Semesterlägenheter på Bornholm

Hitta semesterlägenheter i: Allinge - Balka - Boderne - Dueodde - Gudhjem - Hasle - Nexø - RønneSandkås - Sandvig - Svaneke - Årsdale 

Semesterlägenheter med plats för familjen

Semesterlägenheter för 2

Semesterlägenheter på Bornholm

På den här sidan hittar du alla våra fina semesterlägenheter, belägna på Bornholms bästa platser. Det finns lägenheter för paren eller de små familjerna om 2-4 personer och för 4-6 eller 7 personer om ni är en större familj eller bara önskar lite extra plats. Här finns semesterbostäder för varje smak, och för alla som drömmer om en semester på solskensön Bornholm.

Semesterlägenheter med pool

Ta med hela familjen på sommarsemester på Bornholm och bo i en härlig semesterlägenheter med fri tillgång till pool, hoppkudde och lekplats. Semesterbostädernas placering gör det enkelt för er att komma ut och uppleva öns många sevärdheter och härliga stränder.

Semesterlägenheter med havsutsikt

Är ni på en vuxensemester, så välj en av våra många semesterlägenheter med natursköna omgivningar, och skäm bort er med att bo med hänförande havsutsikt från er balkong eller terrass. Njut av den storslagna naturen eller ta på en mysig utflykt till de små bornholmska byarna, som bjuder på intima restauranger och caféer samt hantverk i världsklass så som keramik och annan konst.

Beställ en paketresa

När du beställer din semesterlägenhet via Team Bornholm kan du lägga till färje- eller flygförbindelse till din bokning. Du får gärna komma med önskemål om när du vill avresa eller ankomma. Det gör det enkelt för dig att boka din semester på Bornholm. 

Prisgaranti

Alla priser på vår hemsida är alltid inklusive:

  • el, vatten och värme
  • städning vid ankomst och avresa
  • gratis avbeställningsskydd vid sjukdom

Det finns således inga dolda avgifter eller kostnader – och du har alltid prisgaranti. För när du bokar via Team Bornholm bokar du direkt av semesteranläggningen utan dyra mellankostnader.

Valfri ankomstdag (svenska)

Under nästan alla perioder kan du välja att ankomma och avresa på valfri dag under veckan – och du kan också välja ett besöka ön under kortare perioder på 3-4 dagar eller mindre.

OBS! Alla våra semesterlägenheter är rökfria.

Boka din din semesterlägenhet på Bornholm online eller genom att ringa oss på tlf: +45 56 95 85 66

Fann du inte det du letade efter?

Ring eller skriv till oss nu och få tips till en härlig semester på Bornholm. Vi har öppet 08:00 – 17:00 på vardagar och 08:00 - 16:00 på helgen. Du kan självklart också mejla oss.

+45 56 95 85 66

info@semester-bornholm.se

Du får det bästa priset
Genom oss bokar du direkt av uthyraren, och kan därför vara säker på att få det bästa priset. Våra priser inkluderar alltid städning, strömförbrukning och gratis avbeställningsskydd. Vi har med andra ord inga “dolda” kostnader.

Trygghetsgaranti
Du kan köpa vistelser med Trygghetsgaranti, som gör att du kan boka den semester du önskar dig – och samtidigt känna dig trygg eftersom du kan avboka den igen utan extra kostnad.

Billiga flyg- och färjebiljetter
Vi bokar gärna dina flyg- och färjebiljetter, priset kommer alltid att vara billigare än om du skulle boka på egen hand.

Valfri ankomstdag
Till nästan alla våra resmål kan du ankomma och avresa på den veckodag du önskar, och du behöver inte boka hela veckor.