Klicka för pris och lediga perioder

Bostadtyp

När vill du resa

Svaneke Sommarhus

  • Gratis parkering
  • Nära till restauranger
  • Nära stranden
  • Nära till centrum
kort Svaneke

+45 56 95 72 95
info@semester-bornholm.se

Ring eller skriv till oss nu och få tips till en härlig semester på Bornholm.

Vi svarar i telefonen alla veckans dagar.

Härliga sommarhus och semesterlägenheter i Svaneke

Vi ser fram emot att hälsa er välkomna till en härlig semester i Svaneke –  ett av Danmarks mest eftertraktade semesterorter. Det finns inte många sommarhus att hyra i Svaneke, så vi är stolta över att kunna erbjuda er de här härliga sommarhusen - tryck på bilderna eller överskriften för att få mer information om husen:

Minisemester också bra
Man behöver inte hyra en hel vecka åt gången, det går också bra med en minisemester på ett par dagar, så länge det passar in med de övriga beställningarna av sommarhusen. Kom ihåg, att vi gärna hjälper er att beställa färjebiljetter- och det är alltid till ett billigare pris, än om ni själva beställer.

Beställ nu
Efterfråga din pris och beställ din semester genom att knappa in önskat ankomstdatum i beställingsboxen här på sidan. Ni är också alltid hjärtligt välkomna att ringa oss alla veckans dagar på +45 56 95 72 95 eller mejla: info@semester-bornholm.se, så hjälper vi gärna till med att ordna en skön semester på Bornholm.

Den berömda "Kyckling tävlingen" i Svaneke

Svaneke Bryghus

Hullehavn

Liknande semesterbostäder

Fann du inte det du letade efter?

Ring eller skriv till oss nu och få tips till en härlig semester på Bornholm.

Ring till oss, vi svarar alla veckans dagar.

0045 56 95 72 95

Du får det bästa priset
Genom oss bokar du direkt av uthyraren, och kan därför vara säker på att få det bästa priset. Våra priser inkluderar alltid städning, strömförbrukning och gratis avbeställningsskydd. Vi har med andra ord inga “dolda” kostnader.

Billiga flyg- och färjebiljetter
Vi bokar gärna dina flyg- och färjebiljetter, priset kommer alltid att vara billigare än om du skulle boka på egen hand.

Valfri ankomstdag
Till nästan alla våra resmål kan du ankomma och avresa på den veckodag du önskar, och du behöver inte boka hela veckor.

Boka nu
Välj ditt resmål genom att klicka på bilden som motsvarar resmålet - eller ring oss nu med detsamma på 0045 56 95 72 95, så ger vi dig gärna tips till en härlig semester på Bornholm.