan avbeställa din semester gratis om du trots allt inte vill resa. Du behöver inte uppge någon anledning, och du kan avboka ända fram till 30 dagar innan din ankomst. Priset är endast SEK 454:- per semesterbostad. Beställ Trygghetsgarantin i samband med bokningen av din semester. Du kan också läsa mer om Trygghetsgarantin här.

Liknande semesterbostäder

Fann du inte det du letade efter?

Ring eller skriv till oss nu och få tips till en härlig semester på Bornholm. Vi har öppet 08:00 – 17:00 på vardagar och 08:00 - 16:00 på helgen. Du kan självklart också mejla oss.

+45 56 95 85 66

info@semester-bornholm.se

Du får det bästa priset
Genom oss bokar du direkt av uthyraren, och kan därför vara säker på att få det bästa priset. Våra priser inkluderar alltid städning, strömförbrukning och gratis avbeställningsskydd. Vi har med andra ord inga “dolda” kostnader.

Trygghetsgaranti
Du kan köpa vistelser med Trygghetsgaranti, som gör att du kan boka den semester du önskar dig – och samtidigt känna dig trygg eftersom du kan avboka den igen utan extra kostnad.

Billiga flyg- och färjebiljetter
Vi bokar gärna dina flyg- och färjebiljetter, priset kommer alltid att vara billigare än om du skulle boka på egen hand.

Valfri ankomstdag
Till nästan alla våra resmål kan du ankomma och avresa på den veckodag du önskar, och du behöver inte boka hela veckor.