Hasle Hytteby

  • Swimmingpool
  • Beachvolley
  • Minigolf
  • Lugn och trevlig atmosfär
  • Barnvänlig
  • Nära stranden
kort Hasle
Ät lunch i gräset

Ät lunch i gräset

Simbassängen i Hasle Hytteby

Simbassängen i Hasle Hytteby

Grin och kul på lekplatsen

Grin och kul på lekplatsen

Hasle Hytteby. Idylliskt i skogen. Nära stranden. Billig semester
Hasle Hytteby består av små trivsamma semesterstugor som ligger idylliskt i Hasle Lystskov. Den fina sandstranden ligger endast 400 meter bort och man följer bara de mysiga skogsstigarna.

Semesterstugorna
Semesterstugorna i Hasle Hytteby är inredda för 2-4 personer. Stugorna har ett litet pentry - behövs mer plats, är ni välkomna att använda det gemensamma köket i den närbelägna huvudbyggnaden som också har en stor gemensam grill. I den gemensamma byggnaden finns också ett trivsamt tv-rum, duschrum och toaletter. Badrummen är avskilda, så att man inte skall bada "offentligt". För familjer med små barn finns ett särskilt familjebadrum. Se mer om semesterstugornas inredning här.

Swimmingpool
Här finns massor av aktiviteter för dig och familjen - och inte minst nya kompisar till barnen. De har kul på lekplatsen eller i swimmingpoolen med tillhörande barnpool. Hasle Hytteby ligger i anslutning till Hasle Feriepark och de två semesteranläggningarna har gemensamma faciliteter - t.ex. swimmingpool och multiarena, där man kan spela bandy, fotboll, basket och beachvolley. 

Trivsam och lugn atmosfär

Gåafstand til bad, toilet og fælleskøkken

Gåafstand til bad, toilet og fælleskøkken

Stugorna är inreddad med 4 sängplatser

Stugorna är inreddad med 4 sängplatser

Utfällbart matbord  och litet men välutrustat pentry

Utfällbart matbord och litet men välutrustat pentry

Semesterstugor för 2-4 personer
Sommarstugorna i Hasle Hytteby är på 14 kvm, men tack vare en mycket funktionell och genomtänkt inredning känns stugorna större. I en vardag, som många människor upplever som stressad, är det en fantastisk upplevelse att vara nära sin familj i en “liten” sommarstuga. Det finns lugn och ro att njuta av varandras sällskap - och inte minst den vackra naturen som väntar på er precis utanför dörren.

Inredning
Det finns 4 sängplatser i stugorna. Sängarna är 1,90 meter.

Det finns ett litet men välutrustat pentry med 2 kokplattor, kylskåp, vattenkokare samt en matservis till 4 personer. Dessutom finns det en diskho med kallt vatten.

I ena änden av sommarstugan finns det ett utfällbart matbord för 4 personer. Stugorna har två ingångsdörrar, en på varje sida. Ni kan därför använda stugan som två rum med var sin ingång.

Stugorna har elvärme.

Badrum och toalett i huvudbyggnaden
Storkök, toalett och badrum finns i den angränsande huvudbyggnaden. De närmsta stugorna ligger bara 10 meter från huvudbyggnaden. Badrummen är åtskilda, så att ni inte skall duscha “offentligt”. För familjer med små barn finns det ett speciellt familjebadrum.

Övriga upplysningar
* Alla stugor i Hasle Hytteby är rökfria.
* Det finns tillgång till gratis trådlöst internet i Hasle Hyttebys huvudbyggnad. 

Ankomstdagar
Ni kan anlända och avresa alla veckodagar – det är alltså inga fasta ankomstdagar, och ni kan också hyra för kortare perioder än en vecka.

Beställ nu
Efterfråga din pris och beställ din semester genom att knappa in önskat ankomstdatum i beställingsboxen här på sidan. Ni är också alltid hjärtligt välkomna att ringa oss alla veckans dagar på +45 56 95 72 95 eller mejla: info@semester-bornholm.se, så hjälper vi gärna till med att ordna en skön semester på Bornholm.

Klicka för pris och lediga perioder

Hasle Hytteby: Stuga 2-4 personer
När vill du resa
Ta en cykeltur

Ta en cykeltur

Stranden ved Hasle Hytteby

Stranden ved Hasle Hytteby

Smaka på nöjen från Hasle Røgeri

Smaka på nöjen från Hasle Røgeri

Vildkaniner
Det är fridfullt i Hasle Hytteby. Stugorna ligger avskärmat från trafiken, så barnen kan leka tryggt, medan föräldrarna njuter av semestern och varandra. Den vackra naturen ligger precis utanför dörren, och vildkaniner och rådjur tittar ofta forbi.Ta en kvällspromenad längs sandstranden. Stick fötterna i den varma sanden och njut av en av Danmarks vackraste solnedgångar.

Ta en cykeltur
Cykelterrängen omkring Hasle Hytteby är riktigt bra - och Bornholms stora nät av cykelstigar börjar endast 100 meter från ferieparken. Om man inte själv har cykel med, kan man hyra i receptionen. Där finns allt från vanliga cyklar till mountainbikes, racer- och elcyklar att hyra.

Beställ nu
Beställ din semester genom att knappa in önskat ankomstdatum i beställningsboxen till höger på sidan - eller ring till oss på 0045 56 95 72 95, så hjälper vi gärna till.

Fann du inte det du letade efter?

Ring eller skriv till oss nu och få tips till en härlig semester på Bornholm.

Ring till oss, vi svarar alla veckans dagar.

0045 56 95 72 95

info@teambornholm.dk

Du får det bästa priset
Genom oss bokar du direkt av uthyraren, och kan därför vara säker på att få det bästa priset. Våra priser inkluderar alltid städning, strömförbrukning och gratis avbeställningsskydd. Vi har med andra ord inga “dolda” kostnader.

Billiga flyg- och färjebiljetter
Vi bokar gärna dina flyg- och färjebiljetter, priset kommer alltid att vara billigare än om du skulle boka på egen hand.

Valfri ankomstdag
Till nästan alla våra resmål kan du ankomma och avresa på den veckodag du önskar, och du behöver inte boka hela veckor.