Sandkås Søpark

  • Klipper
  • Bra läge
  • Badstrand
  • Nya kök
  • Möjligheter för inköp
kort Sandkås
Sandkås Søpark ligger nära Sandkås Strand

Sandkås Søpark ligger nära Sandkås Strand

Semesterlägenheterna i Sandkås Søpark har vacker havsutsikt

Semesterlägenheterna i Sandkås Søpark har vacker havsutsikt

Sandkås Søpark har ett välutrustat kök

Sandkås Søpark har ett välutrustat kök

Sandkås Søpark

Sandkås Søpark. Vacker havsutsikt. Fina lägenheter för 2 eller 2-4 personer

Se fram emot att njuta av den vackra havsutsikten från semesterlägenheterna i Sandkås Søpark, som ligger i det lilla mysiga fiskeläget Tejn-Sandkås strax söder om Allinge. Lägenheterna i Sandkås Søpark, som alla är rökfria, har plats för 2 eller 2-4 personer. Den vackra havsutsikten lockar säkert till ett dopp i havet, och då är det tur att vackra Sandkås strand ligger precis i närheten.

Det "riktiga" Bornholm

Sandkås Søpark ligger i ett lugnt område, men inte långt från restauranger och småstadsliv. Den närmsta restaurangen ligger endast  400 meter från Sandkås Søpark. Man kan också ta den vackra lilla kuststigen till Allinge, som visar det som många kallar det ”Riktiga Bornholm”: Klippor, sandstrand och hav i en vacker förening. Medan den ena vackra panoramautsikten över havet avlöser den andra, möts man snart av en härlig doft från en av öns många trevliga rökerier, som bjuder välkommen med alla sina läckerheter.

Därför skall ni välja Sandkås Søpark

Sandkås Søpark är den rätta semesterbostaden för dig som älskar havsutsikt, fin inredning och en lugn atmosfär… och så gör det självklart inte något att semesterlägenheterna har några av de mest attraktiva priserna. Uppge din önskade semesterperiod i bokningsrutan överst på sidan för att se hur billigt du kan bo i Sandkås Søpark. Du kan välja ankomst och avresa under alla veckans dagar – det är därmed inga fasta ankomstdagar, så du kan även hyra under kortare perioder än en vecka.

Barn är naturligtvis också välkomna på Sandkås Søpark, men det finns ingen lekplats eller andra barnfaciliteter. Om du har barn med rekommenderar vi i stället våra barnvänliga semesterbostäder – se mer här

Trygghetsgaranti

Världen har blivit mer oförutsägbar. På Sandkås Søpark kan du köpa vistelser med Trygghetsgaranti, som gör att du kan avbeställa din semester gratis om du trots allt inte vill resa. Du behöver inte uppge någon anledning, och du kan avboka ända fram till 30 dagar innan din ankomst. Priset är endast SEK 454:- per semesterbostad. Beställ Trygghetsgarantin i samband med bokningen av din semester. Du kan också läsa mer om Trygghetsgarantin här.

Rabatt om du väljer 7 eller fler nätter  

Du får rabatt om du väljer 7 eller fler nätter. Ange din önskade period i beställningsrutan för att se din rabatt. Ju fler nätter du väljer, desto mer rabatt får du.

Sandkås Søpark

Sandkås Søpark

Sandkås Søpark - Alla semesterlägenheter har egen terrass

Sandkås Søpark - Alla semesterlägenheter har egen terrass

Sandkås Søpark - Kombinerat vardagsrum och sovrum

Sandkås Søpark - Kombinerat vardagsrum och sovrum

Lägenheter för 2 eller 2-4 personer

Sandkås Søpark - Fina lägenheter for 2 eller 2-4 Personer.

Lägenheterna i Sandkås Søpark ligger i rader om två, där den översta lägenhetsraden ser ut över den första.  Lägenheterna för 2 personer ligger på första raden, medans lägenheterna för 2-4 personer ligger placerade högre upp och bakom den första raden.

Alla lägenheter ligger i markplan

Alla lägenheterna ligger i markplan och har en fantastisk utsikt över havet och fin inredning.

Lägenheterna för 2 personer 

Entré med ingång till badrum och kök. Från köket fortsätter du till det kombinerade vardagsrummet och sovrummet med dubbelsäng. I vardagsrummet finns en matplats för två personer, två fåtöljer, soffbord samt tv, och du har även tillgång till terrass med trädgårdsmöbler, solsäng och egen grill. Köket är välutrustat med bland annat spis, kylskåp, frysbox, diskmaskin och mikrovågsugn. Alla

Lägenheterna för 2-4 personer 

Semesterlägenheterna för 2-4 personer har samma vackra havsutsikt och inredning som lägenheterna för 2 personer, men med följande skillnader:
* Det finns en bäddsoffa i stället för två fåtöljer (två extra sovplatser)
* Det finns matbord och stolar till 4 personer i stället för till 2 personer

Är du rörelsehindrad?

Notera att lägenheterna på Sandkås Søpark ligger i nivåer i en klippsluttning – och att stigen upp till de överst belägna lägenheterna inte är lämplig för rörelsehindrade. Om du är rörelsehindrad ber vi dig därför att informera oss om det, så att du kan få en semesterlägenhet nära parkeringsplatsen.

Vackra sommarhus

Sandkås Söpark har också två fina sommarhus med plats till 2-4 personer - läs mer om sommarhusen här.

Sandkås Søpark - Se fram emot den vackra havsutsikten

Sandkås Søpark - Se fram emot den vackra havsutsikten

Lägenhet för 2 personer - Planritning - Ej skalenlig

Lägenhet för 2 personer - Planritning - Ej skalenlig

Lägenhet för 2-4 personer - Planritning - Ej skalenlig

Lägenhet för 2-4 personer - Planritning - Ej skalenlig

Sandkås Søpark ligger på vackra Nordbornholm

Sandkås Søpark ligger på vackra Nordbornholm

Medeltida äventyr på Hammerhus

Medeltida äventyr på Hammerhus

Kuststigen mellan Allinge och Sandkås är vacker

Kuststigen mellan Allinge och Sandkås är vacker

Boka din semester nu
Efterfråga din pris och beställ din semester genom att knappa in önskat ankomstdatum i beställingsboxen här på sidan. Ni är också alltid hjärtligt välkomna att ringa oss alla veckans dagar på +45 56 95 85 66 eller mejla: info@teambornholm.dk, så hjälper vi gärna till med att ordna en skön semester på Bornholm.

Liknande semesterbostäder

Fann du inte det du letade efter?

Ring eller skriv till oss nu och få tips till en härlig semester på Bornholm. Vi har öppet 08:00 – 17:00 på vardagar och 08:00 - 16:00 på helgen. Du kan självklart också mejla oss.

+45 56 95 85 66

info@semester-bornholm.se

Du får det bästa priset
Genom oss bokar du direkt av uthyraren, och kan därför vara säker på att få det bästa priset. Våra priser inkluderar alltid städning, strömförbrukning och gratis avbeställningsskydd. Vi har med andra ord inga “dolda” kostnader.

Trygghetsgaranti
Du kan köpa vistelser med Trygghetsgaranti, som gör att du kan boka den semester du önskar dig – och samtidigt känna dig trygg eftersom du kan avboka den igen utan extra kostnad.

Billiga flyg- och färjebiljetter
Vi bokar gärna dina flyg- och färjebiljetter, priset kommer alltid att vara billigare än om du skulle boka på egen hand.

Valfri ankomstdag
Till nästan alla våra resmål kan du ankomma och avresa på den veckodag du önskar, och du behöver inte boka hela veckor.