Sandkås Søpark

  • Klipper
  • Bra läge
  • Badstrand
  • Nya kök
  • Möjligheter för inköp
kort Sandkås
Sandkås Søpark ligger nära Sandkås Strand

Sandkås Søpark ligger nära Sandkås Strand

Semesterlägenheterna i Sandkås Søpark har vacker havsutsikt

Semesterlägenheterna i Sandkås Søpark har vacker havsutsikt

Sandkås Søpark har ett välutrustat kök

Sandkås Søpark har ett välutrustat kök

Sandkås Søpark. Vacker havsutsikt. Fina lägenheter för 2 eller 2-4 personer
Sandkås Søpark har en fantastisk havsutsikt från samtliga lägenheter. Dessa ligger i det lilla fiskeläget Tejn-Sandkås strax söder om Allinge.

Lägenheterne i Sandkås Søpark, som alla är røkfria, er inreddad for 2 eller 2-4 personer.

Det "riktiga" Bornholm
Sandkås Søpark ligger i ett lugnt område, men inte långt från restauranger och småstadsliv. Den närmsta restaurangen ligger endast  400 meter från Sandkås Søpark. Man kan också ta den vackra lilla kuststigen till Allinge, som visar det som många kallar det ”Riktiga Bornholm”: Klippor, sandstrand och hav i en vacker förening. Medan den ena vackra panoramautsikten över havet avlöser den andra, möts man snart av en härlig doft från en av öns många trevliga rökerier, som bjuder välkommen med alla sina läckerheter. Prova också den lokala glassbaren i Sandkås. Den nominerades 2014 i kategorin ”Världens bästa glass” av Politiken, en av Danmarks största dagstidningar.

Därför skall ni välja Sandkås Søpark
Sandkås Søpark är det rätta semesterstället för alla som älskar havsutsikt, fin inredning, lugn och ro. Se hur billig er semester kan bli genom att knappa in önskad semesterperiod i prisberäknaren till höger på sidan. Ankomst- och avresedag är valfria – det är alltså inga fasta ankomstdagar, och man kan också hyra för en kortare period än en vecka.

Trygghetsgaranti

Världen har blivit mer oförutsägbar. På Sandkås Søpark kan du köpa vistelser med Trygghetsgaranti, som gör att du kan avbeställa din semester gratis om du trots allt inte vill resa. Du behöver inte uppge någon anledning, och du kan avboka ända fram till 30 dagar innan din ankomst. Priset är endast SEK 440:- per semesterbostad. Beställ Trygghetsgarantin i samband med bokningen av din semester. Du kan också läsa mer om Trygghetsgarantin här.

Sandkås Søpark ligger på vackra Nordbornholm

Sandkås Søpark ligger på vackra Nordbornholm

Sandkås Søpark - Alla semesterlägenheter har egen terrass

Sandkås Søpark - Alla semesterlägenheter har egen terrass

Sandkås Søpark

Sandkås Søpark

Lägenheter för 2 eller 2-4 personer

Sandkås Søpark. Vacker havsutsigt. Fina lägenheter for 2 eller 2-4 Personer.
Lägenheterna i Sandkås Søpark ligger i rader om två, där den översta lägenhetsraden ser ut över den första.  Lägenheterna för 2 personer ligger på första raden, medans lägenheterna för 2-4 personer ligger placerade högre upp och bakom den första raden.

Alla lägenheter ligger i markplan
Alla lägenheterna ligger i markplan och har en fantastisk utsikt över havet och fin inredning – bland annat nymonterade kök 2014. Samtliga lägenheter har samma storlek, men de är inredda på olika sätt:

Lägenheterna för 2 personer med Havsutsikt
Entré med ingång till badrum och kök. I vardagsrummet är det matplats för två personer, två fåtöljer, soffbord samt tv. Från vardagsrummet är det också utgång till terrassen med trädgårdsmöbler, solsäng  och  egen grill. Köket är välutrustat med bland annat spis, micro, kylskåp och diskmaskin.

Lägenheterna för 2-4 personer med Havsutsikt
Entré med ingång till badrum och kök. Från köket kommer du till det kombinerade vardags- och sovrummet, där det är 2 sängar (dubbelsäng), bäddsoffa (sovmöjlighet för 2 personer), soffbord, tv samt matplats för fyra personer. Från lägenheten har du tillgång till en avskärmad terrass med trädgårdsmöbler och egen grill. Uppfarten till lägenheterna för 2-4 personer är relativt brant, därför rekommenderar vi inte de här lägenheterna till gäster med gångbesvär. Köket är välutrustat med bland annat spis, kylskåp, diskmaskin och microvågsugn.

Klippor, hav och strand
De bornholmska klippgrunden börjar precis bakom lägenheterna, och framför dem ligger Östersjön och stranden. Mer bornholmskt kan det knappast bli.

Vackra sommarhus
Sandkås Söpark har också två fina sommarhus med plats till 2-4 personer - läs mer om sommarhusen här.

Ankomstdagar
Ni kan anlända och avresa alla veckodagar – det är alltså inga fasta ankomstdagar, och ni kan också hyra för kortare perioder än en vecka.

Beställ nu
Efterfråga din pris och beställ din semester genom att knappa in önskat ankomstdatum i beställingsboxen här på sidan. Ni är också alltid hjärtligt välkomna att ringa oss alla veckans dagar på +45 56 95 72 95 eller mejla: info@semester-bornholm.se, så hjälper vi gärna till med att ordna en skön semester på Bornholm.

Sandkås Søpark - Kombinerat vardagsrum och sovrum

Sandkås Søpark - Kombinerat vardagsrum och sovrum

Sandkås Søpark - Inredningsskiss

Sandkås Søpark - Inredningsskiss

Sandkås Søpark - Se fram emot den vackra havsutsikten

Sandkås Søpark - Se fram emot den vackra havsutsikten

Liknande semesterbostäder

Fann du inte det du letade efter?

Ring eller skriv till oss nu och få tips till en härlig semester på Bornholm.

Ring till oss, vi svarar alla veckans dagar.

0045 56 95 72 95

info@semester-bornholm.se

Du får det bästa priset
Genom oss bokar du direkt av uthyraren, och kan därför vara säker på att få det bästa priset. Våra priser inkluderar alltid städning, strömförbrukning och gratis avbeställningsskydd. Vi har med andra ord inga “dolda” kostnader.

Trygghetsgaranti
Du kan köpa vistelser med Trygghetsgaranti, som gör att du kan boka den semester du önskar dig – och samtidigt känna dig trygg eftersom du kan avboka den igen utan extra kostnad.

Billiga flyg- och färjebiljetter
Vi bokar gärna dina flyg- och färjebiljetter, priset kommer alltid att vara billigare än om du skulle boka på egen hand.

Valfri ankomstdag
Till nästan alla våra resmål kan du ankomma och avresa på den veckodag du önskar, och du behöver inte boka hela veckor.