Semesterpark på Bornholm

Hitta semestercenter i: AllingeGudhjem - Hasle - Sandkås

Semesterparker på Bornholm

Vilken semesterpark på Bornholm ska du välja? Många gäster väljer semester en av Bornholms härliga semesterparker. Hos Team Bornholm hittar du ett stort urval av semesterparker för varje smak. När du väljer en semesterpark får du mer för pengarna. Parkernas hus, stugor och lägenheter är välinredda och ligger bra till på ön, då du är tätt på Bornholms största attraktioner. Från semesterparkerna är det promenadavstånd till byliv och strand – så du slipper använda bilen vart du än ska. Har du svårt för att välja semesterpark? Ring oss gärna på tlf. +45 56 95 85 66 och få goda råd och vägledning.

Semesterpark för hela familjen

Har du barnen med på semestern, så kommer de garanterat älska att bo på en av Bornholms semesterparker där de har tillgång till pool, hoppkudde och lekplats. 

När du bor på en semesterpark är servicenivån också lite högre. Receptionen ligger nära när du behöver hjälp eller råd med något som gäller din semester på Bornholm. Och skulle olyckan vara framme och det är något galet med dit semesterhus kan du få hjälp av receptionen med detsamma.

Ta med husdjuret till semesterparken

Du kan utan problem ta med dig ditt husdjur när du väljer en semesterpark genom Team Bornholm. I fler av semesterbostäderna är det nämligen tillåtet att ta med dina älskade husdjur. Läs mer om semester med husdjur på Bornholm här.

Boka en paketresa

När du bokar uppehälle på en semesterpark via Team Bornholm kan du lägga till färje- eller flygförbindelse till din bokning. Du får gärna komma med önskemål om när du vill avresa eller ankomma. Det gör det enkelt för dig att boka din semester på Bornholm. Boka ditt uppehälle online genom att välja datum och önskad semesterpark i bokningsboxarna.

Prisgaranti

Alla priser på vår hemsida är alltid inklusive:

Det finns således inga dolda avgifter eller kostnader – och du har alltid prisgaranti. För när du bokar via Team Bornholm bokar du direkt av semesterparken utan dyra mellankostnader.

Valfri ankomstdag

Under nästan alla perioder kan du välja att ankomma och avresa på valfri dag under veckan – och du kan också välja ett besöka ön under kortare perioder på 3-4 dagar eller mindre.

OBS! Alla våra semesterparker är rökfria.

Fann du inte det du letade efter?

Ring eller skriv till oss nu och få tips till en härlig semester på Bornholm. Vi har öppet 08:00 – 17:00 på vardagar och 08:00 - 16:00 på helgen. Du kan självklart också mejla oss.

+45 56 95 85 66

info@semester-bornholm.se

Du får det bästa priset
Genom oss bokar du direkt av uthyraren, och kan därför vara säker på att få det bästa priset. Våra priser inkluderar alltid städning, strömförbrukning och gratis avbeställningsskydd. Vi har med andra ord inga “dolda” kostnader.

Trygghetsgaranti
Du kan köpa vistelser med Trygghetsgaranti, som gör att du kan boka den semester du önskar dig – och samtidigt känna dig trygg eftersom du kan avboka den igen utan extra kostnad.

Billiga flyg- och färjebiljetter
Vi bokar gärna dina flyg- och färjebiljetter, priset kommer alltid att vara billigare än om du skulle boka på egen hand.

Valfri ankomstdag
Till nästan alla våra resmål kan du ankomma och avresa på den veckodag du önskar, och du behöver inte boka hela veckor.