Svaneke Sommarhus

  • Gratis parkering
  • Nära till restauranger
  • Nära stranden
  • Nära till centrum
kort Svaneke

Härliga sommarhus och semesterlägenheter i Svaneke

Vi ser fram emot att hälsa er välkomna till en härlig semester i Svaneke –  ett av Danmarks mest eftertraktade semesterorter. Det finns inte många sommarhus att hyra i Svaneke, så vi är stolta över att kunna erbjuda er de här härliga sommarhusen - tryck på bilderna eller överskriften för att få mer information om husen:

Trygghetsgaranti

Världen har blivit mer oförutsägbar. På Svaneke Sommarhus kan du köpa vistelser med Trygghetsgaranti, som gör att du kan avbeställa din semester gratis om du trots allt inte vill resa. Du behöver inte uppge någon anledning, och du kan avboka ända fram till 30 dagar innan din ankomst. Priset är endast SEK 454:- per semesterbostad. Beställ Trygghetsgarantin i samband med bokningen av din semester. Du kan också läsa mer om Trygghetsgarantin här.

Minisemester också bra
Man behöver inte hyra en hel vecka åt gången, det går också bra med en minisemester på ett par dagar, så länge det passar in med de övriga beställningarna av sommarhusen. Kom ihåg, att vi gärna hjälper er att beställa färjebiljetter- och det är alltid till ett billigare pris, än om ni själva beställer.

Beställ nu
Efterfråga din pris och beställ din semester genom att knappa in önskat ankomstdatum i beställingsboxen här på sidan. Ni är också alltid hjärtligt välkomna att ringa oss alla veckans dagar på +45 56 95 85 66 eller mejla: info@semester-bornholm.se, så hjälper vi gärna till med att ordna en skön semester på Bornholm.

Den berömda "Kyckling tävlingen" i Svaneke

Den berömda "Kyckling tävlingen" i Svaneke

Svaneke Bryghus

Svaneke Bryghus

Hullehavn

Hullehavn

Liknande semesterbostäder

Fann du inte det du letade efter?

Ring eller skriv till oss nu och få tips till en härlig semester på Bornholm. Vi har öppet 08:00 – 17:00 på vardagar och 08:00 - 16:00 på helgen. Du kan självklart också mejla oss.

+45 56 95 85 66

info@semester-bornholm.se

Du får det bästa priset
Genom oss bokar du direkt av uthyraren, och kan därför vara säker på att få det bästa priset. Våra priser inkluderar alltid städning, strömförbrukning och gratis avbeställningsskydd. Vi har med andra ord inga “dolda” kostnader.

Trygghetsgaranti
Du kan köpa vistelser med Trygghetsgaranti, som gör att du kan boka den semester du önskar dig – och samtidigt känna dig trygg eftersom du kan avboka den igen utan extra kostnad.

Billiga flyg- och färjebiljetter
Vi bokar gärna dina flyg- och färjebiljetter, priset kommer alltid att vara billigare än om du skulle boka på egen hand.

Valfri ankomstdag
Till nästan alla våra resmål kan du ankomma och avresa på den veckodag du önskar, och du behöver inte boka hela veckor.